Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Δικαστικός επιμελητής πήγε να κάνει έξωση και βρήκε πτώμα σε καταψύκτη



Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται πιθανότατα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του 65χρονου άνδρα, που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε καταψύκτη - μπαούλο, διαμερίσματος στην οδό Ευαγγελιστρίας στην Καλλιθέα, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα.Σημειώνεται, ότι ο αδερφός του 65χρονου είχε δηλώσει την
εξαφάνισή του στην αστυνομία πριν από περίπου έναν χρόνο.
Όμως το ίδιο διάστημα στο ΑΤ Καλλιθέας είχε δηλωθεί και η εξαφάνιση ενός Βούλγαρου υπηκόου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο διαμέρισμα του 65χρονου διέμενε μια μεσήλικη οικιακή βοηθός από την Βουλγαρία και η οποία έχει επιστρέψει στη χώρα της, μαζί με το παιδί της. Από την αστυνομία θεωρείται από την αστυνομία πρόσωπο-«κλειδί» για την υπόθεση.
Το πτώμα του άνδρα είδε δικαστικός επιμελητής, όταν πήγε να παραδώσει ένα ένταλμα κατάσχεσης στην οικιακή βοηθό που είχε δηλώσει το συγκεκριμένο διαμέρισμα ως τόπο κατοικίας της. Ο δικαστικός επιμελητής, βρήκε την πόρτα ανοιχτή και μπήκε στο διαμέρισμα όπου ανακάλυψε το μακάβριο εύρημα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο σε λίγα λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου