Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Νέα Δημοκρατία.Κοινή εμφάνιση-μήνυμα Τζιτζικώστα-Μητσοτάκη-Γεωργιάδη στην Θεσσαλονίκη



Αντάλλαξαν θερμή χειραψία και στην εκκλησία - Συνομιλούσαν συνεχώς αποδεικνύοντας το καλό κλίμα στις μεταξύ τους σχέσεις, μετά και την χθεσινή δήλωση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για τις εκλογές της Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία
Δίπλα - δίπλα παρακολούθησαν την τελετή αγιασμού των υδάτων στην Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.
Οι δυο τους στάθηκαν στην εξέδρα και συνομιλούσαν σε θερμό κλίμα, αποδεικνύοντας τις πολύ καλές τους σχέσεις, μετά και την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής
Μακεδονίας στις εκλογές της Κυριακής στη Νέα Δημοκρατία.

Παρών ήταν και ο έτερος, μέχρι πρότινος, υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα, στην Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Άνθιμου, οι δυο τους είχαν ανταλλάξει θερμή χειραψία. 




Ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε συνοδεία της συζύγου του Μαρέβας, ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Μάρκος Μπόλαρης.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ωστόσο, προτίμησε στην εκκλησία να σταθεί δίπλα στους περιφερειακούς συμβούλους, όπως επιτάσσει ο θεσμικός του ρόλος.

Αμέσως μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο κ. Μητσοτάκης έκανε την εξής δήλωση:
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία. Να ευχηθώ σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά και το Άγιο Πνεύμα να δώσει σε όλους μας δύναμη και ευθυκρισία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου