Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του παιδιού που άρπαξε ο 34χρονος στη Χαλκιδική



Στη δημοσιότητα έδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» την φωτογραφία καθώς και τα στοιχεία του ανήλικου αγοριού που έκλεψε χθες ο 34χρονος πατέρας του μετά την άγρια δολοφονία της πρώην συζύγου του στην Ορμύλια Χαλκιδικής.
Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» στις 6 Ιανουαρίου στις 7 το απόγευμα απήχθη ο ανήλικος Φοίβος Λέσι, 4,5ετών από τον πατέρα του κύριο Λέσι Τζέημς Κλωντ (ψευδώνυμο) αλβανικής καταγωγής, από την οικία του στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Ο ανήλικος Φοίβος
είναι 4,5 ετών, έχει ύψος 1 μέτρο, ζυγίζει 15 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά σκούρα μάτια και μαύρα μαλλιά. Ο πατέρας κύριος Τζέημς Λέσι είναι 34 ετών, έχει ύψος 1,73 μέτρα, ζυγίζει 85 κιλά, έχει λευκή επιδερμίδα, καστανά μάτια και καστανά σγουρά μαλλιά.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αρπαγής καθώς και της δολοφονίας της μητέρας του ανήλικου από τον πατέρα, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι το παιδί βρίσκεται σε κίνδυνο και είναι επιτακτική η ανάγκη άμεσης εύρεσής του. Οι συγγενείς του ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου