Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Απατεώνας... διεθνούς φήμης συνελήφθη στην Έδεσσα



Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για τον εντοπισμό ατόμων, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διωκτικά έγγραφα, συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Έδεσσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 55χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Πολωνικών Αρχών, για απάτες. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Τρόφιμα που τρώμε καθημερινά και έχουν τιτάνιο, ψυκτικό και καύσιμα αεροσκαφών!



Υπάρχουν πολλά σενάρια τρόμου για τα περίεργα συστατικά που περιέχουν τα τρόφιμα που βρίσκονται στο καθημερινό μας τραπέζι ώστε να δείχνουν καλύτερα.Έχει ακουστεί ότι στην ζάχαρη μπαίνει άμμος, ότι περιέχονται ενισχυτικά γεύσης στο κοτόπουλο, καύσιμο αεροσκαφών στα δημητριακά κ.α.Το περίεργο είναι πως σύμφωνα με την επιστήμη, τα συγκεκριμένα συστατικά δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό για την υγεία του ανθρώπου.

Μετά τους Σκοπιανούς τώρα και οι Βούλγαροι κατεβάζουν στρατό στα σύνορα με την Ελλάδα.



H βουλγαρική κυβέρνηση ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι σχεδιάζει σειρά μέτρων με τη συμμετοχή των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας με στόχο τον έλεγχο των συνόρων και προκειμένου να προληφθεί η εισροή μεταναστών που έρχονται από την Ελλάδα και την ΠΓΔΜ.
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Άμυνας της χώρας τονίζει πως δεδομένης της κατάστασης στις γειτονικές χώρες και το κύμα των προσφύγων, θα προτείνει μέτρα προκειμένου να

Κάτω από τα 40 δολ/βαρέλι το πετρέλαιο …Εδώ;;;



Η τιμή του αμερικανικού αργού πετρελαίου μειώθηκε κάτω από τα 40 δολάρια το βαρέλι, που είναι η χαμηλότερη από την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2009, καθώς αυξήθηκε η προσφορά του στη Βόρεια Αμερική και τη Μέση Ανατολή, ωθώντας τα αποθέματά του σε επίπεδα ρεκόρ.Στον αντίποδα η τιμή του χρυσού ενισχύεται 0,6% στα 1.160 δολ./oz.Το πετρέλαιο έχασε το ένα τρίτο της αξίας του από τον Ιούνιο, λόγω της υψηλής παραγωγής στις ΗΠΑ, της άντλησης ρεκόρ στη Μέση Ανατολή και της ανησυχίας

Τι δείχνει η πρώτη δημοσκόπηση.Ποιοι ανεβαίνουν,ποιοι καταποντίζονται ποιοι μένουν εκτός Βουλής.



Άκρως ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά -για το πώς αρχίζει να διαμορφώνεται η πολιτική πίτα- είναι τα αποτελέσματα απόρρητης τηλεφωνικής δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis που ολοκληρώθηκε σήμερα κι ενώ τα γεγονότα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.Ποια κόμματα πέφτουν; Ποια ανεβαίνουν; Ποια είναι στο όριο να μπουν στη Βουλή; Πόσο παίρνει ο Λαφαζάνης; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα δίνει η εν λόγω δημοσκόπηση που, σύμφωνα με πληροφορίες του press-gr, η πρώτη εικόνα όσον αφορά

Μέχρι και 1.500 μόρια η «βουτιά» στις βάσεις



Τελειώνει η περίοδος της αγωνίας για τους 105.000 υποψηφίους για ΑΕΙ και ΤΕΙ καθώς και για τις οικογένειές τους καθώς την Πέμπτη 27 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι βάσεις.
Όπως διαβεβαιώνουν πηγές του υπ. Παιδείας, σύμφωνα με δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, η ανακοίνωση των βάσεων εντός της επόμενης εβδομάδας θα γίνει μέσα σε μία ρευστή πολιτική κατάσταση, η ηγεσία όμως του αρμόδιου υπουργείου διαβεβαιώνει ότι η Παιδεία έχει συνέχεια, επομένως

Δικηγόρος και αρχιφύλακας έσβηναν από τον «Τειρεσία» ονόματα έναντι 3.000 €



Την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών με την οποία επιβλήθηκε η ποινή της κάθειρξης των 5 ετών σε μια αρχιφύλακα της ΕΛΑΣ που υπηρετούσε στον Πειραιά και σε μια δικηγόρο των Αθηνών, καθώς οι δύο γυναίκες έναντι του ποσού των 3.000 ευρώ, έσβησαν από την «μαύρη λίστα» του «Τειρεσίας» 13 ονόματα που είχαν δυσμενή οικονομικά στοιχεία, επικύρωσε το Ζ΄ Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου.
Ειδικότερα, οι δύο γυναίκες καταδικάστηκαν η κάθε μια σε κάθειρξη 5 ετών (μετατρέψιμη η

ΚΚΕ: Καταστροφικές ζημιές από χαλαζόπτωση και ανεμοθύελλα στα χωριά της Βεγορίτιδας στην Π.Ε.Πέλλας



Τα κτυπήματα της φύσης στην φετινή φρουτοπαραγωγή της Πέλλας είναι ανελέητα. Νέα χαλαζόπτωση παράλληλα με ισχυρή ανεμοθύελλα και έντονη βροχόπτωση έπληξε στις 14 Αυγούστου τα χωριά Άρνισσα, Παναγίτσα, Ξανθόγεια και Ζέρβη στην περιοχή Βεγορίτιδας του Δήμου Έδεσσας στην Π.Ε.Πέλλας.
Το χαλάζι παράλληλα με τη σφοδρότατη καταιγίδα προκάλεσε μεγάλες καταστροφές λίγο πριν τη συγκομιδή σε Ροδάκινα και Μήλα, αλλά και στο φυτικό κεφάλαιο με το ξερίζωμα δένδρων, γκρέμισμα φυτειών σε σχήμα «παλμέτας» και σε σταυλικές εγκαταστάσεις της περιοχής.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Γιαννιτσών



Μια νέα σχολική και αθλητική χρονιά ξεκινάει για τους νέους μαθητές, τα παιδιά μας, γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς. Σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας, η ακαδημία ποδοσφαίρου της ομάδας της πόλης μας Γ.Α.Σ. «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ» ξεκινάει για μια ακόμη χρονιά με σταθερά χαμηλή μηνιαία συνδρομή και παράλληλα με το μεράκι και τη φιλοδοξία να συνεχίσει και να διευρύνει την επιτυχημένη αθλητική πορεία των προηγούμενων ετών.

Φορολογικές δηλώσεις ως την Κυριακή 30, πρώτη δόση Δευτέρα 31 Αυγούστου



Σε δηλώσεις σχετικά με τις προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και τα τεχνικά προβλήματα του TAXIS NET, προχώρησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης.
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Σχετικά με τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με τις φορολογικές δηλώσεις,

ΝΔ: Είκοσι ψέματα στο διάγγελμα Τσίπρα



Είκοσι σημεία του διαγγέλματος του Αλέξη Τσίπρα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, παρουσιάζει η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωση της βουλευτή Σοφίας Βούλτεψη.
«Για τον κ. Τσίπρα, η ώρα της αλήθειας δεν έρχεται ποτέ» καταγγέλλει, τονίζοντας ότι το «διάγγελμα παραίτησης» περιλάμβανε  τουλάχιστον 20 ψέματα.
1. Είπε: Η λαϊκή εντολή που πήρα στις 25 του Γενάρη εξήντλησε τα όριά της. Και τώρα

Στις 20 Σεπτεμβρίου οι εκλογές.



Στις 20 Σεπτεμβρίου οριστικοποιείται η ημερομηνία των πρόωρων εκλογών ακόμα και με εξάντληση των χρονικών ορίων που προβλέπονται για τις διερευνητικές εκλογές.
Πλέον έχει ξεκαθαρίσε ότι διερευνητικές εντολές τερματίζονται το αργότερο, ως το βράδυ της Πέμπτης. Παράλληλα όπως αναφέρει το vima.gr. ο Πρ. Παυλόπουλος έχει ήδη ενημερωθεί από τους αρχηγούς του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., των ΑΝ.ΕΛ και του ΚΚΕ, Αλ. Τσίπρα, Π.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Σαββάτο 22/8



Η περιπέτεια της ζωής είναι να μαθαίνεις
Ο σκοπός της ζωής είναι να εξελίσσεσαι
Η ομορφιά της ζωής είναι να προσφέρεις
Το μυστικό της ζωής είναι να τολμάς!
Καλό Σαββατοκύριακο!

Σαν Σήμερα, Σαββάτο 22 Αυγούστου



Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.

Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Λύθηκε το μυστήριο με το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίζα!



Το μυστικό του Λεονάρντο Ντα Βίντσι για το "άπιαστο χαμόγελο" της διάσημης Μόνα Λίζα, φαίνεται πως κατέρρευσε μετά την εξέταση του έργου του La Bella Principessa.
Η μελέτη των ερευνητών αποκαλύπτει πως στο έργο του La Bella Principessa, που φιλοτέχνησε πριν από τη Μόνα Λίζα στα τέλη του 15ου αιώνα, χρησιμοποιεί ένα έξυπνο τέχνασμα για να δελεάσει τον κόσμο. 

Σοκάρει η Αντζελίνα Τζολί – Ζυγίζει μόλις 37 κιλά



Η αποστεωμένη μορφή της Αντζελίνα Τζολί κάνει πολλές φορές τον γύρο του Διαδικτύου, με τις φωτογραφίες να αποκαλύπτουν πως έχει γίνει η σκιά του εαυτού της.

Πληροφορίες του National Enquirer, αναφέρουν πως η ηθοποιός αρνείται να φάει και ζυγίζει μόλις 37 κιλά, ενώ πιθανότατα δίνει και πάλι μάχη με τον καρκίνο.

Ο διαφορετικός χάρτης της Ελλάδας που θα σας κάνει να... δακρύσετε από τα γέλια... (φώτο)


Αν μη τι άλλο...
πρωτότυπος είναι ο χάρτης της Ελλάδας με τις περιγραφές νομών και πόλεων.


Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ο παρακάτω χάρτης που σχολιάζει με... χιουμοριστικό (και μόνο) τρόπο τις διάφορες πόλεις της χώρας μας, αλλά και τους "γείτονες".

Πέθανε η Σαρδέλα, των Ράδιο Αρβύλα – Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός από τον Στάθη



Η περασμένη τηλεοπτική σεζόν ήταν από τις πιο περίεργες για τους Ράδιο Αρβύλα. Κι αυτό γιατί κάποιος έλειπε. Η σκυλίτσα που έγινε διάσημη από το 2008 δεν θα βρισκόταν φέτος στο στούντιο. Στην αρχή υπήρχε μια μεγάλη απορία, αλλά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος μας ενημέρωσε με ένα κείμενο του ότι έχει κάποια ζητήματα ασθένειας και δεν θέλει να την κουράζει.

Burger, πατάτες τηγανητές και αναψυκτικά.Μια πραγματική απειλή για την καρδιά μας.



Burger, πατάτες τηγανητές και αναψυκτικό. Πόσοι και πόσες στοιβάζονται καθημερινά στα Fast Foods για να απολαύσουν τον παραπάνω συνδυασμό, αγνοώντας (;) ότι τα δύο από τα τρία συστατικά αυτού αυξάνουν δραστικά τις πιθανότητες καρδιακής πάθησης αν αποτελούν συνήθεις επιλογές μιας συγκεκριμένης διατροφικής κατεύθυνσης.
Τα ευρήματα μιας νέας έρευνας είναι αδιάσειστα: Όσοι καταναλώνουν συχνά τηγανητά τρόφιμα και ποτά με μεγάλη περιεκτικότητα ζάχαρης έχουν κατά 56% μεγαλύτερο κίνδυνο

Δημιουργήθηκε ο πρώτος ανθρώπινος εγκέφαλος εργαστηρίου



Ενα σχεδόν πλήρη ανθρώπινο εγκέφαλο, ο οποίος έχει αντιστοιχεί στον πραγματικό εγκέφαλο ενός εμβρύου πέντε εβδομάδων, κατάφεραν να δημιουργήσουν για πρώτη φορά στα χρονικά επιστήμονες στις ΗΠΑ.
Ο εγκέφαλος δημιουργήθηκε από ενήλικα ανθρώπινα δερματικά κύτταρα, που αναπρογραμματίσθηκαν για να γίνουν βλαστικά-πολυδύναμα και μετά εξειδικεύθηκαν ξανά σε νευρωνικά-εγκεφαλικά κύτταρα.

Ρωσία: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβερνών κόμμα και μετά τις εκλογές



Την πρόβλεψή του, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβερνών κόμμα στην Ελλάδα, «κόμμα της πλειοψηφίας» και μετά τις επόμενες εκλογές στην χώρα, εξέφρασε στο κρατικό πρακτορείο ΤΑΣΣ ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ρωσικής Άνω Βουλής, Κονσταντίν Κοσατσιόφ, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα.
Η παραίτηση του Έλληνα πρωθυπουργού «κατά κανέναν τρόπο δεν μαρτυρά ότι ο Α. Τσίπρας παύει να διεκδικεί την εξουσία. Το αντίθετο, είναι ένας τακτικός ελιγμός ώστε να

Το έπιασαν οκτώ χρόνια μετά το στυγερό έγκλημά του.



Για πάνω από οκτώ ολόκληρα χρόνια κατάφερνε να μένει ασύλληπτος ένας από τους τρεις δράστες ενός από τα πιο φρικτά εγκλήματα που απασχόλησαν την κοινή γνώμη, παρά το ένταλμα σύλληψης και τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος του. Τελικά, συνελήφθη στην Εξοχή Καβάλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Ο 32χρονος Έλληνας ήταν ένας από τους τρεις δράστες της δολοφονίας του 34χρονου Γιάννη Κυριατζίδη, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί ανήμερα της γιορτής του στις 7 Ιανουαρίου του

Το Μαγικό Ταξίδι της Ευγενίας τη Δευτέρα 24 Αυγούστου στην Έδεσσα



Για να μπορέσεις να πετάξεις πρέπει να κάνεις μια χαρούμενη σκέψη!

Φέτος το Καλοκαίρι το Θέατρο του Βορρά ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο των βιβλίων παρέα με τους αγαπημένους μας παιδικούς ήρωες! Μαζί με τη μικρή Ευγενία, θα πετάξουμε στη Χώρα του Ποτέ, θα κρατήσουμε στα χέρια μας τον Ουρανό μαζί με τον Ηρακλή, θα κυνηγήσουμε ανεμόμυλους και θα παρακολουθήσουμε μια επικών διαστάσεων μάχη με ραπ ανάμεσα στον κακό λύκο, το βασιλιά των παραμυθιών και την κακιά μάγισσα!

Τρελό πάρτι στο Twitter για τις εκλογές: «θα μας τελειώσει το σάλιο»!



Με καυστικά σχόλια και πολύ χιούμορ έγιναν δεκτές οι πρόωρες εκλογές στα social media, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν, για ακόμα μία φορά, ρεσιτάλ!
Το διάγγελμα του πρωθυπουργού «άναψε» για τα καλά τις αναρτήσεις, με το hashtag #ekloges2015_round2 να γίνεται το δημοφιλέστερο του ελληνικού Twitter μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Τόσο οι αναρτήσεις, όσο και οι «πειραγμένες» φωτογραφίες, έδωσαν και πήραν, προκαλώντας τρελό γέλιο, ενώ οι περισσότεροι προφανώς... απηύδυσαν από την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων εμποροπανήγυρης Σκύδρας



Με ποικίλες εκδηλώσεις, που θα ικανοποιήσουν και ψυχαγωγήσουν τους πάντες, πλαισιώνεται και συνδυάζεται η Εμποροπανήγυρη Σκύδρας. Αναλυτικά:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-8-15 <<ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΧΟΡΟΣ >>.
Διακόσιοι χορευτές από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου μας ξεκινούν στις 19:30΄χορεύοντας από κεντρικά σημεία, με ζωντανή μουσική, προς το χώρο της εμποροπανήγυρης, προσφέροντας ρυθμό, μουσική και χαρά με την άφιξη τους στο περίπτερο του Δήμου.

Βαμβάκι.Στα 85 ευρώ το στρέμμα η συνδεδμένη με 2,25 εκατ. στρέμματα καλλιέργειας.



Αυξηµένη ειδική ενίσχυση για το βαµβάκι που µπορεί να φθάσει και τα 17 ευρώ το στρέµµα υψηλότερα σε σχέση µε την αντίστοιχη περυσινή, υπολογίζεται να λάβουν φέτος οι Έλληνες βαµβακοκαλλιεργητές. Όπως επισημαίνει σε αναλυτικό ρεπορτάζ η εφημερίδα Agrenda, αν η καλλιέργεια δεν ξεπεράσει τα 2.250.000 στρέµµατα, η συνδεδεµένη µπορεί να φθάσει τα 85 ευρώ το στρέµµα, από 68 ευρώ το 2014.

Ο Ιούλιος ο θερμότερος μήνας στην Ιστορία



Ο Ιούλιος ήταν ο πιό ζεστός μήνας που καταγράφηκε ποτέ παγκόσμια ενώ το 2015 μέχρι τώρα είναι η θερμότερη χρονιά, είπε χθες η αμερικανική Εθνική Υπηρεσία για τους Ωκεανούς και την Ατµόσφαιρα (NOAA), περίπου τρεις μήνες προτού οι ηγέτες χωρών του κόσμου συναντηθούν στο Παρίσι για να προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία για το κλίμα.

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες της PELLA AGRO



Ολοκληρώνονται οι εργασίες προετοιμασίας της PELLA AGRO. Η αναβαθμισμένη έκθεση που διοργανώνεται για 28η χρονιά , σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Πέλλας και την Π.Ε. Πέλλας θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 6 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Κρύας Βρύσης.
Η αρωγή και η ανταπόκριση καταγράφονται ήδη στην αυξημένη συμμετοχή των εκθετών παραγωγών, εμπόρων, επιχειρηματιών και φορέων.
Στόχος του Δήμου Πέλλας είναι η ανάδειξη του αγροτικού χαρακτήρα της τοπικής οικονομίας καθώς και η προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής και των επιχειρήσεων.

Καιρός.Μπουρίνια, έντονες καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας.



Στα κεντρικά και βόρεια τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις απογευματινές και βραδινές ώρες στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και τη βόρεια Εύβοια πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα.
Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη. Πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.
Αναλυτική πρόγνωση καιρού από την ΕΜΥ: 

Οι 12 αλλαγές στο νόμο Κατσέλη



Δώδεκα αλλαγές στο νόμο Κατσέλη ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ μεταξύ άλλων μπορούν να ενταχθούν χρέη σε εφορίες και ΟΤΑ:
Αναλυτικά:
1. Διευρύνεται το πεδίο εφαρμογής των διατάξεων του ν. Κατσέλη και σε ρύθμιση βεβαιωμένων οφειλών προς το Δημόσιο, τη Φορολογική Διοίκηση, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Οι οφειλές αυτές πρέπει όμως υποχρεωτικά να συντρέχουν με

Τα Σκόπια κατεβάζουν στρατό στα σύνορα με την Ελλάδα.



Ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκιόργκι Ιβάνοφ υπέγραψε την απόφαση για την ανάμειξη του στρατού της χώρας στην αντιμετώπιση της κατάστασης με τις αυξημένες μεταναστευτικές ροές στα νότια και βόρεια σύνορα της χώρας (στα σύνορα της  με την Ελλάδα και με τη Σερβία).
Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ, ο οποίος σύμφωνα με το Σύνταγμα είναι και ο ανώτατος διοικητής των ενόπλων δυνάμεων της ΠΓΔΜ, ανέφερε ότι η συμμετοχή του στρατού σχετικά με την

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 κι ώρα12:00΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής θέματα στην ημερήσια διάταξη:
1)Έγκριση πρακτικών πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Αγροτική οδοποιία».
2)Έγκριση πρακτικών πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού του έργου «Ενδοδημοτική οδοποιία».

Στρατούλης-Λαφαζάνης."Η Αριστερή Πλατφόρμα θα κατέβει στις εκλογές"



Η δήλωση του Παναγιώτη Λαφαζάνη μετά την προκήρυξη των εκλογών. «Ο Αλέξης Τσίπρας με το διάγγελμα του εμφάνισε ένα άλλο μνημονιακό πρόσωπο σε πλήρη και ριζική αντίθεση με τις μέχρι τώρα δεσμεύσεις και τους αγώνες του ΣΥΡΙΖΑ.
Η πρώτη και κύρια υπόσχεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν η τήρηση , μαζί με τα παλιά μνημόνια και του νέου τρίτου μνημονίου της σκληρής λιτότητας και της σκληρής υποτέλειας της χώρας, το οποίο ο ίδιος συμφώνησε ερήμην του λαού και ερήμην του ΣΥΡΙΖΑ, των μελών

Η Κρύα Βρύση ΔιασκεδάΖΕΙ! Στα Μουσικά του Βάλτο



Όλα είναι έτοιμα για το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Κρύας Βρύσης "Στα Μουσικά Του Βάλτου", που θα γίνουν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Αυγούστου, στην κεντρική πλατεία της Κρύας Βρύσης.
Για τέταρτη χρονιά ο Δήμος Πέλλας και η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Κρύας Βρύσης και την υποστήριξη του Radio Gallery διοργανώνουν ένα διήμερο γεμάτο μουσική και νότες.

Οι εκλογές πρώτο θέμα διεθνώς.Οι πρώτες αντιδράσεις.



Πρώτο θέμα στα περισσότερα μεγάλα μέσα ενημέρωσης σε ΗΠΑ, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία είναι η παραίτηση της ελληνικής κυβέρνησης και η διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πρόκειται να παραιτηθεί, ανοίγοντας τον δρόμο για τη διεξαγωγή εκλογών, σε μια προσπάθεια να τηρηθεί η συμφωνία διάσωσης», είναι ο τίτλος στο πρώτο θέμα της Wall Street Journal.

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Παρασκευή 21/8



Κάθε φορά που ορθώνεις
το ανάστημά σου και
κοιτάζεις στα μάτια
αυτό που φοβάσε
πιο πολύ,
θα… ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ!

Σαν Σήμερα, Παρασκευή 21 Αυγούστου


Πατήστε εδώ για να δείτε το αλμανάκ της ημέρας.