Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Βραβεία «συνέπειας» σε αθλητές των «Ικάρων» Γιαννιτσών



Μιά εμπνευσμένη βράβευση θεσμοθετήθηκε από φέτος  στην Ακαδημία μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών από  τους υπεύθυνους προπονητές Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
Η βράβευση που είχε προαναγγελθεί από την έναρξη της φετινής  αθλητικής σεζόν με τον αγιασμό της Ακαδημίας και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου κατά την διάρκεια της κοπής της βασιλόπιτας των "Ικάρων" αφορά την θέσπιση ειδικού βραβείου  του πιό συνεπούς μπασκεμπωλίστα -στριας ( με τις περισσότερες συμμετοχές στις προπονήσεις)
και ταυτόχρονα  του καλύτερου μαθητή-τριας( με το μεγαλύτερο γενικό βαθμό σχολικής επίδοσης) του Γυμνασίου.
Τα βραβεία, τα οποία αποτελούσαν δύο μπάλες μπάσκετ, κατέκτησαν η Σερέτη Σταυρούλα και ο Τσιαπάνης Κωνσταντίνος.                                      .
"....Θεσμοθετήσαμε από φέτος αυτό το βραβείο θέλοντας να δώσουμε ένα έξτρα κίνητρο στα παιδιά της Ακαδημίας μας  αλλά και να δώσουμε  το μήνυμα ότι μπορεί να συνδυαστεί  με  απόλυτη επιτυχία η ενασχόληση με τον  αθλητισμό και η άριστη  σχολική επίδοση δείχνοντας ότι η θέληση και ο σωστός προγραμματισμός μπορούν να φέρουν τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούν!.." σημείωσαν οι υπεύθυνοι προπονητές των "Ικάρων" Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου