Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

«Καθάρισαν» από το πρώτο δεκάλεπτο οι παίδες του Πανεδεσσαϊκού



Εύκολο πρωινό είχαν την Κυριακή οι παίδες του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στον φιλότιμο Μ. Αλέξανδρο Κρ. Βρύσης επικρατώντας με το ευρύ 51-22 για την τελευταία αγωνιστική του Γ΄ ομίλου του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ. Ένα εντυπωσιακό πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τους «πράσινους», οι οποίοι επικρατώντας σε όλες τις γραμμές του γηπέδου προηγήθηκαν στο τέλος του με 26-04. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή των γηπεδούχων από πολύ νωρίς να χρησιμοποιήσει διάφορα σχήματα μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής εξίσου σε όλους τους συμμετέχοντες της αποστολής που ανταποκρίθηκαν το μέγιστο  στις απαιτήσεις  του αγώνα.
Την πρώτη του εμφάνιση με το τμήμα παίδων πραγματοποίησε ο δεκάχρονος Σίπκας Κων/νος, που με την παρουσία του έκλεψε την παράσταση και το χειροκρότημα στα τελευταία λεπτά.
Αυτή ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Πανεδεσσαϊκό, με την ψυχολογία των παιδιών να αποκαθίσταται παιχνίδι με παιχνίδι, κάτι που είναι ιδιαίτερα εμφανές στη συμπεριφορά των αθλητών εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Εκκρεμεί ο εξ’ αναβολής  αγώνας με τον Εύαθλο Πολυκάστρου που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 28/10 στο ΔΑΚ Έδεσσας με τους παίκτες του Πανεδεσσαϊκού να θέλουν να κάνουν το 4Χ4 και να αναρριχηθούν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι επιστροφές των Κοκκονού, Άικου, Γκελάτζε με την ομάδα να αναμένεται να παρουσιαστεί υπερπλήρης στο πρωτάθλημα μίνι που θα ξεκινήσει άμεσα με την προσθήκη και των Κυριακού, Καραντουμάνη.

Δεκάλεπτα:1ο(26-04), 2ο(09-12)35-16 ημίχρονο, 3ο(08-00)43-16, 4ο(08-06) 51-22 τελικό.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ(Αναστασιάδης): Γιάτσος 3, Ζήμνας 8, Γιαννούλτσης 10(1), Κληντσάρης, Στογιάννης 4, Καραϊσαρίδης 10, Καζίας 4, Σταυρακίδης 4, Μίσιος 4, Νάνος, Κοβάτσης 1, Νησιάγκας 4, Θεοδωρίδης, Σίπκας.

Μ. Α. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ(Τυριακίδης): Μπαλτζίδης, Γιουργουτζίδης Γ., Γιουργουτζίδης Α., Πάρδας 6, Παπαδόπουλος, Σιακαβάρας 6, Κοκκινίδης 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου