Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Πολιτικοί σε μάχη… πολίτες σε δίλημμα



Του Παναγιώτη Νανούδη

Ο προεκλογικός αγώνας φούντωσε στις τηλεοπτικές αρένες και οι υποψήφιοι βουλευτές άρχισαν να ρίχνουν τα όπλα τους στη μάχη. Κατηγορίες, ύβρεις και μια σειρά από λόγια χωρίς ουσία δείχνουν για ακόμη μία φορά την άνανδρη πολιτική αλαζονεία τους.

Το ψηφοδέλτιο της "ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΙ.Α. στην Πέλλα



Το ψηφοδέλτιο της "ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. - ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ" για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου στο Νομό Πέλλας αποφασίστηκε να είναι ως εξής:

Την Κυριακή 18/1 η εκδήλωση με θέμα: «Ο Έρωτας στην Αρχαία Μακεδονία»



 Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη εκδήλωση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Γιαννιτσών, της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 19:00,  με θέμα:
    "Ο Έρωτας στην Αρχαία Μακεδονία" και ομιλήτρια την Αρχαιολόγο Ελπινίκη Ναούμ, αναβάλλεται λόγω κωλύματος της εισηγήτριας.
     Η εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί την:
 Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 11.00' στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά. 

Γιάννης Σηφάκης: Τιμή για μένα η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ



Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συμπολίτες της Πέλλας

Έχω την τιμή να συμμετάσχω στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην ΠΕΛΛΑ.

Υπηρέτησα τις αξίες της Αριστεράς και τα κοινωνικά κινήματα ήδη από τα φοιτητικά μου χρόνια - με πολλούς από εσάς είμαι σίγουρος ότι υπήρξαμε συναγωνιστές και συνοδοιπόρο, - πολλές φορές από θέσεις ευθύνης,  ενώ τα τελευταία 20 χρόνια μέσα από θεσμικούς ρόλους και συλλογικότητες, με κυριότερες την συνδικαλιστική δράση ως Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Νάκης Πασχαλίδης: Δεν γινόταν να μην ανταποκριθώ στην πρόσκληση για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ



Αγαπητοί Συμπολίτες

Φίλες & Φίλοι

Σε αυτά τα δύσκολα για την Ελλάδα χρόνια η ριζοσπαστική αριστερά, αναλαμβάνει την ευθύνη να οδηγήσει την πατρίδα μας, στο φως, στην ελπίδα, στην αισιοδοξία.

Από την πλευρά μου, σε αυτή την πρόκληση δεν μπορώ να μην ανταποκριθώ, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν.Πέλλας.

Πασχαλίδου Γεσθημανή: Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση για συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ



Φίλες και φίλοι,

τα τελευταία χρόνια η χώρα μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι.
Η οικονομική κρίση έχει αλλάξει την καθημερινότητα όλων μας.
Όμως δεν είναι όλα μαύρα.
Μέσα στην τρέχουσα δοκιμασία μάθαμε πολλά.
Ανακαλύψαμε ότι η οργή και η απελπισία δεν οδηγούν πουθενά.
Ανακαλύψαμε ότι η σκληρή δουλειά είναι μεγάλη αξία και ότι πολλά χέρια μαζί κάνουν θαύματα όταν θέλουν.

Παύλος Κελεσίδης: Θα σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο με μπροστάρη τον ΣΥΡΙΖΑ



Φίλες και Φίλοι
Η πρώτη μου πολιτική εμφάνιση ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θέλω να αρχίσει εντελώς διαφορετικά απ’ ότι συνηθίζεται. Οι ευχαριστίες προς τα κόμματα και οι υποσχέσεις, μόνο «πελάτες» δημιουργούν και τίποτα άλλο.
Ο ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο υπηρετώ με θάρρος και δύναμη, θέλει απ’ όλους εμάς ( στελέχη, πολιτευτές, απλούς πολίτες ) η μάχη αυτή να δοθεί με ξεκάθαρα πολιτικά και κοινωνικά κριτήρια.
Η πατρίδα μας εδώ και τέσσερα χρόνια έχει γίνει το ορμητήριο των «αγορών».  Σκοπός τους, πρώτα, η εξαθλίωση των πολιτών ώστε να μην έχουν τη δύναμη ν’ αντιδράσουν και έπειτα η κυριαρχία τους.

Τα 10 ιατρικά θαύματα που έρχονται το 2015!



Το «Top 10 των Ιατρικών Καινοτομιών», όπως αποκαλείται, εκδίδεται από την Κλινική εδώ και σχεδόν μια δεκαετία και η βαθμολογία του στην πρόβλεψη των πιο σημαντικών εξελίξεων είναι πολύ καλή, κατά τον δρα Μάικλ Ρόιζεν, επιστημονικό υπεύθυνο του Wellness Institute και καθηγητή Ιατρικής στο Κολέγιο Ιατρικής Lerner της κλινικής.
Δείτε λοιπόν παρακάτω το εφετινό Top 10 των ιατρικών ανακαλύψεων:

Ποιες θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις του 2015 στο φαγητό;



Κάθε χρόνο κάποιες τροφές κυριαρχούν έναντι άλλων, νέες ανακαλύπτονται, παλιότερες ξαναέρχονται στην επιφάνεια και διάφορα φαγητά παίρνουν τα… πάνω τους. Ας δούμε ποιες θα είναι οι φετινές τάσεις για να ξέρουμε τι μας περιμένει τη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.
 Ζάχαρη καρύδας
Το 2014 κυριάρχησε πολύ το νερό καρύδας και τώρα είναι η σειρά της ζάχαρης να πάρει τα

Πώς να προστατέψεις το παιδί από ιώσεις και κρύο



Το ανοσοποιητικό σύστημα του παιδιού δεν είναι αποκλειστικά θέμα καλών γονιδίων. Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε πολλά «εργαλεία» για να το ενισχύσετε.Πάρτε άμεσα δραστικά μέτρα, για να προετοιμάσετε τον οργανισμό του να αμυνθεί αποτελεσματικά στα μικρόβια.
Ορίστε πώς!

Μόδι: Γιατί το ελληνικό αυτό νησί, αν και περιζήτητο, παραμένει απούλητο (εικόνες)



Διαφορετικό ήταν ένα από τα τελευταία δημοσιεύματα της Wall Street Journal για την Ελλάδα, καθώς δεν αναφερόταν στις εκλογές, αλλά στο νέο, περιζήτητο προς επενδύσεις νησί της χώρας: Το Μόδι.
«Το Μόδι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την Ιθάκη, την πατρίδα του ήρωα του Ομήρου, Οδυσσέα» αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας και προσθέτει: «Παραδοσιακά, αυτού του είδους τα νησιά σπάνια βγαίνουν στην αγορά, καθώς μένουν στην ίδια οικογένεια και περνούν από γενιά σε γενιά.

Ολυμπιακός Γαλατάδων - Εθνικός Γιαννιτσών την Κυριακή 11/1


Ως τη Δευτέρα αιτήσεις για απαλλαγή από ΦΠΑ



Προθεσμία ως τη Δευτέρα έχουν οι επιτηδευματίες με ετήσιο τζίρο έως 10.000 ευρώ να υποβάλουν αίτηση για την εφορία για την απαλλαγή τους από το κανονικό καθεστώς ΦΠΑ.

Αυτό προβλέπεται σε εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων στην οποία διευκρινίζεται ότι ο έλεγχος για τις προϋποθέσεις απαλλαγής θα διενεργείται σε κάθε περίπτωση μετά την υποβολή της αίτησης.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΑΚΕΛΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ της 4ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος



Στα πλαίσια του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER του Άξονα 4 του προγράμματος «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» - (Π.Α.Α.) της Ομάδας Τοπικής Δράσης (Ο.Τ.Δ.) «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. (ΑΝ.ΠΕ.)», η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER Ν. Πέλλας με την υπ. αριθμόν 31/09.01.2015 απόφασή της, ανακοινώνει την παράταση προθεσμίας υποβολής των

Citigroup.Το «Grexit» είναι καθαρή μπλόφα της Μέρκελ.



Ως μία μπλόφα της γερμανικής κυβέρνησης, προκειμένου με αυτό τον τρόπο να επηρεάσει τις εκλογές στην Ελλάδα χαρακτηρίζει ο Βίλεμ Μπούιτερ τους δήθεν φόβους για την έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Ο επικεφαλής οικονομολόγος της Citigroup, που έχει επινοήσει και τον όρο «Grexit», όταν ρωτήθηκε για την άποψη Γερμανών πολιτικών, ότι μία έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ σήμερα δεν θα επηρεάσει την ευρωζώνη, απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι μια μπλόφα.

Νέα πρόκληση - Στέλνουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε… περιοδεία!



Ήταν να μη γίνει η αρχή καθώς μετά το Ερμιτάζ, το Βρετανικό Μουσείο πρόκειται να δανείσει εκ νέου τμήμα των Παρθενώνειων Γλυπτών!

glipta1Σύμφωνα με άρθρο των Times, πολλοί από τους θησαυρούς του Παρθενώνα που άρπαξε ο Έλγιν και παρουσιάζονται στο Βρετανικό Μουσείο είναι έτοιμοι να ταξιδέψουν.

Έναρξη υποβολής Αίτησης Ενιαίας Ενίσχυσης 2015



Με στόχο την έγκαιρη υποβολή των Αιτήσεων Ενιαίας Ενίσχυσης 2015 ώστε όλες οι νέες διαδικασίες και υποχρεώσεις των δικαιούχων στο πλαίσιο της νέας ΚΑΠ 2014-2020, μεταξύ των οποίων και ο υπολογισμός των νέων δικαιωμάτων 2015-2020, να ολοκληρωθούν σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από τους κοινοτικούς κανονισμούς προθεσμίες ο ΟΠΕΚΕΠΕ ανακοινώνει τα ακόλουθα για την λειτουργία του Ολοκληρωμένου Συστήματος και Διαχείρισης Ελέγχων (ΟΣΔΕ):

Ιαπωνία, η μόνη χώρα του κόσμου όπου απαγορεύεται να ζουν οι Μουσουλμάνοι



Υπάρχει μια και μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι μουσουλμάνοι είναι ουσιαστικά… επικηρυγμένοι καθώς μια σειρά μέτρων τους απαγορεύει ουσιαστικά όχι μόνο κάθε δραστηριότητα, αλλά ακόμη και την παραμονή τους στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.
Τα στοιχεία είναι καταλυτικά και αποδεικνύουν ουσιαστικά αυτό που υποστηρίζει ο καθηγητής του πανεπιστημίου του Τόκιο, Κομίκο Γιάκγι ότι «στην Ιαπωνία υπάρχει η

Το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα.Απουσιάζουν ηχηρά ονόματα από τα Γιαννιτσά.



Ανακοινώθηκε και επίσημα σήμερα το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα. Άρωμα αυτοδιοίκησης και η πλήρης ανανέωσή του είναι τα δύο χαρακτηριστικά του. Όπως ήταν αναμενόμενο στο ψηφοδέλτιο δεν συμμετέχει κανείς από εκείνο των εκλογών του 2012 εκτός της Ραχήλ Αλεξανδρίδου.Το ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από τους εξής:

Δημοσιεύση εφαρμογής δράσης: «Συντονισμένη Καταπολέμηση εχθρού μελισσών (Βαρροϊκή Ακαρίαση ή ψείρα )



Σύμφωνα με τον Επιχειρησιακό Σχεδιασμό Ανάπτυξης  της Μελισσοκομίας στη Π.Ε. Πέλλας και στα πλαίσια της Βελτίωσης της ποιότητας και εμπορίας των Μελισσοκομικών Προϊόντων η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για τέσσερα συνεχόμενα χρόνια υλοποιεί τη δράση «Μαζική και Συντονισμένη καταπολέμηση της Βαρροϊκής Ακαρίασης», εχθρoύ που προσβάλλει τα μελίσσια κάθε εποχή.
Σκοπός της δράσης είναι η διατήρηση υγιών μελισσών, για την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων μέλισσας,  άκρως ανταγωνιστικών.

Φόρος με 13% συντελεστή για τους αγρότες



Το σύστημα του αντικειμενικού προσδιορισμού του καθαρού γεωργικού εισοδήματος το οποίο ίσχυε μέχρι πρότινος καταργήθηκε.
Για το έτος 2014 και τα επόμενα έτη, το φορολογητέο εισόδημα κάθε αγρότη προσδιορίζεται με τη λογιστική μέθοδο, δηλαδή με αφαίρεση των παραγωγικών δαπανών του από το συνολικό ποσό των ακαθάριστων εσόδων που εισέπραξε κατά τη διάρκεια του έτους μέσω των πωλήσεων των προϊόντων του.

Σοκ στη Λάρισα: Ακροατής μαχαίρωσε αθλητικό συντάκτη σε «ζωντανή» ραδιοφωνική εκπομπή!



Πανικός επικράτησε στη Λάρισα μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από ακροατή ο αθλητικός συντάκτης Γιάννης Καλογιάννης, ενώ βρισκόταν στον «αέρα» η ραδιοφωνική εκπομπή του στον τοπικό αθλητικό σταθμό ΟΚ Radio.
Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός των δύο ανδρών, καθώς ο δημοσιογράφος αρνήθηκε να διακόψει την εκπομπή για να κάνει την παρέμβαση που είχε ζητήσει ο δράστης.
Ο τελευταίος εισήλθε στο στούντιο, έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε στον οπίσθιο μηριαίο τον κ. Καλογιάννη.

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ μέχρι 4,1% σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις



Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, από 2,7% έως 4,1%, δίνουν ενόψει των εκλογών της 25 Ιανουαρίου, τρεις νέες δημοσκοπήσεις, της Rass που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΕΠΕΝΔΥΣΗ και της Metron Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, οι οποίες θα δημοσιεύονται σήμερα.
Συγκεκριμένα, στην πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis που διεξήχθη από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 34,1% (χωρίς αυτοδυναμία)

Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις από τον «Φίλιππο» Γαλατάδων



Η Εταιρία Αστικού Πολιτισμού «Φίλιππος» Μ. Αλεξάνδρου Πέλλας πραγματοποίησε φέτος πολλές δράσεις κατά τη διάρκεια των εορτών, με πολύ μεγάλη επιτυχία, χάρισε χαρά και χαμόγελα στους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.

Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στο Νομό Πέλλας.



Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λίστες υποψηφίων σε όλους τους Νομούς της Ελλάδας.Υποψήφιοι με την Χρυσή Αυγή στην Πέλλα είναι:
Ευτηριάδου Άννα Λογίστρια
Καρανάτσιου Χρυσάνθη Αγρότισσα
Κατσάρα-Χρήστου Ειρήνη Λογίστρια

Το ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ στην Πέλλα.



Δόθηκαν χθες στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ εκτός από το Επικρατείας και του νομού Κιλκίς, λόγω διαφωνιών για την υποψηφιότητα Παραστατίδη.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα είναι υποψήφιος στην Α΄περιφέρεια Αθηνών και στην περιφέρεια Άρτας.

Δείτε το ψηφοδέλτιο της Πέλλας:

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 10/1



Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, θεραπεύεσαι!

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 10 Ιανουαρίου

Γεγονότα
403 π.Χ: Ο δημοκρατικός στρατηγός Θρασύβουλος με 70 άνδρες νικά το στρατό των Τριάκοντα Τυράννων, ανοίγοντας το δρόμο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Αθήνα.
49 π.Χ: Ο Ιούλιος Καίσαρας διαβαίνει τον ποταμό Ρουβίκωνα. Αναφωνεί «ο κύβος ερρίφθη» και κηρύσσει τον πόλεμο στη σύγκλητο και τον Πομπήιο.
1895: Ο Χαρίλαος Τρικούπης υποβάλλει την παραίτησή του στο βασιλιά Γεώργιο Α', γιατί διαφωνεί με το Στέμμα.
1927: Συγκρούσεις ξεσπούν στην Αθήνα μεταξύ οπαδών του παλαιού και του νέου ημερολογίου.

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ανακαλύφθηκε νέο γονίδιο που σχετίζεται με τον καρκίνο του μαστού



Ερευνητές στη Βρετανία ανακάλυψαν ένα νέο γονίδιο που αυξάνει τον κίνδυνο για επιθετικό καρκίνο του μαστού.
Πρόκειται για το BCL11A, το οποίο είναι ενεργό στους δύσκολα θεραπεύσιμους «τριπλά αρνητικούς» καρκίνους.
Η έρευνα, που πραγματοποιήθηκε τόσο σε ανθρώπινα κύτταρα, όσο και σε ποντίκια, ανοίγει νέους δρόμους για τη διάγνωση και τη θεραπεία ορισμένων επικίνδυνων μορφών της ασθένειας.

Το μυστικό της μακροζωίας κρύβεται στον... Ήλιο



Το αν ένας άνθρωπος θα ζήσει λιγότερα ή περισσότερα χρόνια εξαρτάται από πολλά πράγματα. Μία μακρά ή σύντομη ζωή είναι «γραμμένη» στα γονίδια του και, παράλληλα, επηρεάζεται από διάφορους περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς παράγοντες.
Σ’ αυτό τον κατάλογο έρχεται να προστεθεί άλλος ένας -μάλλον απρόσμενος- παράγοντας: η επίδραση της ακτινοβολίας του Ήλιου. Κατά κάποιο τρόπο, δικαιώνονται οι αστρολόγοι, αν και η εξήγηση είναι επιστημονική.

Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Πέλλα.



Μετά από συνεχείς παλινωδίες, σκληρές εσωτερικές ζυμώσεις ,διενέξεις και διαφωνίες φαίνεται πως το κυβερνών κόμμα κατέληξε σε ένα ψηφοδέλτιο που οι γνωρίζοντες τα εσωτερικά του κόμματος του Αντώνη Σαμαρά εκτιμούν πως πρόκειται για ένα προϊόν εσωκομματικών και βουλευτικών ισορροπιών. Τα όσα πρωτοφανή συνέβησαν στο παρασκήνιο από την ημερομηνία προκήρυξης των εκλογών μαρτυρούν πως η ΝΔ προτίμησε να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των τριών Βουλευτών και

Το κοινό κρυολόγημα προτιμά τις κρύες μύτες



Ο ιός που προκαλεί το κοινό κρυολόγημα, προτιμά τις κρύες μύτες από ό,τι τις ζεστές, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Η μελέτη δείχνει ότι το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα είναι πιο αδύναμο σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, πράγμα που επιτρέπει στον ιό να αναπτύσσεται καλύτερα, με συνέπεια οι άνθρωποι να συναχώνονται.
Έτσι, ουσιαστικά, η νέα έρευνα επιβεβαιώνει τη λαϊκή πεποίθηση πως ο κρύος καιρός «φέρνει» κρυολογήματα, κάτι που συχνά είχε θεωρηθεί αντιεπιστημονικό. Οι γιατροί

Μην ακούτε τις φήμες: Γιατί η Γερμανία χρειάζεται την Ελλάδα στο ευρώ



Την άποψη ότι, παρά τα όσα αφήνει να διαρρεύσουν το περιβάλλον της Άνγκελα Μέρκελ, η Γερμανία χρειάζεται την Ελλάδα στην ζώνη του Ευρώ εκφράζει σε δημοσίευμά του το αμερικανικό πρακτορείο Bloomberg.
«Στην πραγματικότητα, η Γερμανία δεν ενδιαφέρεται καθόλου να ρισκάρει τη διάλυση του κοινού νομίσματος την οποία θα προκαλούσε ένα Grexit», υποστηρίζει ο αρθρογράφος Σάιμον Κένεντι στο άρθρο του με τίτλο «Μην ακούτε τις φήμες: Γιατί η Γερμανία χρειάζεται η Ελλάδα να παραμείνει στο Ευρώ».

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων Δήμου Σκύδρας



Για το καλό της χρονιάς και τηρώντας το έθιμο και την παράδοση, πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 8/1/2015, στο Δημαρχείο (αντί του Πνευματικού Κέντρου), η κοπή της βασιλόπιτας των εργαζομένων του Δήμου Σκύδρας.
H Δήμαρχος  Κατερίνα Ιγνατιάδου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ευχήθηκε στα στελέχη του Δήμου να έχουν μια ευλογημένη, δημιουργική κι ευτυχισμένη χρονιά και τόνισε ότι με την καλή συνεργασία, τη συνεννόηση και τον συντονισμό θα καταφέρουμε να παράγουμε χρήσιμο έργο για τους συμπολίτες μας.