Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Νίκησε η Αναγέννηση με 1-0 τον Εθνικό και πήρε την ρεβάνς



Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς πήρε η Αναγέννηση Γιαννιτσών παίρνοντας μια βαθιά ανάσα  επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού στο τοπικό ντέρμπι των Γιαννιτσών, που πραγματοποιήθηκε στο ουδέτερο γήπεδο του Πενταπλατάνου, λόγω υπερβολικής  τιμωρίας των γηπεδούχων για το ματς με τον Εδεσσαικό και για τα όσα έγραψε μονόπλευρά ο διαιτητής Παναγιωτίδης.
 Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις 2 ομάδες να παίζουν με πολύ πάθος και θέληση για τη νίκη ο καθένας για τους δικούς της λόγους.

Η Αναγέννηση πήρε την ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο.
Η ποιότητά του αγώνα δεν ήταν τόσο καλή όμως ήταν εμφανέστατο ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο γκολ και αυτό το πέτυχε η θεωρητικά γηπεδούχος Αναγέννηση, με ένα πρώην παιδί του Εθνικου τον Ελευθεριάδη που χάρισε τη νίκη στην Αναγέννηση στο 59´με ψηλοκρεμαστό σουτ σε αντεπίθεση της Αναγέννησης.
Ιδιαιτερότητα στον αγώνα ότι από την ομάδα του Εθνικού  6 έξι παίκτες φόρεσαν στο παρελθον την ομάδα της Αναγέννησης.
Οι παίκτες του Π Χαραλαμπίδη έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις με τους Κοϊμτζίδη και Χατζηστεφάνου που είχε δοκάρι στο 87´ μέσα από την περιοχη μετά από απόκρουση και του Σαββουλίδη.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καρυπίδης με βοηθούς τους Δέλιο και Αλμαλιώτη που ήταν άριστη όλη η τριπλέτα..
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Σαββουλίδης, Κοκκινίδης, Αλεξανδρίδης, Χαραβιτίδης, Ζαφειρίου, Σωτηριάδης, Ουρουντσι, Κάρτζιος, Λαζαρίδης, Ελευθεριάδης, Κυζιρίδης.έπαιξαν  και οι Μπίνας, Ασλανίδης 
Εθνικός Γιαννιτσών (Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης): Αναστασιάδης, Βασιλειάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γρηγοριάδης, Γκουγκουλούδης, Ζαμίδης, Τοπαλίδης, Χατζηπαρασίδης, Χατζηστεφάνου, Κηλίκης. έπαιξαν και οι Κοιμτσιδης Καρακάσογλου.
ρεπορτάζ Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου