Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

"Ανέκρουσε πρύμναν" για το Φιλιππάκου ο Σηφάκης.Ακατάλληλο -λέει τώρα-για την φιλοξενία μεταναστών.



Ακατάλληλο χαρακτήρισε ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ.Σηφάκης, το μέχρι πρότινος κατάλληλο για τον ίδιο και την κυβέρνησή του ,στρατόπεδο «Φιλιππάκου» για την εγκατάσταση λαθρομεταναστών και προσφύγων.Η νέα εξέλιξη μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς έστω και με καθυστέρηση αντιλήφθηκαν όλοι την επιπολαιότητα με την οποία αντιμετωπίζει η ελληνική κυβέρνηση το θέμα. Σε δηλώσεις του ο κ.Σηφάκης επιχειρεί  να
διασκεδάσει το σάλο που προκλήθηκε από τις προκλητικές δηλώσειες του ίδιου όσο και από την αλλοπρόσαλλη και επιπόλαιη τακτική της κυβέρνησής του.Συγκεκριμένα αναφέρει πως «Ο χώρος στο στρατόπεδο Φιλιππάκου δεν ενδείκνυται και… επιδιώκεται η εύρεση άλλου κατάλληλου χώρου για την εγκατάσταση του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών».

10 σχόλια:

  1. Αφού με την ανικανότητα και το φανατισμό τους έκαναν άνω-κάτω μια ολόκληρη πόλη τώρα το γυρνάνε.Το απόλυτο καραγκιοζλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι να ναι κάνουν. Λειτουργούν εντελώς τυχαία και όποιον πάρει ο χάρος. Ωστόσο οι πρόσφυγες είναι εδώ, θέλουν να ζήσουν κ χρειάζονται βοήθεια . Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ "ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ" ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΑΥΛΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΩΝΑ ,ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΤΡΟΠΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ .,ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ 1923 ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΝΟΥΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΙΚΡΑΣΑΙΑΤΕΣ . ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΚΟΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΟΓΟ , ΣΑΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΛΟΓΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΣΑ ΜΟΥΣΕΙΟ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΜΕ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ.'ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα Χάρη σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία.Δεύτερον σταμάτα να υποστρηρίζεις την αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στο προσφυγικό.Άλλωστε η αγωνία του αρχηγού σου να συγκαλέσει σύμβούλιο πολιτικών αρχηγών κάτι λέει...σε όσους ακόμη έχουν λίγο μυαλό.Έπειτα συλλογίσου πως τόσο ο Στάμκος όσο και δεκάδες άλλοι που τοποθετήθηκαν και ανέδειξαν τις αντικειμενικές και ανυπέρβλητες δυσκολίες να στηθεί ένα τεράστιο χωριό στην καρδιά της πόλης ούτε ακραιφνείς είναι ούτε στα σύννεφα πετούν.Εξάλλου ο πρώτος που καταδίκασε το προβοκατόρικο συμβάν της φωτιάς ήταν ο Στάμκος.Και κάτι ακόμη ρε συ...Χάρη ή Θέμη ή Κατερινάκι...το 1999 και το 2000 που είσασταν εσείς ρε τεράστιοι αλλά όψιμοι"ανθρωπιστές και φιλέυσπλαχνοι" όταν οι Γιαννιτσώτες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε εκατοντάδες παιδάκια από τη Σερβία;;;Σκασμός υποκριτές!!!Γυρίστε και πάλι στα καβούκια σας και αφήστε τους Γιαννιτσώτες να αντιμετωπισουν μόνοι τους τις τραγικές συνέπειες της καταστροφικής παρουσίας σας στην εξουσία.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΤΑ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΟΜΩΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗΛΗ ΑΝΟΧΗ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙ ΤΙΜΗ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ,ΤΗΝ ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ.ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ .ΤΟ 1999 Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΣΑ ΚΟΜΒΟΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ?ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΝΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
    3. Καρφώθηκες.Ο Δήμος Πέλλας εξέδωσε ανακοινωση-καταδίκη του εμπρησμού.Ήθελες να πεις την κακία σου.Την είπες...καθάρισες...εκτέθηκες.

      Διαγραφή
  4. Το να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα και να καταδικάζουμε μια ολόκληρη κοινωνία είμαστε πρώτοι !!!!! Κανείς όμως δε σχολιάζει οτι απο αυτή την πόλη και απο πολλούς ανθρώπους αυτής της πόλης και της ευρύτερης περιοχής ξεκινάνε κάθε εβδομάδα, εδώ και πολλές εβδομάδες, τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και πολλά αλλά στους πρόσφυγες της Ειδωμένης, με μεγάλη προσπάθεια και αγάπη για τους ανθρώπους αυτούς.... αλλά το αρνητικό πουλάει περισσότερο και το συμπέρασμα ακόμα ευκολότερα.... Δεν είμαι απο τα άτομα που πέρνουν μέρος αυτής της προσπάθειας αλλά ένας απλός θεατής αυτών που γίνονται και πιστεύω οτι απο αυτά πρέπει να παραδειγματιζόμαστε!!!!! Μπράβο σε αυτούς τους ανθρώπους αυτής της πόλης και παρόλο που βρισκόμαστε σε αυτή την δύσκολη οικονομική κατάσταση η ανθρωπιά των Ελλήνων περισσεύει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ σωστη η τελευταια τοποθέτηση. όμως σήμερα αλλη ασχολούνται με τα Γιαννιτσά αρνητικά. ακόμη και δημοσιγράφοι πρώτης γραμμής. ρεζίλι για τιν πόλη και άδικο για αυτους που βοηθάνε τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μπορείς να μας πεις ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι της πρώτης γραμμής που ασχολούνται αρνητικά με τα Γιαννιτσά ? Αυτοί που ενημερωνονται μέσα από το face book? Αυτοί που αποκαλούν τους κατοίκους των Γιαννιτσών ρατσιστες και φασίστες, γιατί τολμησαν να διαμαρτυρηθουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ κρατώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ. Όσο για την πυρκαγιά καταδικαστηκε από όλους όσους ήταν εκεί. Παντού υπάρχουν ανεγκεφαλοι,δυστυχώς.

      Διαγραφή
  6. Μήπως μπορείς να μας πεις ποιοι είναι οι δημοσιογράφοι της πρώτης γραμμής ? Αυτοί που ενημερωνονται μέσα από το face book? Αυτοί που αποκαλούν τους κατοίκους των Γιαννιτσών ρατσιστες και φασίστες, γιατί τολμησαν να διαμαρτυρηθουν ΕΙΡΗΝΙΚΑ κρατώντας την ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΣΗΜΑΊΑ ? Αυτοί που προβάλουν μόνο αυτό που θα τους δώσει νούμερα?Όσο για την πυρκαγιά (ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟΙ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΎ) καταδικαστηκε από όλους όσους ήταν εκεί και αν μπορούσαν να την αποτρεψουν θα το κάνανε και αυτό, ο λόγος που δεν έγινε, ήταν λόγο της ακαταλληλοτητας του στρατοπεδου (ξεφραγο αμπέλι)εκεί που σε μία πόλη 30000 κατοίκων πριν την κρίση, θέλουν να φέρουν 10000 πρόσφυγες, χωρίς να μπορεί να εγγυηθει κανείς για την ασφάλεια της. Συγνωμη που διαμαρτυρηθηκαμε ΕΙΡΗΝΙΚΑ με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ κατά των HOT SPOT μέσα στο κέντρο της ΠΌΛΗΣ, σε παιδικές χαρές,σχολεία, ωδείο,σπίτια κτλ. και γίναμε ρεζίλι. Θα έπρεπε να παραδειγματιστουμε από τον δήμαρχο Κοζάνης που φιλοξενεί 200 άτομα και χαιρει την εκτίμηση των δημοσιογραφων της πρώτης γραμμής, αλλά όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να φιλοξενήσει 1000 πρόσφυγες πάγωσε, στους 2000 λιποθυμησε.(δεν έχω τίποτα με τον δήμαρχο Κοζάνης, ούτε είμαι υποστηρικτής του Σταμκου.Ανεφερα την Κοζάνη γιατί σαν πόλεις είμαστε περίπου ίδιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή