Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Βασιλόπιτας του ΓΑΣ Έδεσσας



Την Κυριακή 24/1/2016 ο ΓΑΣ Έδεσσας έκοψε την βασιλόπιτα του στον φιλόξενο χώρο του εντευκτηρίου του ΦΟΕ. Ήταν μια οργανωμένη και ευχάριστη εκδήλωση, στην οποία παραβρέθηκαν οι αθλητές της ακαδημίας, του μίνι, του παιδικού τμήματος και της ανδρικής ομάδας. Επίσης παραβρέθηκε σύσσωμο το προπονητικό team καθώς και πολλοί γονείς που συνόδευσαν τα παιδιά τους. Η εκδήλωση είχε τον περισσότερο κόσμο από κάθε άλλη φορά, γεγονός που ικανοποίησε τους ανθρώπους του συλλόγου. 

Ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου Κώστας Καφετζής, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία, επιτυχία στον σύλλογο, και ευόδωση τον επιδιώξεων των παρευρισκομένων. Επίσης έκανε μια μικρή αναδρομή στην χρονιά που πέρασε, σημειώνοντας την σημαντική επιτυχία της ανόδου της Ανδρικής ομάδα του συλλόγου στην Α΄ κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.. Τέλος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στην Ακαδημία του ΓΑΣ Έδεσσας, όπου αρχίζουν να «φαίνονται» τα αποτελέσματα της προσπάθειας των τελευταίων πέντε χρόνων, καθώς μια «φουρνιά» παικτών γεννημένων τα έτη 2003,04,05, φαίνεται να έχει το ταλέντο αλλά και την υπομονή, να στελεχώσει στο κοντινό μέλλον τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.  
Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του συλλόγου Γρηγόρης Σκαλιδάκης έκοψε την βασιλόπιτα, ευχόμενος υγεία, καλή χρόνια σε όλους του παρευρισκόμενους και επιτυχίες στον σύλλογο. Στους τυχερούς της βραδιάς που κέρδισαν τα φλουριά της βασιλόπιτας, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα.
Η βράδια συνεχίστηκε με κλήρωση δώρων, συζήτηση για την πορεία της Ανδρικής ομάδα καθώς και για εκδηλώσεις της ακαδημίας.
Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τον ΦΟΕ για την ευγενική παραχώρηση του χώρου, καθώς και  τον Διογένη Αντωνιάδη για την προσφορά των καυσίμων, ώστε να ζεσταθεί η αίθουσα.               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου