Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Δάκρυα αλλά και «κωλοτούμπες» από τον Βασίλη Λεβέντη στην εξάμηνη θητεία των βουλευτών του



«Λύγισε» ο Βασίλης Λεβέντης κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Σία Κοσιώνη, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ιστορίες» στον ΣΚΑΪ.
Μιλώντας από τον καναπέ του σπιτιού του, βούρκωσε όταν άρχισε να μιλά για τον Μάριο Γεωργιάδη, βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων και γιο της συζύγου του. 
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τη φροντίδα και τη διαπαιδαγώγηση ενός παιδιού που δεν είναι «σπλάχνο» του, απάντησε με δάκρυα στα μάτια: «Kατ' αρχήν, είναι πολύ καλό παιδί. Δεν είχα δικό μου παιδί και είναι γνωστό ότι αγαπώ πολύ τα παιδιά».

Ο Βασίλης Λεβέντης μεγάλωσε τον Μάριο από τα τέσσερά του και όπως είπε: «Δεν έβαλα τον γιο μου στην πολιτική, ήθελα να υπάρχει μία συνέχεια, ένας νέος άνθρωπος».

Ο... καρκίνος του Μητσοτάκη
«Ήμουν στον ΠΑΣΟΚ. Μετά πήγα στη ΝΔ να δώσω το πρόγραμμα της οικολογίας, αλλά με εξαπάτησε ο Μητσοτάκης», είπε για τα πρώτα του βήματα στην πολιτική ο Βασίλης Λεβέντης και αποκάλυψε ότι μετά από κάθε ήττα δεν έβγαινε για τρεις ημέρες από το δωμάτιό του.
Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, που αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια, όταν ο κόσμος γελούσε πίσω από τις πλάτες τους ή τους κοιτούσε περίεργα. Κοιτώντας την με τρυφερότητα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρών σημείωσε ότι είναι ο πιο αυστηρός κριτής του.
«Οι εκρήξεις μου ήταν αγνές. Δεν το είπα με κακία», υποστήριξε για την περίφημη ατάκα του με τον καρκίνο και δήλωσε μετανιωμένος.  
«Η ερωμένη του Βασίλη είναι η πολιτική. Και κάπου η τηλεόραση. Είναι η μόνη γυναίκα που ζήλεψα» είπε η σύζυγός του, ενώ ο γιος του παρέπεμψε στον... πρόεδρο όταν ρωτήθηκε αν θα είναι ο διάδοχός του στο κόμμα.
Ήταν το σημείο που ο Βασίλης Λεβέντης δάκρυσε, καθώς η Σία Κοσιώνη επισήμανε ότι ο Μάριος δεν είναι βιολογικό του παιδί. «Πατέρας είναι αυτός που σε μεγαλώνει», είπε ο ίδιος ο Μάριος.
Για την απορία πολλών πού βρήκε τα λεφτά, είπε ότι το κανάλι είχε διαφημίσεις, ενώ για την πώληση στον Κουρή σημείωσε ότι το έκανε γιατί εκείνη την περίοδο είχε κουραστεί και ήθελε το κανάλι να γίνει πανελλαδικό.
Ως προς την προσωπική του διαδρομή, επισήμανε ότι δεν ήταν επαγγελματίας πολιτικός, καθώς μέχρι το 2012 ασκούσε το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού.
Σχετικά με τη δέσμευσή του για αλλαγές βουλευτών ανά έξι μήνες είπε ότι το σκέφτεται, αλλά δεν θέλει να έχει επιπτώσεις στο κοινοβουλευτικό έργο της Ένωσης Κεντρώων. Στο πλαίσιο αυτό, επέμεινε στην ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης πριν αυτή επιχειρηθεί μέσω... εκβιασμού.  

Ποιος είναι ο γιος του
Ο Μάριος Γεωργιάδης είναι ο βουλευτής που εξέλεξε η Ένωση Κεντρώων στην Α' Αθηνών και είναι γιος της συζύγου του Βασίλη Λεβέντη, Αναστασίας Μεντεσίδου, από τον πρώτο της γάμο. Ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων.
Ο Μάριος Γεωργιάδης μέχρι την εκλογή του εργαζόταν ως manager σε εταιρεία εισαγωγής καπνικών προϊόντων, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί ως manager στο κανάλι EXTRA, όπου η μητέρα του διατηρεί μετοχές και ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται κατά καιρούς.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου