Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Σοκ.Υπεύθυνος κυλικείου ασελγούσε σε μαθήτριες δημοτικού.



Την Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας, 52χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μαθήτριας στον Γέρακα.
Ο κατηγορούμενος, σύζυγος ιδιοκτήτριας κυλικείου σε σχολείο του Γέρακα, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής, και σε βάρος του ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, ποινική δίωξη για τα αδικήματα της ασέλγειας με ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και της
αποπλάνησης παιδιών κάτω των 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία από τη μητέρα της 10χρονης, καθώς το κοριτσάκι φέρεται να της είπε πως το μεσημέρι της Πέμπτης, ο κατηγορούμενος την έβαλε μέσα στο κυλικείο, έκλεισε την πόρτα, και αφού της προσέφερε πορτοκαλάδα, αποπειράθηκε να της αφαιρέσει την μπλούζα της ζητώντας να δει το στήθος της.
Σύμφωνα με την μητέρα του κοριτσιού, ο κατηγορούμενος έχει κάνει και άλλες φορές παρόμοιες πράξεις, το διάστημα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, προσφέροντας στη μαθήτρια διαφορά τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς πληρωμή.
Το κοριτσάκι φέρεται να έχει επιβεβαιώσει στους αστυνομικούς τις καταγγελίες σε βάρος του 52χρονου, ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν καθημερινά στο κυλικείο, καθώς η σύζυγος του δεν μπορούσε να εργαστεί λόγω προβλημάτων υγείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί την πράξη του σε βάρος του παιδιού και φέρεται να έχει ομολογήσει αντίστοιχες πράξεις του σε βάρος άλλων δύο μαθητριών του σχολείου. Με εντολή εισαγγελέα η ανακρίτρια καλείται να εντοπίσει αυτά τα δύο κορίτσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου