Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Πέλλα.Στις φυλακές ο 44χρονος που ασελγούσε στα παιδιά της συζύγου του.Πώς απολογήθηκε



Το δρόμο προς τις φυλακές πήρε χθες ο 44χρονος, ο οποίος φέρεται να υπέβαλε μαζί με τη 37χρονη σύντροφό του τα δύο ανήλικα παιδιά της σε βασανιστήρια ενώ τα κακοποιούσαν και σεξουαλικά. Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη εβδομάδα. Ο 44χρονος σήμερα πέρασε το κατώφλι της α΄ ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, όπου και απολογήθηκε. Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώση του εισαγγελέα.Ο 44χρονος, στην απολογία του, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες που του
αποδίδονται και επιρρίπτει τις ευθύνες στη μητέρα των παιδιών. Όπως υποστήριξε ο ίδιος, η σύντροφός του ήθελε να τον εκδικηθεί γιατί είχαν χωρίσει.

Εν τω μεταξύ, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την 37χρονη μητέρα των δύο παιδιών και αναμένεται να οδηγηθεί εντός των επόμενων ωρών ενώπιον των αστυνομικών αρχών.  Στην υπόθεση εμπλέκονται άλλα πέντε άτομα, εκ των οποίων το ένα είναι ήδη κρατούμενος για άλλη υπόθεση.

Η μητέρα και ο σύντροφός της φέρονται ότι υπέβαλλαν σε βασανιστήρια και κακοποιούσαν σεξουαλικά τα δύο ανήλικα παιδιά της πρώτης από την ηλικία των 6 και 4 ετών. Ο άνδρας συνελήφθη σε τυχαίο αστυνομικό έλεγχο, με μικροποσότητα ναρκωτικών, και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η μητέρα των δύο αγοριών συζούσε με τον παραπάνω κατηγορούμενο στην περιοχή της Πέλλας αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα κατηγορείται για κακουργηματική ασέλγεια μεταξύ συγγενών και αποπλάνηση ανηλίκου, σε βαθμό πλημμελήματος.

Το ανδρόγυνο φέρεται ότι, εκτός από τη σεξουαλική κακοποίηση, υπέβαλλε σε και άλλα βασανιστήρια τα ανήλικα παιδιά. Χτυπήματα με ζώνη, σημάδια από σβησμένα τσιγάρα στην πλάτη και καυτό λάδι στο πόδι, κλείδωμα στο υπόγειο χωρίς φως, είναι μερικά απ' όσα αναφέρονται στη δικογραφία ενώ περιλαμβάνονται σχετικές ιατροδικαστικές και παιδοψυχολογικές εκθέσεις, καθώς και φωτογραφίες με τις ασελγείς πράξεις.

Τα παραπάνω αδικήματα τελέστηκαν από το 2011 μέχρι τουλάχιστον πριν ένα μήνα. Ύστερα από καταγγελία, επενέβησαν οι κοινωνικές υπηρεσίες και απέσπασαν τα παιδιά από τα χέρια της μητέρας και του συντρόφου της. Τα θύματα, ηλικίας 11 και 9 ετών σήμερα, φιλοξενούνται σε ίδρυμα προστασίας ανηλίκων και είναι καλύτερα στην υγεία τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου