Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

Ευχές του Περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα



Στο γιορτινό κλίμα των Χριστουγέννων βρίσκεται από το πρωί σήμερα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπου φιλαρμονικές, μπάντες, χορωδίες, σύλλογοι και φορείς τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα, έδωσαν και πήραν ευχές από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.
«Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα με υγεία, σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες. Εύχομαι τα φετινά Χριστούγεννα να φέρουν σε όλους τους συμπολίτες μας χαμόγελο και αισιοδοξία. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία για τον τόπο μας η αρμονική κοινωνική συνύπαρξη, η δύναμη και το κουράγιο, η συνοχή και η συνέπεια λόγων και έργων, ώστε να οικοδομήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη Μακεδονία μας, για την Ελλάδα μας.


Αυτές τις μέρες ας αναλογιστούμε όλοι πόσο σημαντικό είναι να βοηθάμε από το υστέρημά μας και με όσες δυνάμεις έχουμε τους συνανθρώπους μας, που δοκιμάζονται περισσότερο. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με συγκεκριμένες δράσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προχωρά στην πράξη κι όχι στα λόγια, στην ενίσχυση όλων όσοι δοκιμάζονται από την κρίση. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2016, με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.
Μεταξύ αυτών που επισκέφθηκαν την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ήταν η μπάντα του Γ’ Σώματος Στρατού, η «Στέγη Πολιτισμού και Κοινωνικής Συμπαράστασης Αριστοτέλης», ο σύλλογος έρευνας και διάδοσης της κρητικής παράδοσης «Ιδέα Γη», η μπάντα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το Λύκειο Ελληνίδων, ο Σύλλογος Κερκυραίων οι «Φαίακες», η ΚΝΕ και η μπάντα της Ελληνικής Αστυνομίας.

1 σχόλιο:

  1. Ετσι έτσι προσγείωση στην πραγματικότητα. ήθελα να ήξερα αυτοί που τον παρότρυναν το πίστευαν ή τον δούλευαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή