Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Δήλωση Πόπης Φουντουκίδου για τα αναδρομικά των βουλευτών



Σχετικά με τα 117 ονόματα τα οποία είδαν το φως της δημοσίευσης αναφορικά με τα αναδρομικά τα οποία διεκδικούν πρώην βουλευτές από το πολιτικό γραφείο της πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Πόπη Φουντουκίδου λάβαμε την παρακάτω επιστολή στην οποία δηλώνει πως η ίδια είχε παραιτηθεί από το δικαίωμα διεκδίκησης των αναδρομικών από το 2012.
Ακολουθεί η επιστολή:


“Όπως με σχετικό δελτίο τύπου είχατε ενημερωθεί ήδη από το 2012 είχα παραιτηθεί από το ΔΙΚΑΙΩΜΑ (και όχι απλά από το δικόγραφο) διεκδίκησης των αναδρομικών. Ως εκ τούτου η αναφορά του ονόματός μου μεταξύ αυτών που εξακολουθούν να διεκδικούν αναδρομικά είναι εσφαλμένη και ανακριβής”.

Πόπη Φουντουκίδου

2 σχόλια:

  1. AN KATAΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ Κ.ΠΟΠΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ.."ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟΥ" ΜΕΜΦΕΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΣΑΣ Κ.ΤΖΑΜΤΖΗ;ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΞΙΜΑΔΟΦΑΓΟΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΓΙΝΕΣΤΕ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΥΘΜΕΝΟ.
    ΟΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή