Σάββατο 16 Μαΐου 2015

Αυτά είναι τα 4 πράγματα που οι άντρες κρύβουν από τις γυναίκες τους!

Και όμως, αυτά είναι τα 4 πράγματα που οι άντρες συνηθίζουν να κρύβουν από τις γυναίκες τους…

Η γυμναστική καθυστερεί 15 χρόνια την αύξηση της χοληστερίνης

Οι νεαροί άντρες που γυμνάζονται συστηματικά μπορεί να καθυστερήσουν κατά 15 χρόνια την αύξηση της χοληστερόλης που σχετίζεται με την ηλικία, αναφέρουν επιστήμονες από τις ΗΠΑ.

Ανακαλύφθηκε το πρώτο πλήρως θερμόαιμο ψάρι

Ερευνητές στις ΗΠΑ ανακάλυψαν για πρώτη φορά ένα ψάρι που είναι πλήρως θερμόαιμο. Πρόκειται για το ψάρι «opah» (Lampris guttatus) ή «λαμπρόψαρο», που ανήκει στην κατηγορία των «φεγγαρόψαρων».

Αφορολόγητο το επίδομα για εκπαιδευτικούς αποσπασμένους στο εξωτερικό


Αφορολόγητο είναι το επίδομα που λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε ελληνόφωνα σχολεία του Εξωτερικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Θεσσαλονίκη: Ψόφια ποντίκια στο Θερμαϊκό!

Γέμισε πεθαμένα ποντίκια-αρουραιους η παραλία στην Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με το outnow.gr περισσότερα από δεκαπέντε ψόφια τρωκτικά επιπλέουν στον Θερμαϊκό το πρωί της Παρασκευής και έγιναν αντιληπτά από περαστικούς αλλά και τουρίστες.

Σωρεία παραβιάσεων από τουρκικά αεροσκάφη


Σε σωρεία παραβάσεων τον κανόνων εναέριας κυκλοφορίας του FIR Αθηνών και παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου προέβησαν την Παρασκευή τουρκικά αεροσκάφη σε βορειοανατολικό, κεντρικό, νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Ενεργειακή συνεργασία Ελλάδας και Βενεζουέλας

Συμφωνία συνεργασίας Ελλάδας-Βενεζουέλας στον τομέα της ενέργειας και, ειδικότερα, στα θέματα του πετρελαίου και της εξόρυξης υδρογονανθράκων συμφωνήθηκε σε συνάντηση του υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον πρέσβη της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Αθήνα Fernandez Farit.

Εκδηλώσεις εορτασμού Κων/νου & Ελένης στην Κοινότητα Δροσερού στις 20/5


Σύγγληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Τρίτη 19 Μαΐου 2015 κι ώρα12:00΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1)Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού του έργου «Αγροτική οδοποιία».
2)Καθορισμός όρων δημοπρασίας για την εκμίσθωση του αρ.873 αγροτεμαχίου έκτασης 15 στρ. (σχολικός κλήρος) στην Τ.Κ. Λιποχωρίου.

Μισή ώρα γυμναστικής μειώνει τον κίνδυνο πρόωρου θανάτου



Αρκεί μισή ώρα σωματικής δραστηριότητας και μάλιστα ανεξάρτητα από την έντασή της, επί έξι μέρες την εβδομάδα, για να μειωθεί κατά 40% ο κίνδυνος πρόωρου θανάτου ενός ηλικιωμένου από οποιαδήποτε αιτία, σύμφωνα με μια νέα νορβηγική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές επεσήμαναν ότι, ακόμη και στην ηλικία των 73 ετών, υπάρχει αισθητή διαφορά στον κίνδυνο θανάτου ενός ανθρώπου, ανάλογα με το αν ασκείται τακτικά ή ζει καθιστική ζωή.

"Ασβεσταριό 2015" την Τετάρτη 20/5 στον Ι.Ν. Αναλήψεως


Γιατρός για πολλές σφαλιάρες! Ξέχασε το κινητό μέσα στη κοιλιά της γυναίκας μετά την καισαρική!



Το κινητό του τηλέφωνο ξέχασε γυναικολόγος στην κοιλιά γυναίκας κατά την διάρκεια καισαρικής τομής. Πρωταγωνίστρια της είδησης η 36χρονη Hanan Mahmoud Abdul Karim η οποία εισήχθη σε ιδιωτική κλινική με σκοπό να γεννήσει το μωράκι της με τη μέθοδο της καισαρικής τομής. Η επέμβαση εξελίχθηκε ομαλά σύμφωνα πάντα με τον γιατρό της ως τη στιγμή που η 36χρονη έφτασε στο σπίτι της.Έντονοι πόνοι στην κοιλιά της την οδήγησαν και

Κακά νέα για τους βιβλιοφάγους: Επανέρχεται η ενιαία τιμή βιβλίου – Τέρμα οι εκπτώσεις



Ρύθμιση με την οποία θα επανέρχεται η ενιαία τιμή του βιβλίου, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης. Η σχετική διάταξη θα κατατεθεί πολύ σύντομα στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομίας που θα έρθει στη Βουλή.Η ενιαία τιμή βιβλίου αποτελεί ένα σύστημα διατίμησης και προώθησης του βιβλίου στην αγορά, το οποίο συνίσταται στον καθορισμό από τον εκδότη μίας ορισμένης λιανικής τιμής πωλήσεως των βιβλίων που εκδίδει, επί της οποίας οι λιανοπωλητές έχουν δικαίωμα να

MarketWatch: Αυτό είναι το κόλπο των Ευρωπαίων για να καταρρεύσει ο Τσίπρας



Οι Ευρωπαίοι εμφανίζονται πρόθυμοι να «παγιδεύσουν» την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, να την αφήσουν να καταρρεύσει οικονομικά και κατόπιν να «καθίσουν αναπαυτικά και να δουν τη δημοτικότητα της κυβέρνησης Τσίπρα να καταρρέει».
Την παραπάνω άποψη εκφράζει σε άρθρο γνώμης στο MarketWatch, ο Anatole Kaletsky, επικεφαλής του Institute for New Economic Thinking.
Όπως σημειώνει η «Ελλάδα δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να εκπληρώσει τις

Δείτε σε ποιους χρωστάμε 323 δισ. ευρώ και περιμένουν να πληρωθούν...



Η Ελλάδα χρωστά ένα σκασμό λεφτά, γράφει o Independent -όχι βέβαια με αυτές τις λέξεις-, και συγκεκριμένα η οφειλή της, το χρέος της, αγγίζει το ποσό των 323 δισεκατομμυρίων ευρώ.Το ελληνικό πρόγραμμα στήριξης ξεκίνησε το 2010 μετά από συμφωνία για τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία μέσω δανεισμού από τα κράτη της Ευρωζώνης, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ.
Σύμφωνα με το διάγραμμα που παρουσιάζει το διεθνές μέσο, η Ελλάδα οφείλει:

Γερμανός δικαστής."Δίκαιο το αίτημα της Ελλάδας για πολεμικές αποζημιώσεις."



Εύλογη χαρακτηρίζει την ελληνική διεκδίκηση των αποζημιώσεων και του αναγκαστικού κατοχικού δανείου Γερμανός δικαστής του Ανώτατου Διοικητικού Δικαστηρίου όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Der Spiegel με τίτλο «Δίκαιες απαιτήσεις».«Αρκετά στοιχεία συνηγορούν υπέρ του ότι πρόκειται για δάνειο», δηλώνει ο δικαστής Ντίτερ Ντάιζεροτ και χαρακτηρίζει εύλογη την ελληνική απαίτηση για την αποπληρωμή του.

Γιάννης Σηφάκης : «Περιβαλλοντοκτόνα» για την λίμνη Βεγορίτιδα η απόφαση της Διαπεριφερειακής σύσκεψης .



Απόφαση «από το παρελθόν» που έφερε την λίμνη στην καταστροφή και την υποβάθμιση
Η κυβέρνηση να δώσει την λύση για την προστασία της λίμνης
Η απόφαση της Διαπεριφερειακής σύσκεψης για την Βεγορίτιδα με συμμετοχή των Περιφερειαρχών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Αντιπεριφερειαρχών, Δημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων αποτελεί αρνητική εξέλιξη όσον αφορά την ανάγκη προστασίας της λίμνης Βεγορίτιδας που μετά από δεκαετίες φαίνεται ότι αρχίζει να ανασαίνει ανεβάζοντας κάπως την στάθμη της.

Τι αλλάζει από του χρόνου στο σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια



Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νέο σύστημα πρόσβασης των υποψηφίων σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ το οποίο θα ισχύσει από την επόμενη σχολική χρονιά.
Το νέο σύστημα αυξάνει τις επιλογές των υποψηφίων, ενώ δεν προσμετρώνται τα προφορικά. Παράλληλα, εισάγει την πρόσβαση σε οικονομικές σχολές χωρίς τα μαθήματα της Φυσικής και της Χημείας.
Σύμφωνα με το νέο σύστημα, η Γ΄ τάξη Ημερήσιου Γενικού Ενιαίου Λυκείου και η Δ΄ τάξη

Θρασύτατοι οι Σκοπιανοί.Επιχειρούν να μας εμπλέξουν στα αιματηρά επεισόδια στο Κουμάνοβο.



Ως εξοργιστική, αλλά και ενδεικτική του τρόπου λειτουργίας τους, χαρακτηρίζουν κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών την προσπάθεια των ΜΜΕ της πΓΔΜ να εμπλέξουν την Ελλάδα στα γεγονότα του Κουμάνοβο.
Την Πέμπτη, ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός της γείτονος προέβαλε ρεπορτάζ, που, με προκλητικό τρόπο, επιχείρησε να δημιουργήσει την εντύπωση ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μαντλίν Ολμπράιτ, κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο πανεπιστήμιο

Καταγγελία εργαζομένων: "Απαράδεκτες οι συνθήκες εργασίας του Νοσοκομείου Έδεσσας"



Για άσχημες και απαράδεκτες συνθήκες εργασίας στο Νοσοκομείο της Έδεσσας κάνει λόγο το σωματείο εργαζομένων καθώς η έλλειψη τόσο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, όσο και την απαραίτητης υλικοτεχνικής υποδομής έχουν φτάσει το νοσοκομείο ένα βήμα πριν την διάλυση καθώς απειλούνται τμήματα μέχρι και με κλείσιμο. Καταγγέλλουν επίσης παρεμβάσεις βουλευτών ενώ δεν διστάζουν να αναφερθούν και σε συγκεκριμένο περιστατικό ευνοϊκής μετακίνησης νοσηλεύτριας.
Ακολουθεί η καταγγελία του σωματείου:

Γιαννιτσά: Με τη μέθοδο του «ριφιφί» έκλεψαν γεωργικά φάρμακα αξίας 77.000 ευρώ



Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής γεωργικών φαρμάκων, με τη μέθοδο του «ριφιφί» από εταιρεία σε περιοχή της Πέλλας και για την υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 24, 34, 35 και 41 ετών.Οι δράστες τα ξημερώματα της 13-12-2014 πήγαν από τη Θεσσαλονίκη σε εταιρεία γεωργικών φαρμάκων σε περιοχή της Πέλλας, όπου απενεργοποίησαν τον συναγερμό, τρύπησαν τον πλαϊνό τοίχο και εισήλθαν

Τσίπρας: Δεν κινδυνεύουν μισθοί και συντάξεις



Την ανάγκη να υπάρξει άμεσα συμφωνία στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, η οποία, όπως είπε, πρέπει να είναι έντιμη και αμοιβαία επωφελής, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Economist, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι δεν κινδυνεύουν μισθούς και συντάξεις.
Ο κ. Τσίπρας τόνισε πως η κυβέρνηση νομοθετεί και διαπραγματεύεται σε ένα πρωτοφανώς δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. «Πορευόμαστε, θα έλεγα, στο ναρκοθετημένο έδαφος

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σάββατο 16/5



Δέξου οτιδήποτε έρχεται υφασμένο μέσα στο σχέδιο του πεπρωμένου σου. Τίποτα δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. 





Σαν Σήμερα, Σαββάτο 16 Μαΐου



Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Θύελλα αντιδράσεων από την καθυστέρηση των μισθών στον ΟΠΕΚΕΠΕ



Πρόβλημα προέκυψε με τον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς δεν έχουν καταβληθεί ακομη οι μισθοί των εργαζομένων για το πρωτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Η πληρωμή των 630 εργαζομένων του Οργανισμού ήταν να γινει στις 13 Μαΐου. Κάτι που δεν συνέβη, ενώ διαμηνύθηκε προς τους εργαζόμενους οτι ο μισθός τους θα καταβληθεί στις 14 Μαΐου. Σήμερα το πρωί ενημερώθηκαν οτι τελικά θα πάρουν τους μισθούς τους τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Ο Σύλλογος Εργαζομένων έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους υπεύθυνους,  προειδοποιώντας πως ο Οργανισμός κινδυνεύει από οικονομική ασφυξία.

Γιαννιτσά.Τραγικός θάνατος 80χρονου.Τον καταπλάκωσε το κλάρκ.



φωτο αρχειου

Τραγικό θάνατο βρήκε άτυχος συμπολίτης μας σήμερα το πρωί. Το μοιραίο ατύχημα έγινε κατά την διάρκεια συντήρησης ανυψωτικού μηχανήματος στη βιοτεχνία τσιμεντόλιθων που συντηρεί ο ίδιος και η οικογένειά του .Σύμφωνα με πληροφορίες ,κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής ,το όχημα ανατράπηκε και καταπλάκωσε τον 80χρονο που εκείνη την ώρα επέβλεπε και συμμετείχε σε εργασίες συντήρησης.Παρά την άμεση κινητοποίηση ασθενοφόρου,ο άτυχος άνδρας δεν στάθηκε δυνατόν να σωθεί και υπέκυψε

Δράσεις μαθητών του 2ου Γυμνασίου Κ.Βρύσης στο πλαίσιο “Let’s do it Greece”



 

«Τέτοια πρέπουν στους ναούς της γνώσης, τα σχολεία!»


Στο πλαίσιο του “Lets do it Greece” πραγματοποιήθηκαν ποικίλες δράσεις με διττό στόχο: αφ΄ενός μεν να δραστηριοποιήσουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες στην ιδέα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς και αφ΄ετέρου να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα περιβαλλοντικά και να συνειδητοποιήσουν την χρηστικότητα φαινομενικά άχρηστων αντικειμένων.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση πορνογραφίας - 22χρονος εκβίαζε 14χρονη



Εξιχνιάστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και πορνογραφικών παραστάσεων ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, σε βάρος 14χρονης, ενώ συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο 22χρονος δράστης.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση, μετά από καταγγελία της 14χρονης, σύμφωνα με την οποία, άγνωστος χρήστης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, προσάρμοσε με ψηφιακή επεξεργασία, σε ένα γυμνό γυναικείο σώμα, φωτογραφία του προσώπου της.

Πως να κρατήσετε τις μύγες έξω από το σπίτι σας.



Ναι, το καλοκαιράκι είναι ένα βήμα μακριά και η διάθεσή μας ήδη στα ύψη. Ανέμελες βόλτες, θάλασσα, παγωτά, καρπούζι και... μύγες! Ναι, δυστυχώς, οι μύγες καταφέρνουν κάθε φορά και μας κάνουν τη ζωή δύσκολη.Αν, λοιπόν, θέλετε να απαλλαγείτε μια και καλή από αυτές τότε σας έχουμε τη λύση. Δοκιμάστε τα παρακάτω tips και... ξενοιάστε:
- Μην αφήνετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα ανοιχτό τον κάδο σκουπιδιών και φυσικά

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις - Στείλτε τα παιδιά σας κατασκήνωση μέσω ΟΑΕΔ



Ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των δικαιούχων και των κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Διαμονής Παιδιών σε Παιδικές Κατασκηνώσεις έτους 2015.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 9 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία. 

Τρεις τελωνειακοί και ένας επιθεωρητής «πιάστηκαν» στους ελέγχους πόθεν έσχες



Τους φακέλους τεσσάρων υπαλλήλων -τριών τελωνειακών και ενός επιθεωρητή- παραπέμπει στο ελεγκτικό συνέδριο αλλά και στον εισαγγελέα για την αναζήτηση ποινικών ευθυνών η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΓΓΔΕ, «στα πλαίσια των διενεργούμενων ελέγχων περιουσιακής κατάστασης "πόθεν έσχες" υπαλλήλων από την υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων ολοκληρώθηκαν

Toyota και Mazda ενώνουν τις δυνάμεις τους



Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν δύο από τις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες στον κόσμο να προχωρούν σε συνεργασία σε μια προσπάθεια να αντιμετώπισουν τις προκλήσεις των καιρών.

Η Τοyota Motor Corporation και η Mazda Motor Corporation υπέγραψαν και επισήμως την Τετάρτη 13 Μαΐου τη συνεργασία τους με την πρώτη να προσφέρει τις γνώσεις της για την plug-in υβριδική τεχνολογία αλλά και αυτή της υδρογονοκίνησης και την δεύτερη να παρέχει τους κινητήρες Skyactiv.

Ο Πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου παντρεύεται σήμερα τον ...καλό του! Καλεσμένος και ο Τσίπρας.



Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου θα γίνει σήμερα ο πρώτος εν ενεργεία αρχηγός κράτους της ΕΕ που θα παντρευτεί ένα πρόσωπο του ιδίου φύλου και ο δεύτερος παγκοσμίως - και όλα αυτά σε μια μικροσκοπική, κυρίως καθολική χώρα που συχνά θεωρείται μάλλον συντηρητική.
Ο 42χρονος Ξαβιέ Μπετέλ και ο σύντροφός του Γκοτιέ Ντεστενέ βρίσκονται μεταξύ των πρώτων ομόφυλων ανδρών που θα ασκήσουν το δικαίωμά τους να παντρευτούν από τον Ιανουάριο, όταν το Μεγάλο Δουκάτο έγινε το τελευταίο στην σειρά κράτος μέλος της ΕΕ στο

Αν έχετε αυτά τα συμπτώματα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε καρδιακή προσβολή, μέσα σε 30 ημέρες



Η καρδιακή προσβολή ή αλλιώς έμφραγμα του μυοκαρδίου είναι ένα πρόβλημα υγείας που πλήττει άνδρες και γυναίκες. Ωστόσο τα συμπτώματα στις γυναίκες είναι διαφορετικά από αυτά στους άνδρες.
Στις γυναίκες μερικά από τα συμπτώματα εμφανίζονται μερικές φορές ακόμα και τριάντα ημέρες πριν από την καρδιακή προσβολή. Αν έχετε κάποιο από τα παρακάτω συμπτώματα, επισκεφθείτε το γιατρό σας αμέσως, προκειμένου να αποτρέψετε τον κίνδυνο εμφράγματος.

O ΟΔΔΥ δημοπρατεί 103 οχήματα με τιμές από 130€ για δίκυκλα και 300 για αυτοκίνητα



Την Τρίτη 19 Μαΐου στις 9:00 π.μ. θα διεξαχθούν δημοπρασίες οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και συγκεκριμένα στην αίθουσα δημοπρασιών της αποθήκης Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια. Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (πρώην ΟΔΔΥ) θα βγάλει προς πώληση μοτοσικλέτες και Στον (πρώην) ΟΔΔΥ, μπορεί κάποιος να βρει αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα σε μεγάλη ευκαιρία αυτοκίνητα, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από πολύ χαμηλά.

Πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον Ι. Καποδίστρια στη Σκύδρα



Με συνδιοργανωτές το Δήμο Σκύδρας και το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, την Κυριακή 10/5/2015, εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιωάννη Καποδίστρια, την οποία τίμησαν με την προσέλευση και τη συμμετοχή τους πολλοί συμπολίτες μας.
Ο τίτλος της ήταν: «Ιωάννης Καποδίστριας. Η ζωή, οι αγώνες και το εγκώμιο του πρώτου εθνικού κυβερνήτη της Ελλάδας».

Αλέξη,οι ψηφοφόροι δεν φοβούνται την ρήξη…την κωλοτούμπα φοβούνται



Τα ΜΜΕ θέλουν να προβάλουν μια στρεβλή εικόνα της κοινής γνώμης και αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο.Έχουν όμως περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που καθοδηγούσαν τον λαό.
Ο κόσμος είναι αποφασισμένος για μια ρήξη και δεν είναι μόνο ασκήσεις θάρρους…το εννοούν.
Αυτό που δεν θέλουν με τίποτα είναι μια άτακτη υποχώρηση…κοινώς κωλοτούμπα.
Η όλη αναμονή και το μούδιασμα που προκαλεί η διαπραγμάτευση δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να ερμηνευτεί ως φόβος για την ρήξη αλλά φόβος για την κωλοτούμπα.

Έως της 2 Ιουνίου η υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ



Το Υπουργείο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας γνωστοποιεί ότι εγκρίθηκε η δυνατότητα παρέκκλισης σε ό,τι αφορά στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης στο ΟΣΔΕ έως και την Τρίτη 2 Ιουνίου 2015, μετά και τη δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) αριθ 747/2015.
Επισημαίνεται ότι και η καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων μεταβολών για τη χορήγηση

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος «Οσοι σκέπτονται το διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους θα το μετανοήσουν»



Στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας μετέβη χθες το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος ώστε να προσκυνήσει τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας που εκτίθενται σε λαϊκό προσκύνημα.
Κληθείς να σχολιάσει, εξερχόμενος του ναού, την τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη περί ωρίμανσης της συζήτησης για τον διαχωρισμού Κράτους - Εκκλησίας, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δήλωσε: «Τώρα να μην χαλάσουμε την ατμόσφαιρα. Αυτό θέλει πολύ συζήτηση και έχουμε απαντήσεις ολοκληρωμένες. Αυτοί που

Barclays: Ο μοναδικός λόγος να μην υπάρξει συμφωνία είναι να δεχθεί η Γη επίθεση από εξωγήινους



Τι μπορεί να συμβεί και να μην επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στην Ελλάδα και τους εταίρους της; Η αδιαλλαξία μιας εκ των δύο πλευρών; Ένα συστημικό ατύχημα; Σύμφωνα με στέλεχος της Barclays, μπορεί να συμβεί κάτι άλλο.
Αυτό το κάτι... άλλο είναι να«δεχθεί ο πλανήτης Γη επίθεση από τους εξωγήινους ή να συμβεί ένα παγκόσμιο σοκαριστικό γεγονός. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι 100% βέβαιο ότι θα υπογράψει συμφωνία», αναφέρει το εν λόγω στέλεχος της Τράπεζας στο Λονδίνο στο

Ρωσία.Τα Σκόπια θα γίνουν η "νέα Ουκρανία".



Oι ταραχές στα Σκόπια μπορεί να συνδέονται με το σχέδιο του αγωγού φυσικού αερίου «Turkish-Greek Stream» εκτιμά ο αναλυτής Μάρκο Γκάσιτς σε συνέντευξή του στο ρωσικό δίκτυο Russia Today.
To ρωσικό δορυφορικό δίκτυο αναδεικνύει το ενδιαφέρον του νεοδιορισθέντος πρέσβη των ΗΠΑ στα Σκόπια Τζες Μπέιλι, ο οποίος δήλωσε ότι η κατάσταση στη χώρα προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες για την προσήλωση της κυβέρνησης της χώρας στις δημοκρατικές αρχές και αξίες, αλλά και του κομισάριου της ΕΕ για τη διεύρυνση Γιοχάνες Χαν, ο οποίος κάλεσε

‘Αρθρο του Γιάννη Σηφάκη για την ανάγκη προστασίας της λίμνης Βεγορίτιδας



Η προστασία της λίμνης Βεγορίτιδας παράγοντας για την βιώσιμη ανάπτυξη Πέλλας- Φλώρινας
Λαϊκισμός είναι η κοντόφθαλμη υπεράσπιση ολίγων  που φύτεψαν δέντρα μέσα στην λίμνη με άδειες μονοετών καλλιεργειών
Να υπερασπιστεί η τοπική κοινωνία τις πρωτοβουλίες για την φυσιολογική λειτουργία της λίμνης απομονώνοντας τις φωνές που προσπαθούν να  κρατήσουν τον σημαντικό αυτό φυσικό πόρο με την μεγάλη αναπτυξιακή προοπτική  σε σημείο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας

Βαρουφάκης."Δεν υπογράφω πρόγραμμα που δεν βγαίνει"



"Θα αρνηθώ να βάλω την υπογραφή μου σε ένα πακέτο που από πλευράς μακροδυναμικής δεν είναι συνεπές. Αν το κάνω θα είμαι άλλος ένας υπουργός που θα υπογράψει ένα πρόγραμμα που μαθηματικά δεν βγαίνει", δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, μιλώντας στο συνέδριο του Economist. "Ο στόχος μας είναι η συμφωνία την οποία θα πετύχουμε τώρα να αποτελέσει διέξοδο, έτσι ώστε να έχουμε... the Comeback. Γιατί αν απλώς κλείσουμε μια συμφωνία όπου θα κόψουμε μερικές επικουρικές συντάξεις, αυξήσουμε

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 15/5



Αν είσαι αισιόδοξος πιστεύεις ότι βρίσκεσαι στον καλύτερο δυνατό κόσμο. Αν είσαι απαισιόδοξος φοβάσαι να πιστέψεις ότι είναι έτσι. 




Σαν Σήμερα, Παρασκευή 15 Μαΐου

Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πόσα λεπτά γυμναστικής αντιστοιχούν σε μία ώρα σεξ;

Μία ώρα καυτού παθιασμένου σεξ δεν βελτιώνει μόνο την ψυχολογία σου, αλλά γυμνάζει χέρια, πόδια, κοιλιά και βελτιώνει τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων.

Δες τι απέδειξε νέα έρευνα:

Δείτε γιατί οι Κινέζοι θεωρούν θησαυρό τις άσχημες νύφες

Η ειδική σύμβουλος σχέσεων Melissa Schneider, συγγραφέας του "Οι άσχημες σύζυγοι είναι ο θησαυρός στο σπίτι" μοιράζεται με τους αναγνώστες του Business Insider της διαφορές στα standards ομορφιάς μεταξύ Δύσης και Κίνας. "Οι άσχημες σύζυγοι είναι ο θησαυρός στο σπίτι" είναι έκφραση που χρησιμοποιούν οι Κινέζοι επειδή...

Ενενηντατετράχρονος πήρε πτυχίο με καθυστέρηση... 75 ετών!

Λαμπρό παράδειγμα για μικρούς και μεγάλους είναι ο 94χρονος Anthony Brutto, από την Βιρτζίνια των ΗΠΑ, που μόλις την περασμένη Κυριακή πήρε το πτυχίο του στην Ιστορία της Τέχνης, με μια «μικρή» καθυστέρηση 75 ετών.

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας- Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος



Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος που θα γίνει το Σάββατο 16 Μαΐου στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης μας. Ο αγώνας γίνεται για να ενισχυθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη (τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων, ( συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά).

Αυστραλία: «Η κλιματική αλλαγή είναι μία απάτη του ΟΗΕ»

Ο κορυφαίος επιχειρηματικός σύμβουλος του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ ισχυρίζεται πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί ένα τέχνασμα των Ηνωμένων Εθνών με στόχο την εξαπάτηση του κοινού και την δημιουργία μίας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων υπό τον έλεγχο τους.