Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Σύσκεψη με θέμα τον περιορισμό των αδέσποτων στο Δήμο Πέλλας



Ο Δήμος Πέλλας αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί από τον υπερπληθυσμό των αδέσποτων ζώων και αντικρίζοντας την απαράδεκτη εικόνα εγκατάλειψης ζώων στους δρόμους καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και όλους τους δημότες σε σύσκεψη με θέμα «Προτάσεις και μέτρα περιορισμού των αδέσποτων ζώων».
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 19.30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στα Γιαννιτσά. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία και η κοινή προσπάθεια θα αποτελέσει τη λύση προκειμένου να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στο Δήμο Πέλλας.

2 σχόλια:

  1. Επιτέλους...... θα δούμε τουλάχιστον κάτι ανθρώπινο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Κατάσταση με τα αδέσποτα στην πόλη είναι τραγική. Το ίδιο και η αντιμετώπιση από τους υπευθύνους. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να μην επαινέσουμε την πρωτοβουλία αυτή.Έστω και χρόνια καθυστερημένα ο δήμος κάνει μια πρωτότυπη για τα δεδομένα του ανοιχτή σύσκεψη. (Αν και αυτή η δημοτική αρχή μας έχει συνηθίζει στο σκοτάδι)τώρα δίνει το λόγο στους δημότες να τοποθετηθούν και να προτείνουν λύσεις.Κάτι είναι και αυτό. Ας ξεχάσουμε ποιοι φταίνε, τις αστοχίες τόσων χρόνων και ας βοηθήσουμε τα αδέσποτα που δε φέρουν ευθύνη αλλά ταλαιπωρούνται και υποφέρουν αδίκως.Προωθήστε την πρόσκληση και όλοι μαζί να βρεθούμε την ΠΕΜΠΤΗ στη σύσκεψη. Οι άνθρωποι που αδιαφορούν για τα ζώα δεν πρέπει να χαρακτηρίζονται άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή