Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Νίκη του Μ.Αλεξάνδρου επί του Πανεδεσσαϊκού με 52-65



Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του το Παιδικό τμήμα του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών επί του Πανεδεσσαικού με σκορ 52-65  την Κυριακή 17-01-2016 στο κλειστό γυμναστήριο της Έδεσσας.
     Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος πήρε το ροζ φύλλο. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από την αρχή του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο η ομάδα της Έδεσσας προηγούνταν με 1 πόντο. Στην επανάληψη η ομάδα του Μέγα κατάφερε να χτίσει από νωρίς μία διαφορά και να την κρατήσει μέχρι το τέλος. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολύ πάθος και δύναμη.  

     Σε δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας του Μέγα  Χαράλαμπος Χαριτίδης μετά το τέλος του παιχνιδιού είπε: «Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου. Ήταν ένα δύσκολο ματς και καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο και κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο όμως καταφέραμε να παίξουμε ένα όμορφο μπάσκετ και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Την διαφορά νομίζω πως την έκανε η καλή μας άμυνα και τελικά αυτό μας έδωσε το ροζ φύλλο. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το καλό κλίμα και για τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά που έδειξαν στο γήπεδο. Τέλος, έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο και μπορούμε πλέον να παίξουμε ένα όμορφο και ελκυστικό basketball και νομίζω πως αυτό είναι το ζητούμενο. Συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να γινόμαστε και καλύτεροι».


Τα δεκάλεπτα : A΄14-08 , Β΄14-19 ,Γ΄12-19, Δ΄12-19.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Χαριτίδης Χ.) : Γραικός Γ. 6, Παπασταύρου Α., Στόιτσης Κ. 24, Καρουλίδης Η., Μυλωνάς Δ. 3, Αναστασιάδης Γ., Χατζηλαμπρινός Σ. 20, Καραγεώργιος Α. 2, Γιαλαμάς Κ., Καλβάκης Α., Μπάρπας Δ. 2, Πετρίδης Γ. 8

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ(Αναστασιάδης Ι.) : Γιάτσος Δ. 6, Ζήμνας Α. 9, Μίσιος Ι., Κληντσάρης Ι. 2, Γιαννούλτσης Ι. 18, Καραισαρίδης Δ. 3, Κοζιάς Η. 10, Σταυρακίδης Α. 2, Στογιάννης Π. 2, Κοβάτσης Γ., Νησιάγκας Κ., Τακατσόγλου Κ.

1 σχόλιο: