Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή γέφυρας του ρέματος Πλατανόρεμα στα Άθυρα Πέλλας



Υπεγράφη την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας ‘’ΠΥΡΑΜΙΣ ΑΤΕ ‘’ κ. Κων/νο Παντζαρτζίδη εργολαβική σύμβαση για την ‘’Κατασκευή τεχνικού διέλευσης του ρέματος πλατανόρεμα στην τ.κ. Αθύρων Δήμου Πέλλας’’ .
Η πίστωση του έργου προέρχεται από το Πρόγραμμα « Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013 » με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη και το ύψος του έργου ανέρχεται στο ποσό των 232.477,56 ευρώ.


Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015.
‘’Συνεπείς προς το πρόγραμμα και τις δεσμεύσεις μας, αξιοποιούμε κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο και καταφέραμε σήμερα με την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης να ξεκινήσουμε την υλοποίηση ενός πολύ σημαντικού έργου για τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Αθύρων, αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Η κατασκευή γέφυρας ήταν επιβεβλημένη, καθώς η προηγούμενη πρόχειρη κατασκευή είχε καταστραφεί προ εικοσαετίας και πλέον και η ταλαιπωρία των κατοίκων ήταν μεγάλη. Με την ολοκλήρωση κατασκευής της γέφυρας θα καταστεί ασφαλέστερη η μετακίνηση και θα διευκολυνθεί ακόμη και η αστική συγκοινωνία’’ δήλωσε ο Δήμαρχος Γρήγορης Στάμκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου