Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Επικράτηση του Μακεδονικού Έδεσσας επί της Αστραπής Ζέρβης με 1-0



Με το καθαρό 1-0 επικράτησε ο Μακεδονικός Έδεσσας της Αστραπής Ζέρβης στον αγώνα που διεξήχθη το Σάββατο στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου. Με την νίκη αυτή ο Μακεδονικός διατήρησε το αήττητο στην έδρα του και πλησίασε τις προνομιούχες θέσεις της βαθμολογίας.
Ο αγώνας ήταν "κλειστός" και είχε λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Μακεδονικός κράτησε την Ζέρβη μακριά από την περιοχή του, ενώ έφτασε κοντά στο γκολ στο 28' με τον Ρέτζια, το σουτ που επιχείρησε όμως έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Μακεδονικού είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Τζηκόπουλο στο 56' όταν εκμεταλλεύτηκε μπαλιά του Βαρτέσκα και "τρύπωσε" στην άμυνα των φιλοξενούμενων νικώντας τον Γιαννακίδη. Στον αντίποδα η ομάδα της Ζέρβης θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 68' αλλά τον σουτ του Ναλμπάντη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά ο Γιόντης. Στα θετικά για τους βυσσινί προστίθενται η καλή αμυντική λειτουργία, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κράτησε το μηδέν και οι επανεμφανίσεις των Μπουζούρη και Προμογιάννη Ν. μετά από πολύ καιρό.
Η διαιτησία των Τριανταφυλλίδη-Κουκούλη Δ.-Καραγιάννη υπέπεσε σε λάθη και δημιούργησε παράπονα και στις δύο ομάδες.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.):Γιόντης, Βαρτέσκας, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κιουρτζίδης Β. (46' Παπαδόπουλος), Γάτσης, Πέτκος, Ζαχαριάδης (67' Μπουζούρης), Ρέτζιας, Τζηκόπουλος, Στόλης (83' Προμογιάννης Ν.).
Αστραπή Ζέρβης: Γιαννακίδης, Κιουτσούκης Παντ., Κιουτσούκης Πετ., Καγιόγλου, Αθανασιάδης, Τζίγκας, Ινδόπουλος (57' Τζήγκας Ηλ.), Πλατσιώτας, Δάγγας, Ναλμπάντης, Μπουζίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου