Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Πως προτιμούν να κάνουν οι Έλληνες σεξ;



Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στη σεξουαλική ζωή των  Ελλήνων. Δεν είναι ότι οι συμπολίτες μας  δεν τους αρέσει να κάνουν σεξ, απλά προτιμούν το εξωσυζυγικό, ή στις καλύτερες περιπτώσεις να αυτο ικανοποιούνται.

Και για του λόγου του αληθές έρευνα, που πραγματοποίησε η Εταιρεία Μελέτης της Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας έδειξε ότι έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των Ελλήνων που αυτοικανοποιούνται.

Συναντώνται εκτάκτως Βαρουφάκης – Λαγκάρντ την Κυριακή



Συνάντηση με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κριστίν Λαγκάρντ θα έχει την Κυριακή στην Ουάσιγκτον ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
Ο κ. Βαρουφάκης θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα των ΗΠΑ για μια άτυπη συζήτηση του μεταρρυθμιστικού προγράμματος της ελληνικής κυβέρνησης με την επικεφαλής του Ταμείου, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών.

Πρόστιμο 6,6 δισ. ή διάσπαση αντιμετωπίζει η Google στην Ευρώπη



H Επιτροπή Ανταγωνισμού της ΕΕ φέρεται να είναι έτοιμη να προχωρήσει στην τελική φάση της έρευνας των πρακτικών που ακολουθεί η Google στην Ευρώπη, μετά τις κατηγορίες πέντε και πλέον ετών ότι πλήττουν τον ανταγωνισμό.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα Wall Street Journal, η Επιτροπή εμφανίζεται έτοιμη να προχωρήσει στην ανακοίνωση προστίμου -που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 10% των ετήσιων εσόδων της εταιρείας -ποσό που μπορεί να ξεπεράσει και τα 6 δισεκατομμύρια δολάρια,

Η εφορία στέλνει μήνυμα στον υπολογιστή σου



Για να είναι βέβαιη ότι ένα εκατομμύριο ιδιοκτήτες έχουν μάθει τα… νέα!
Τα νέα ότι καλούνται εδώ και τώρα να πληρώσουν το χαράτσι της ΔΕΗ το οποίο και δεν κατέβαλαν στην ώρα του- η εφορία άρχισε να στέλνει …μπιλιετάκια ηλεκτρονικά και χειρόγραφα. Ήδη από χθες, έχει αρχίσει ο βομβαρδισμός με τα email το πλήρες περιεχόμενο των οποίων έχει ως εξής:

Εξαρτημένοι στο διαδίκτυο και τον τζόγο οι Έλληνες έφηβοι



Η πλειονότητα των έφηβων στην Ελλάδα περνούν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας τους μπροστά σε συσκευές με οθόνη. Ένας στους επτά έφηβους εμφανίζει συμπτώματα εξάρτησης από τη χρήση του Διαδικτύου, ενώ αρκετοί ασχολούνται και με τον τζόγο. Ένα στα οκτώ αγόρια βρίσκεται σε κίνδυνο προβληματικής ενασχόλησης με τον τζόγο, ενώ το 4,2% έχουν, ήδη, προβληματική ενασχόληση.

Αυτό προκύπτει από έρευνα του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας (ΕΠΙΨΥ), που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΔΗΠΑΚ Γιατρών: Να πληρωθούν ΤΩΡΑ όλες οι απλήρωτες εφημερίες



Να πληρωθούν ΤΩΡΑ και ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ  όλες οι απλήρωτες εφημερίες! Κάτω τα χέρια από τα αποθεματικά των νοσοκομείων! 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι  
Οι διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι το πρόβλημα της καθυστέρησης της καταβολής των δεδουλευμένων εφημεριών θα λυθεί είναι ψεύτικοι. Εξακολουθούμε να είμαστε απλήρωτοι. Για το θέμα των απλήρωτων εφημεριών επιβεβαιώνεται η προσφιλής τακτική του ΣΥΡΙΖΑ άλλα να λέει ο ένας και άλλα ο άλλος για το ίδιο ακριβώς θέμα.  Αρχικά, ενημερωθήκαμε ότι έχει υπογραφεί ΚΥΑ (06/03/2015) η οποία θα δημοσιευόταν στο ΦΕΚ.

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Αριδαίας εύχεται

Ο Θείος λόγος και η θυσία της Σταύρωσης ας καθοδηγούν την κάθε σκέψη μας, για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη!

Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Νότης Μαριάς στην Ευρωβουλή: Αναδιαμόρφωση κονδυλίων ΕΣΠΑ για δημιουργία 330.000 θέσεων εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα



Την άμεση αναδιαμόρφωση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ ώστε να δημιουργηθούν 330.000 νέες θέσεις εργασίας σε κοινωφελή προγράμματα ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε στην Ευρωβουλή στις 27/3/2015 ο Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής, Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος Αντιμνημονιακοί Πολίτες Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Στρώνεται στο Δήμο Σκύδρας το «Πασχαλινό τραπέζι για όλους»



Ξεκίνησε το στρώσιμο του πασχαλιάτικου τραπεζιού στη Σκύδρα και στην Καλή. Ήδη, μέχρι το μεσημέρι της πρώτης ημέρας συλλογής, έχουν προσφέρει τρόφιμα και παιχνίδια οι εξής: Γυμνάσιο Σκύδρας, Νηπιαγωγείο Καλυβίων, Γυμνάσιο και Λύκειο Καλής, Δημοτικό Σχολείο Καλής, Παιδικός Σταθμός και Νηπιαγωγείο Καλής, Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Προφήτη Ηλία, Δημοτικό Σχολείο Μανδάλου κι αρκετοί συμπολίτες μας.

Κρεμλίνο: Putin - Τσίπρας θα υπογράψουν διμερείς συμφωνίες



Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται στη Μόσχα και στις 8 Απριλίου και στις 9 Μαΐου, δήλωσε απόψε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Πεσκόφ είπε ότι από το Κρεμλίνο απεστάλη στον Έλληνα Πρωθυπουργό «ισχύουσα πρόσκληση» και κατόπιν ξεκίνησε η διαδικασία διευθέτησης της ημερομηνίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα των δύο ηγετών.

Πτυχιακή εργασία με θέμα «Η αγοραστική συμπεριφορά των νέων εν καιρώ κρίσης»



Το παρόν ερωτηματολόγιο γίνεται για τα πλαίσια μιας πτυχιακής εργασίας του ιδρύματος ΤΕΙ Καστοριάς. Παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο να το απαντήσετε! Το θέμα του είναι: Η «αγοραστική συμπεριφορά των νέων εν καιρώ κρίσης» γι΄αυτο και θα πρέπει να απαντηθεί από άτομα ηλικίας ΜΟΝΟ 15 έως 29! Η βοήθεια σας είναι άκρως πολύτιμη!! 
Ακίφογλου Φωτεινή.



Πατήστε εδώ για να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο.

Δήμος Πέλλας: Πρόσκληση στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος"


Έρχονται τα ραβασάκια της εφορίας για το ΚΤΕΟ



Με ορίζοντα το καλοκαίρι αναμένεται να τεθεί σε εφαρμογή το σύστημα ηλεκτρονικής διασταύρωσης οχημάτων και μοτοσυκλετών που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ, σύμφωνα με πληροφορίες. Η διαδικασία αυτή αποτελεί μία από τις δράσεις της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για το 2015 και εκτιμάται ότι θα συνδυαστεί με το μέτρο της μείωσης ή της κατάργησης των προστίμων εκπρόθεσμου ελέγχου ΚΤΕΟ που περιγράφεται στην νέα λίστα μέτρων του υπουργείου Οικονομικών που είδε το φως της δημοσιότητας προχθές.

Κυβερνητικές «αναταράξεις» από τις θέσεις Πανούση



Την εμφατική διαφοροποίησή του απο τoν τρόπο που λειτουργούν αρκετοί υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, σε άρθρα του στην "Κ" και στα "Νέα". Δύο μέρες μετά την "μετακόμιση" του χαρτοφυλακίου Προστασίας του Πολίτη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ο κ. Πανούσης φαίνεται ότι δεν αισθάνεται ότι καλύφθηκε επαρκώς επι της προσέγγισής του στην αντιμετώπιση του θέματος των καταλήψεων.

Σύσκεψη για τα μέτρα στο Μέγαρο Μαξίμου



Το πακέτο των μέτρων - βελτιωμένο και ενισχυμένο - που θα παρουσιάσει τη Μεγάλη Τετάρτη στο EuroWorking Group το υπουργείο Οιικονομικών με στόχο την επίτευξη μίνιμουμ συμφωνίας, συζητήθηκε σε πολύωση σύσκεψη το απόγευμα της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στη σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα μετείχε ολόκληρο το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αποφασίστηκε να δουλευτούν τα μέτρα κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακού στο υπουργείο Οικονομικών ώστε να είναι έτοιμα τη Δευτέρα.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 4/4



Η αισιοδοξία είναι μια τρέλα που θέλει να βλέπουμε το κάθε τι σωστό και όταν ακόμα είναι λάθος.

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 4 Απριλίου



Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Συνελήφθη 24χρονη στην Έδεσσα για παράνομο έρανο και λαχειοφόρο αγορά



Συνελήφθη χθες (02-03-2015) το μεσημέρι στην Έδεσσα Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 24χρονη ημεδαπή για διενέργεια εράνου και λαχειοφόρου αγοράς για λογαριασμό αστικής εταιρίας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, χωρίς την απαιτούμενη από τον Νόμο άδεια.
Σε βάρος της 24χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για νομοθεσία Περί παιγνίων εράνων και λαχειοφόρων αγορών.
Στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Γη – Αρης σε 39 ημέρες!



Η NASA ανακοίνωσε ότι θα χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη ενός νέου τύπου κινητήρα ο οποίος θα κάνει… τούρμπο τα διαστημικά σκάφη. Αν ο κινητήρας αυτός κατασκευαστεί και αποδειχθεί λειτουργικός, τότε τα ταξίδια στο Διάστημα θα γίνονται με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα από ό,τι σήμερα. Σύμφωνα με τους ειδικούς,  ένα σκάφος που θα διέθετε αυτό τον κινητήρα θα μπορούσε να κάνει το ταξίδι από τη Γη στον Αρη (που με τα σημερινά σκάφη διαρκεί έξι μήνες) σε μόλις 39 ημέρες.

Παραδόθηκε η Βίκυ Σταμάτη - «Περιπλανιόμουν όλη νύχτα για να δω το παιδί μου»



Παραδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη στην αστυνομία. Κρυβόταν στην Παναγίτσα Χαϊδαρίου λίγα μέτρα μακριά από το Δρομοκαϊτειο. Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές θα περάσει τη διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της απόδρασης (πλημμέλημα). Στις15.40 η Βίκυ Σταμάτη έφυγε από την Παναγίτσα με αυτοκίνητο της Αστυνομίας ενώ τη συνόδευαν, σε άλλο αυτοκίνητο, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Εφετών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος και ο εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης οι οποίοι είχαν ειδοποιηθεί από τον δικηγόρο της.

Αγώνες Ενωσιακού Πρωταθλήματος Αντισφαίρισης στην Πιπεριά Αριδαίας στις 3 & 4 Απριλίου



Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε τους αγώνες
του 2ου Ε3 2015 Ενωσιακού Πρωταθλήματος
της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας,
που θα γίνουν 4 και 5 Απριλίου 2015 στο Κέντρο Αντισφαίρισης Πιπεριάς.

Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Πρασίνου του Δήμου Πέλλας



Προχωράμε σήμερα στη δημόσια διαβούλευση του Κανονισμού Πρασίνου για το Δήμο Πέλλας. Μέσω της συμμετοχής φορέων και πολιτών στοχεύουμε σε έναν  ανοιχτό διάλογο με σκοπό την  ευαισθητοποίηση  και την ενθάρρυνση  των δημοτών απέναντι σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Είμαι βέβαιος ότι οι ιδέες και οι απόψεις όλων θα βοηθήσουν σημαντικά στην τελική μορφή του Κανονισμού Πρασίνου και θα  καταφέρουμε από κοινού να κάνουμε  τον τόπο μας πιο όμορφο, πιο πράσινο και πιο καθαρό’’ σημείωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών το Σάββατο του Λαζάρου 4 Απριλίου



Το Σάββατο του Λαζάρου, 4 Απριλίου 2015, εορτάζει ο Ιερός Ναός Αγίου Λαζάρου Α΄ Κοιμητηρίου Γιαννιτσών (ενορίας Μητροπόλεως).


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του συμπολίτη μας Βασίλη Γκουτζαμάνη «ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ»



Εκδόθηκε και κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία της πόλης των Γιαννιτσών 
το νέο βιβλίο του συμπολίτη μας Βασίλη Γκουτζαμάνη Θεολόγου και 
Διδάκτορα της Παιδαγωγικής Σχολής του Α,Π.Θ. με τίτλο 
"ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΤΟΜΟ".
Σ'αυτό το βιβλίο του Β. Γκουτζαμάνη η Θεολογία και η Φιλοσοφία είναι 
συνοδοιπόροι σε ένα ιδιαίτερο, προσωπικό, λογοτεχνικό μονοπάτι!

Eβγαλε 2,4 εκατ. δολάρια σε 28 λεπτά από ένα tweet!



Πλουσιότερος κατά 2,4 εκατομμύρια δολάρια έγινε την Παρασκευή ένας trader μέσα σε μόλις 28 λεπτά, βασιζόμενος σε ένα και μόνο tweet.

Όλα ξεκίνησαν από τις πληροφορίες που ήθελαν την Intel να βρίσκεται σε συζητήσεις εξαγοράς με την Altera. Μέχρι το απόγευμα οι φήμες οργίαζαν, όμως τίποτα δεν είχε ανακοινωθεί επισήμως. Ωστόσο, στις 3:33 μμ ένας trader αγόρασε options για περίπου 300.000 μετοχές της Altera. Οι μετοχές είχαν τιμή strike 36 δολαρίων, ενώ η τιμή διαπραγμάτευσης τη δεδομένη στιγμή ήταν στα 34 δολάρια.

Ο Πάπας Φραγκίσκος έπλυνε τα πόδια κρατουμένων (video)



Στη φυλακή της Ρεμπίμπια, στην ιταλική πρωτεύουσα, βρέθηκε ο Πάπας για την τελετή του Ιερού Νιπτήρος, επιλέγοντας να πλύνει τα πόδια δώδεκα κρατουμένων  -ανάμεσά τους έξι γυναίκες - αποστέλλοντας έτσι το μήνυμα ταπεινότητας της Μεγάλης Πέμπτης.
«Προσευχηθείτε ώστε να καθαριστεί και η δική μου ρυπαρότητα» είπε ο Πάπας Φραγκίσκος στην τελετή στη φυλακή.

ΠΑΣΥ: Νέες περιπέτειες στους κτηνοτρόφους από ΚΑΠ και συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ



Με μια απαράδεκτη εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ, που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 27 Μάρτη, καλούνται οι κτηνοτρόφοι να καταθέσουν δήλωση στοιχείων ζωικού κεφαλαίου για το 2015 που δεν εξασφαλίζουν τα δικαιώματα και τις ενισχύσεις των μικρομεσαίων κτηνοτρόφων. Αντίθετα, μαζί με την ταλαιπωρία και το χαράτσωμα, συντηρούν την αβεβαιότητα και την ασάφεια. Οι ευθύνες της σημερινής συγκυβέρνησης είναι μεγάλες.

Συγκεκριμένα ζητούνται σε χρόνο-ρεκόρ έως 17 Απρίλη τα παρακάτω:

Άρχισε ξαφνικά να φιλάει τους άντρες μέσα στο μετρό! (video)



Βρίσκεσαι σε ένα πολυσύχναστο σταθμό και ξαφνικά σε πλησιάζει κάποιος άγνωστος και προσπαθεί να σε φιλήσει. Τι κάνεις; Ανταποκρίνεσαι ή απομακρύνεσαι;
Την απάντηση πάντως στο τι κάνει η πλειοψηφία του κόσμου όταν έρχεται αντιμέτωπη με ένα τέτοιο απρόσμενο περιστατικό δίνει το βίντεο της κωμικού Φάρα Μπρουκ που γυρίστηκε στη Νέα Υόρκη.

Στο Χαϊδάρι φέρεται να εντοπίστηκε η Βίκυ Σταμάτη

Στην περιοχή του Χαϊδαρίου, κοντά στην εκκλησία της Παναγίτσας, σε μικρή απόσταση από το Δρομοκαΐτειο, φέρεται να εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία  έχει ταυτοποιήσει ότι πρόκειται για τη σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου και ήδη δυνάμεις βρίσκονται στο Χαϊδάρι.

Τα 10 τρόφιμα που μειώνουν στο μισό τον κίνδυνο Αλτσχάιμερ



Ένα πρόγραμμα διατροφής που μπορεί να μειώσει κατά το ήμισυ τον κίνδυνο αναπτύξεως νόσου Αλτσχάιμερ επινόησαν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.Το πρόγραμμα, που είναι γνωστό με το ακρωνύμιο MIND, χωρίζει τα τρόφιμα σε 15 ομάδες, οι 10 εκ των οποίων ωφελούν την υγεία του εγκεφάλου και πρέπει να αποτελούν κορμό της διατροφής και οι πέντε την βλάπτουν και πρέπει να περιοριστεί η κατανάλωσή τους.

ΠΑΜΕ: Εργαζόμενοι- Εργαζόμενες στο Εμπόριο και τις Υπηρεσίες



Η σημερινή "αντιμνημονιακή" κυβέρνηση πατάει πάνω στο νόμο της προηγούμενης και συνεχίζει το άνοιγμα των καταστημάτων για 7 Κυριακές τον χρόνο. Δεν θέλει να νομοθετήσει την Κυριακή ως υποχρεωτική αργία για όλα τα καταστήματα για όλο τον χρόνο, γιατί είναι δεσμευμένη απέναντι στους μεγάλους μονοπωλιακούς ομίλους στον κλάδο του εμπορίου.

Στην Αριδαία η Θεατρική παράσταση «Η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται» από το Εδεσσαϊκό Θέατρο



Το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα παρουσιάσει το έργο «Η προπαραλήγουσα ποτέ δεν περισπάται» στο «Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας στις 4 και 5 Απριλίου. Το έργο παίχθηκε στην Έδεσσα το Φεβρουάριο του 2015 και έτυχε θερμής υποδοχής από το θεατρόφιλο κοινό της Έδεσσας.
  Πρόκειται για ένα μουσικό κωμικό ρεμπετόδραμα γραμμένο από τη Σοφία Πετρίδου. Η ιστορία εκτυλίσσεται   σε μια φτωχογειτονιά του Πειραιά το 1935. Βασικοί πρωταγωνιστές η Βασούλα και ο Στελλάκης.

Εως τη Μεγάλη Τετάρτη το δώρο Πάσχα.Σε ποιους θα καταβληθεί.



Σύμφωνα με το Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων και Ανέργων της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος, δώρο Πάσχα δικαιούνται να λάβουν όλοι οι μισθωτοί που απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα με σχέση εξαρτημένης εργασίας αορίστου ή ορισμένου χρόνου.Για τον υπολογισμό του ποσού του δώρου Πάσχα λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών, δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό.

Ανακοίνωση ΤΟΕΒ Εδεσσαίου για καθορισμό εισφορών για το 2015



  Το Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ΕΔΕΣΣΑΙΟΥ ανακοινώνει στα μέλη του ότι η Γ.Σ. των μελών του Οργανισμού για το έτος 2015 καθορίζει τις παρακάτω εισφορές :
1.εισφορά 16,00 ευρώ ανά στρέμμα από 16/3/2015 έως και 30/4/2015
2.εισφορά 18,00 ευρώ ανά στρέμμα από   1/5/2015 έως και 31/5/2015  
3.εισφορά 22,00 ευρώ ανά στρέμμα από   1/6/2015 έως και 31/8/2015    
4.εισφορά 26,00 ευρώ ανά στρέμμα από   1/9/2015 έως και 31/12/2015
5. εισφορά 6,00 ευρώ ανά στρέμμα για τα χέρσα χωράφια.

"Δεν θα φορολογούνται τα ανείσπρακτα ενοίκια"



Την άρση της διάταξης για τη φορολόγηση των ανείσπρακτων ενοικίων, θα προβλέπει τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή από το υπουργείο Οικονομικών. Αυτό ανακοίνωσε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων Στράτο Παραδιά.
Η κ. Βαλαβάνη αναφερόμενη στη συγκεκριμένη διάταξη, που προβλέπει τη φορολόγηση των ανείσπρακτων ενοικίων, έκανε λόγο για «καταφανή αδικία» η οποία θα αρθεί με την

Εορταστικές ευχές από την Π.Υ. Γιαννιτσών


Μαθήτρια του ΟΑΕΔ μαχαίρωσε στην αίθουσα τρεις συμμαθήτριές της



Τρεις συμμαθήτριές της μαχαίρωσε στη διάρκεια επεισοδίου εν ώρα μαθήματος μια 22χρονη, στη Σχολή Νοσηλευτών του ΟΑΕΔ.Το συμβάν σημειώθηκε στις 4.50 το απόγευμα της Πέμπτης, επί της Πέτρου Ράλλη 83, στον Αγιο Ιωάννη Ρέντη.Οι τρεις μαθήτριες, μία 20χρονη Ελληνίδα και δύο κοπέλες από την Αλβανία, ηλικίας 20 και 21 ετών, τραυματίστηκαν ελαφρά στα χέρια και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η 22χρονη συνελήφθη.Τα αίτια που οδήγησαν μια 22χρονη μαθήτρια να τραυματίσει σε κατάσταση

Γ. Σηφάκης : Ερώτηση στη Βουλή για προαστιακό Θεσσαλονίκης- Έδεσσας μέσω Γιαννιτσών και Αριδαία



Ερώτηση στη Βουλή για την προαστιακή σύνδεση Θεσσαλονίκης- Άδενδρο- Χαλκηδώνα- Σκύδρα- Έδεσσα και παράκαμψη Σκύδρα- Αριδαία υπέβαλε στην Βουλή ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Γιάννης Σηφάκης. Παράλληλα συναντήθηκε για αυτό το θέμα με την νέα Γενική Γραμματέα Υποδομών κ. Μπέτυ Πέρκα ( που κατάγεται από την Φλώρινα και άρα έχει ιδία γνώμη για το εν λόγω έργο) και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοφανόπουλο.

Προκαλούν οι Γερμανοί."Πουλήστε τα χρυσαφικά σας για να πληρώσετε το ΔΝΤ"!



Μπορεί στην Ελλάδα να γίνει της Κορέας; Η προσδοκία φυσικά και δεν έχει να κάνει με τον πόλεμο ανάμεσα στη Βόρεια και τη Νότια Κορέα το 1950, αλλά στη γενναιόδωρη στάση των Νοτιοκορεατών προς το κράτος τους, το 1997, όταν βρέθηκε μπροστά στο φάσμα της αθέτησης των υποχρεώσεων του προς το ΔΝΤ.Το 1997 όταν η Ασία βυθιζόταν στην οικονομική κρίση και το φάντασμα της χρεοκοπίας πλανιόταν πάνω από πολλές χώρες οι