Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Τι λένε τ'άστρα για σήμερα Παρασκευή 22/1



ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σου... ανοίγει την όρεξη για δουλειές και ποικίλες ρυθμίσεις είτε στο σπίτι σου, είτε σε κάποιον προσωπικό χώρο. Δεν αποκλείεται κιόλας να δεχθείς επισκέψεις ή να έρθεις σε επαφή με οικεία αλλά και νέα πρόσωπα..

Ερωτικά
Μπορεί ο Άρης να σε βάζει στον αστερισμό του... σεξ, ωστόσο η Αφροδίτη στον Τοξότη σε βοηθά να συνδυάσεις το ρομάντζο με την περιπέτεια, ενώ ίσως σου επιφυλάσσει και κάποια «τυχερά» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ωθεί να ασχοληθείς με μια σειρά από ζητήματα, που μπορεί να αφορούν από το διαδίκτυο μέχρι το τι θα μαγειρέψεις σήμερα! Στην περίπτωση όμως που «πήξεις» μπορείς να απευθυνθείς και στους «ειδικούς της διπλανής πόρτας» που όλο και κάτι θα ξέρουν! Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε βοηθά να εντρυφήσεις σε κάποιες άγνωστες λεπτομέρειες.
Ερωτικά
Με τον Άρη στον Σκορπιό, η περιπέτεια... συνεχίζεται και για την ώρα δεν δείχνει ρεαλιστικό το να θες να επιστρέψεις στην σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε να κάνεις σκέψεις και όνειρα που αύριο-μεθαύριο μπορεί να μην ισχύουν πια!

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως να συμβάλλει σε μια οικονομική αβεβαιότητα, η οποία μπορεί να ενταθεί, εξ αιτίας κάποιων δυσεπίλυτων τεχνικών προβλημάτων. Επιπλέον, με την συνδρομή του ενεργού Πλούτωνα, τα πράγματα μπορεί να γίνουν ακόμη πιο δύσκολα όταν σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για... καλό σκοπό!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο χαράς και ερωτικών προσφορών αλλά όχι... εκπτώσεων! Ίσα-ίσα τώρα που οι άλλοι είναι ευνοϊκά διακείμενοι απέναντι σου, θα πρέπει να γίνεις πιο απαιτητικός/η στις επιθυμίες σου.

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια κυκλοθυμία, που αναπόφευκτα θα δυσκολέψει και τις σχέσεις σου με τους άλλους. Ωστόσο, κάθε παρεξήγηση θα λυθεί χωρίς περαιτέρω συνέπειες. Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να κρατήσεις τις θέσεις σου απέναντι σε πιέσεις που λίγο απέχουν από τον... εκβιασμό!
Ερωτικά
Ο έρωτας «εισβάλλει» στο χώρο της εργασίας σου, είναι στο χέρι σου όμως να χαμογελάσεις ή να το δεις σαν μια « ανόητη παρενόχληση». Παράλληλα, η Αφροδίτη σου ζητά να αφεθείς στα χέρια των ειδικών για να... ομορφύνεις άμεσα!

Γενικά
Σήμερα ελέω... Πλούτωνα, είναι πιθανό να συναντήσεις αρκετά «στραβόξυλα», που έχουν αυξημένες απαιτήσεις, ιδιαίτερα στο τυπικό κομμάτι των επαφών σας και σε επαγγελματικά θέματα. Επιπλέον μπορεί να σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμη μια πιο «λογική» αντιμετώπιση, αφού θα έχεις να κάνεις με πρόσωπα και καταστάσεις που θέλουν προσεκτική «ανάγνωση».
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σου δώσει την ευκαιρία για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την «δέσεις» ακόμη περισσότερο προσφέροντας στον άνθρωπο σου κάτι που θα τον συγκινήσει.

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, φέρνοντας μάλιστα ενώπιον σου ένα πρόσωπο που έχει τον τρόπο να διαχειρίζεται αποτελεσματικά ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σου αποκαλύψει κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που... δεν θα σου αρέσει καθόλου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε θέλει «σπιτόγατο» ή... σπιτωμένο/η, πολύ περισσότερο που τα «νυχτοπερπατήματα» μπορεί να μην σου βγουν σε καλό! Αξιοποίησε λοιπόν τα καλά της οικογενειακής ζωής, αφήνοντας κατά μέρος τις... λοιπές αναζητήσεις σου.

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου και να απαλλαγείς οριστικά από οτιδήποτε μη λειτουργικό. Επιπλέον μπορείς να αναλάβεις πρωτοβουλία για την ρύθμιση ενός περιουσιακού θέματος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να ενσωματώσεις στην λογική σου κάποιες αντιλήψεις, με τις οποίες μπορεί σε πρώτη φάση να μην συμφωνείς αλλά η ουσία είναι ότι θα σου φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Ερωτικά
Μια νέα γνωριμία θα σου τραβήξει την προσοχή αλλά να θυμάσαι ότι η σχέση σας μπορεί να είναι εξ ίσου καλή και ως φιλική! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου και μια καλή παρέα.

Γενικά
Κάποιες «προχωρημένες» συσκευές σού προκαλούν θαυμασμό με τις δυνατότητές τους κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις τον πειρασμό να προμηθευτείς κάτι που θα σε βοηθήσει στον εντοπισμό αντικειμένων ή... προσώπων! Επιπλέον και η Σελήνη στον Καρκίνο προάγει την επικοινωνία σου κι ίσως να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να σου φανούν το ίδιο χρήσιμα, όσο και ενδιαφέροντα.
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου σε βοηθά να κερδίζεις τους άλλους με την παρουσία σου και δεν είναι σκόπιμο να κλειστείς στο σπίτι ή στις... σκέψεις σου!. Αν μάλιστα ενδιαφέρεσαι για κάτι «δυνατό» δεν έχεις παρά να γίνεις πιο κοινωνικός/η.

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου ζητά να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιες λεπτομέρειες, που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά μπορεί να αποδειχθούν καταλυτικές για την πορεία των οικονομικών σου. Σε ανάλογο μήκος κύματος κινείται και η Σελήνη στον Καρκίνο κι αν θες να βγεις κερδισμένος/η από τις εξελίξεις, θα πρέπει να επινοήσεις κάτι έξυπνο και αποτελεσματικό.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει τη γοητεία σου κι από εκεί και ύστερα η πρωτοβουλία ανήκει σε σένα. Να θυμάσαι όμως ότι στην παρούσα φάση θα πρέπει να «επεξεργαστείς» πολύ καλά τα δεδομένα, αφού η αθωότητα λείπει σε... διακοπές!

Γενικά
Την ίδια στιγμή που πασχίζεις να προκόψεις με την αξία σου, κάποιοι «κύκλοι» απεργάζονται σχέδια σε βάρος σου κι επειδή μάλλον «παίζονται» πολλά, δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις αν δεν λάβεις δραστικά μέτρα εναντίον τους.
Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο δημιουργεί μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και μην απορήσεις αν δεχθείς μια αναίτια επίθεση ή κριτική από έναν «δικό σου» άνθρωπο.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Τοξότη ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σχέσεις ευχάριστες ή περιπετειώδεις αλλά μυστικές ή σχέσεις χωρίς προοπτική επισημοποίησης είναι στην... απόλυτη διάθεση σου!

Γενικά
Η Σελήνη στον Καρκίνο σου ζητά να δώσεις λύσεις σε εργασιακά θέματα, επιδεικνύοντας μεγαλύτερη ευελιξία σε σχέση με «το γράμμα του νόμου». Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας σε θέλει πιο υποψιασμένο, αφού φαίνεται πως γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Παράλληλα όμως σε βοηθά να «σκάψεις» μέσα σου για να βρεις τα ουσιαστικά αίτια μιας «κακοδαιμονίας» που σε κυνηγά.
Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου όπου και όπως θέλεις.

Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας δεν είναι και τόσο αγαθές. Στο πλάνο της ημέρας είναι πάντως και κάποιες πολύ πιο ευχάριστες στιγμές με καλή παρέα και συζητήσεις, που θα συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη των ενδιαφερόντων σου.
Ερωτικά
Η Αφροδίτη φροντίζει για την καλοπέραση σου και το καλό κλίμα μπορεί να χαλάσει μόνον αν δώσεις βάση σε λόγια που βάζουν κάποιοι «φίλοι». Γείρε λοιπόν στην αγκαλιά του ανθρώπου που αγαπάς κι ονειρέψου το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου