Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» - Δημιούργησε το δικό σου “Running Team” και έλα με την ομάδα σου στη μεγαλύτερη γιορτή της πόλης!



Η στιγμή για τη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας πλησιάζει και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσεις τη δική σου ομάδα και να τρέξεις μαζί με όλη την παρέα στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 3 Απριλίου!

Κάθε γυμναστήριο, επιχείρηση, ιδιωτικός ή δημόσιος οργανισμός, παρέα ή οποιοδήποτε άλλο σύνολο ατόμων μπορεί να φτιάξει το δικό του “running team”, που συνοδεύεται από ξεχωριστά προνόμια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσει δέκα ή περισσότερους δρομείς, οι οποίοι θα εγγραφούν στη διοργάνωση συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα ομαδικής συμμετοχής.


Η ομαδική εγγραφή προσφέρει σημαντικά οφέλη στους δρομείς, αφού επωφελούνται από έκπτωση 5 έως 10 ευρώ κατ’ άτομο, μπορούν να επιλέξουν την ονομασία της ομάδας τους και να καταχωρηθούν με αυτήν στα επίσημα αποτελέσματα, ενώ επίσης τους παρέχονται διευκολύνσεις κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού πριν από τη διοργάνωση.
Πάνω απ’ όλα, όμως, η συμμετοχή σ’ ένα running team δίνει σε όλα τα μέλη του τη χαρά να τρέξουν, να περπατήσουν και να διασκεδάσουν ως μια παρέα στη μεγαλύτερη γιορτή της Θεσσαλονίκης!

Για να δηλώσεις τη δική σου ομάδα στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» πρέπει να κατεβάσεις στον υπολογιστή σου την αίτηση ομαδικής εγγραφής (έγγραφο Excel), να την συμπληρώσεις όπως υποδεικνύεται και να την στείλεις ολοκληρωμένη στο email groupregistration@atgm.gr, το αργότερο μέχρι τις 4 Μαρτίου 2016. Μέχρι την ίδια ημερομηνία θα πρέπει να ολοκληρωθεί και η καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής.

Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 10 εγγεγραμμένους δρομείς (χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου). Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 5 ευρώ ανά άτομο στους Δρόμους Υγείας των 10.000μ. και 5.000μ. και 10 ευρώ ανά άτομο στον Μαραθώνιο.

Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών. Η παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού της ομάδας γίνεται αποκλειστικά από τον δηλωμένο ως αρχηγό (η από εκπρόσωπό του), είναι απαραίτητη για τη συμμετοχή στη διοργάνωση και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Απριλίου και το Σάββατο 2 Απριλίου στο Κέντρο Εγγραφών (Registration Center), στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων, προκειμένου να παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομαδικές εγγραφές, καθώς και αναλυτικά στοιχεία για τις παροχές των πακέτων αθλητικού εξοπλισμού και συμμετοχής, θα βρείτε στο δικτυακό τόπο του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»: bit.ly/23LPJZc

Για άλλες διευκρινίσεις σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές, μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τα γραφεία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ. 2310 200360).

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Πέλλας στις 08:00 και τερματισμό στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο ύψος του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα στο αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι Δρόμοι Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ. καθώς και ο Δρόμος 1.000μ. για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο περιβάλλον.

Να είσαι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου