Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Ίκαροι Σερρών VS Ίκαροι Γιαννιτσών σε Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ



Η Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης  "Ίκαροι" Γιαννιτσών έχοντας πάντα ως γνώμονα τη διεύρυνση των αθλητικών δραστηριοτήτων της έλαβε μέρος σε Πανηγυρικό Πρωτοχρονιάτικο Τουρνουά Μπάσκετ του αδελφού σωματείου των "Ικάρων" Σερρών την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2016.
Πρόκειται για μία διοργάνωση στην οποία η μπασκετική  Ακαδημία των Γιαννιτσών εκπροσωπήθηκε  από παίκτες και παίκτριες που ανήκουν στα αγωνιστικά τμήματα των παίδων και κορασίδων.

Η φιλοσοφία ήταν αφενός μεν η σύσφιξη και η διατήρηση των εξαίρετων φιλικών σχέσεων μεταξύ των δύο συνεργαζόμενων συλλόγων, η διατήρηση αγωνιστικού ρυθμού ,αφετέρου δε, η προώθηση του τόσο θεαματικού αθλήματος της καλαθοσφαίρισης.
Επιπλέον ,η δράση αυτή έδωσε την δυνατότητα στους "'Ικαρους"  Γιαννιτσών να αναδείξουν το αθλητικό έργο τους  έξω από τα γεωγραφικά όριά του Νομού Πέλλας.
Η αθλητική εκδρομή περιελάμβανε τουρνουά φιλικών αγώνων, γεύμα στο πιό φημισμένο εστιατόριο της πόλης και βόλτα στο κέντρο των Σερρών και ικανοποίησε απόλυτα τους προπονητές, αθλητές και αθλήτριες καθώς και τους γονείς που συνόδευσαν την αποστολή των "Ικάρων".
Σπόντης Νίκος: "...Εκφράζουμε την  ικανοποίηση μας για την επιτυχία του τουρνουά με το αδελφό σωματείο των" Ικάρων" Σερρών. Θερμές ευχαριστίες  στον πρωτεργάτη  κόουτς Σπανό Παναγιώτη αλλά και σε όλους τους συναδέλφους  των γηπεδούχων  για το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και  φιλοξενίας που προσέφεραν , όπως επίσης και στον φίλαθλο κόσμο των Σερρών  για τον αθλητικό του πολιτισμό. 
Υποσχόμαστε  να ανταποδώσουμε την άψογη  φιλοξενία  τους σε αντίστοιχο τουρνουά στην πόλη μας  και ευχόμαστε στους φίλους των " Ικάρων"Σερρών την εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει στα αντίστοιχα ηλικιακά  πρωταθλήματα....".
Σερέτης Θεολόγος: "....Οι προπονητές αλλά και τα παιδιά της Ακαδημίας μας εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους αδελφούς ανθρώπους και αθλητές-τριες  των "Ικάρων" Σερρών που υποδέχτηκαν  με άψογο  τρόπο την ομάδα  μας σε ένα ακόμη καλά προετοιμασμένο τουρνουά  επιδεικνύοντας ταυτόχρονα άψογη αθλητική συμπεριφορά.
Τέτοιες συμπεριφορές τιμούν το αθλητικό πνεύμα και την έννοια του πολιτισμού και είναι φυσικά αυτονόητο για μας ότι θ' ανταποδώσουμε με την ίδια θέρμη την φιλοξενία στα Γιαννιτσά όταν οι "Ίκαροι" Σερρών θελήσουν!...."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου