Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Γ.Α.Σ. Έδεσσας 2011



Με νίκη εντός έδρας τελείωσε για φέτος τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το Παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 21/02/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , επί του ΓΑΣ Έδεσσας, με σκορ 73-50.
Σε ένα παιχνίδι με εμφανή την διαφορά των δύο ομάδων ο Μέγας Αλέξανδρος επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και στο ημίχρονο είχε πάρει μία διαφορά 15 πόντων. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο καθώς η ομάδα του Μέγα συνεχώς ανέβαζε την διαφορά με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει με σκορ 73-50. Ήταν ένα όμορφο ματς με τον Μέγα να τρέχει άψογα τον αιφνιδιασμό και να  πετυχαίνει εύκολα καλάθια.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Ήμασταν συγκεντρωμένοι συνεχώς και έτσι καταφέραμε να διατηρούμε μία διαφορά ασφαλείας. Έχουμε δουλέψει πολύ με αυτά τα παιδιά στις προπονήσεις και πλέον αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση καθώς βγήκαμε 2οι αλλά δεν είναι πάντα αυτό το ζητούμενο. Σκοπός μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο και να παρουσιάσουμε ένα όμορφο μπάσκετ και νομίζω πως τα καταφέραμε. Φυσικά η προσπάθειά μας δεν τελειώνει εδώ. Πλέον έχουμε την ευκαιρία να δουλέψουμε σε ατομικό επίπεδο κάποια από τα στοιχεία που χρειάζονται δουλειά. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας βοήθησαν και πίστεψαν σε εμάς και φυσικά στον κόσμο που ερχόταν και μας στήριζε  σε κάθε μας προσπάθεια».


Τα δεκάλεπτα:  25–16,  15–09, 17–08, 16–17.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Αναστασιάδης Γ. 3π, Σταφυλλίδης Α., Βαφειάδης Α. 6π., Μπάρπας Δ. 2π., Βενιτσανόπουλος Α. 6π., Τζανίδης Π. 2π, Παπασταύρου Α., Πετρίδης Γ. 14π., Χατζηαντωνίου Σ. 8π., Καλβάκης Α. 4π., Καρουλίδης Η. 6π.,  Χατζηλαμπρινός Σ. 22π.
ΓΑΣ Έδεσσας 2011:
 (Προπονητής :Γ. Μπιτέρνας): Καφετζής Α., Καιλίδης Κ. 6π., Δουλκερίδης Χ. 11π., Μποζίνης Γ. 16π., Τέντζερης Δ., Κύρκος Ν. 6π., Γάτσος Α. 4π., Συμεωνίδης Α. 7π., Παπαδόπουλος Τ., Σινιόσογλου Β.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου