Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

3 τρόποι για να καταλάβετε ότι το ποτό σας είναι «μπόμπα»



Την περίοδο των γιορτών, η κυκλοφορία ποτών που είναι μπόμπα βρίσκεται σε έξαρση.Αν, λοιπόν, ενώ δεν ήπιατε πολύ, την άλλη μέρα έχετε τα συμπτώματα ενός hangover, τότε να είστε σίγουροι πως τα ποτά ήταν νοθευμένα.
3 σημάδια θα σας κάνουν να «πονηρευτείτε» στην επόμενη έξοδο που θα θελήσετε να πείτε.
  •  Μην αναμείξετε το ποτό σας με αναψυκτικό. Δοκιμάστε μία γουλιά σκέτο αλκοόλ και αν δείτε ότι η γεύση του είναι αλλιώτικη από αυτή που έχετε συνηθίσει ή κάηκε με την μία ο λαιμός σας, τότε καλύτερα να μην πιείτε καθόλου.
  •  Αν πάρετε με την παρέα σας μπουκάλι και όχι ατομικό ποτό, τότε κάνετε το εξής: Πριν πιείτε, κλείστε το μπουκάλι με το περιεχόμενο που έχει απομείνει και κουνήστε το καλά. Αν το περιεχόμενο του μπουκαλιού για να ξαναβρεί την καθαρότητα του αργήσει πάνω από λίγα δεύτερα τότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι και o,τι καλύτερο για να το πιείτε.
  • Επίσης, το άλλο που μπορείτε να κάνετε με το μπουκάλι είναι να ελέγξετε την ετικέτα στο πίσω μέρος για να δείτε αν είναι η ίδια εταιρία που εισάγει το μπουκάλι στην Ελλάδα με την εταιρία που αναγράφετε σε ένα παρόμοιο μπουκάλι που έχετε σπίτι σας. Ακόμη και εάν πάρετε ένα ποτήρι ποτό μπορείτε να ζητήσετε από τον σερβιτόρο να σας δείξει το μπουκάλι. Έτσι θα καταλάβετε αν σας σερβίρουν αυθεντικό ή αγνώστου προελεύσεως ποτό και πιθανών νοθευμένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου