Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Γρηγόρης Στάμκος: «Η ανεπανάληπτη χθεσινή συγκέντρωση στα Γιαννιτσά στέλνει διπλό μήνυμα»



Μια πρωτοφανής σε συμμετοχή και δυναμισμό πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε χθες στην πόλη των Γιαννιτσών. Αγρότες, ελεύθεροι επαγγελματίες, συνταξιούχοι, μαθητές, εργαζόμενοι στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, αλλά και πλήθος κόσμου κατέκλυσε αρχικά τον προαύλιο χώρο του δημαρχείου και στη συνέχεια πραγματοποίησε πορεία έως την Εγνατία Οδό. Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 25 οργανωμένοι φορείς με επικεφαλής το εργατοϋπαλληλικό κέντρο Γιαννιτσών.
Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι, τα εμπορικά καταστήματα, καθώς και τα καταστήματα εστίασης παρέμειναν κλειστά ενώ το δημαρχείο έκλεισε και σύσσωμη η δημοτική αρχή και οι εργαζόμενοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση. Στο τέλος, η πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Γιαννιτσών παρέδωσε στο Δήμαρχο ψήφισμα υπογεγραμμένο απ΄ όλους τους φορείς που συμμετείχαν στην χθεσινή διαμαρτυρία.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος σε δήλωση του ανέφερε: ‘’Τίποτα δεν μπορούμε να καταφέρουμε χωρίς τη συμμετοχή και τη συνεργασία. Η ανεπανάληπτη χθεσινή κινητοποίηση στέλνει διπλό μήνυμα. Μήνυμα συνεννόησης και αντίστασης στις αδιέξοδες πολιτικές που τόσο πολύ έχουν βλάψει τον τόπο μας.
Τα επικείμενα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, μας θίγουν όλους. Δεν αφορούν μόνο μια κοινωνική ομάδα γι’ αυτό και ο ξεσηκωμός είναι παλλαϊκός.

Ο Δήμος Πέλλας υποστηρίζει τα δίκαια αιτήματα όλων των αγωνιζόμενων κοινωνικών ομάδων που πλήττονται βάναυσα από το επικείμενο φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Οφείλουμε όλοι να έχουμε συνέπεια λόγων και έργων, να αφουγκραζόμαστε την κοινωνία. Με αυτού του είδους τις πολιτικές δεν μπορούμε να συνεχίσουμε’’.

22 σχόλια:

  1. Βρε καλώστον.Πού είσαι εσύ εξαφανισμένος που μας έβγαλες και ανακοίνωση;Χθες όμως αν και σου πρότειναν οι οργανωτές να μιλήσεις μπροστά σε κόσμο τελικά κώλωσες από ότι μας είπαν.Ήξερες οτι σε περίμενε μεγάλο γιούχα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ BAZΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ.ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΠΑΛΙ ΜΑ%$#ΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γρηγοράκη δεν κάνεις για τα σοβαρά. Μόνο για θεαθεί ναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα είναι ντροπή του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου που δεν έδωσε το λόγο στον Στάμκο. Όπως και να έχει είναι ο δήμαρχος αυτού του δήμου και από την στιγμή που ήταν παρόν όφειλε να τον καλέσει να χαιρετίσει την συγκέντρωση. Μεγάλο λάθος του κ. Ξυνίδη. Εκτός και αν παίζει κάτι άλλο και δεν πρόκειται απλά για ένα ατόπημα της στιγμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο γελοιοι είστε όλοι αν πιστεύετε κατι τέτοιο.Ο Ξυνιδης με τον Σταμκο διατηρούν άριστη σχέση.

      Διαγραφή
  6. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΖΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ
    ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΖΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΠΑΜΕ,,,,,ΜΗ ΤΟΝ ΞΥΠΝΑΤΕ.ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΟΙ;

      Διαγραφή
    2. ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ.ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΝΕΙ.ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ;ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

      Διαγραφή
    3. Ο νομικός τι κάνει δεν βλέπει;Γιατι δεν μιλάει;

      Διαγραφή
  7. Αυτός φταίει.Φιλος του δεν ειναι ο πρόεδρος;αυτός τον άδειασε και τον ακύρωσε μπροστα σε τοσο κοσμο.Ας προσέχει την αλλη φορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα επικείμενα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση τα υποστηρίξατε κύριε δήμαρχε όταν υποστηρίζατε το ναι !!! Τώρα πληρώνουμε τον λογαριασμό εκείνου του ναι που τόσο θέλατε!!! Πολυ αργά θυμηθήκατε να σηκώσετε τη σημαια της επανάστασης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ανάγκη έχει αυτός; μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει 3,5χιλιάδες ευρώ στην τσέπη. πληρωμένα όλα τα έξοδα, τηλέφωνα, φως, νερό, γραφεία, γραμματείς και φαρισαίους, τραπεζώματα, βενζίνες…
    Το ανάθεμα έφαγε τον Τζαμτζής με το περιβόητο παξιμάδι. με ενοίκια γραφείων Σκύδρα, Γιαννιτσά, Έδεσσα, Αριδαία, όλα τα έξοδα πληρωμένα από την τσέπι του, βενζίνες, ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνα, ζωή στην Αθήνα, εστιατόρια …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΦΕΡΕΓΓΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑΝ ΜΠΕΟ ΘΕΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πόσοι νομίζεις ότι τον βρίζουν;Ενας;Δυο;Άντε το πολυ τρεις.Καθε φορα με διαφορετικό όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κόσμος δεν ευχαριστημένος με τη θητεία Στάμκου. Παπαγαλάκια καταλάβετε το επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου εαν θέλει να κάνει τον πολιτικό ας το πει στα ίσια και να μην το κάνει δια της τεθλασμένης.Το γεγονός ότι δεν έδωσε τον λόγο στον ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ Δήμαρχο της πόλης είναι μεγάλο ατόπημα και καθόλου αθώο κατά την γνώμη μου.Είναι εντελώς αστείο να μιλάνε πατέρες του λαού που έχουν εκλεγεί στα πόστα τους με 30 και 50 ψήφους όπως και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου και να μην εκπροσωπεί τον λαό ο δήμαρχος που πήρε 25-30.000 ψήφους.Σημειωτέον ότι τον Στάμκο ούτε τον ψήφισα ούτε ποτέ θα τον ψηφίσω αλλά και η αηδία έχει τα όριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιατι άραγε τόσο μεγαλη ενόχληση; Την εκδήλωση οργάνωναν οι φορείς της πόλης και φυσικό ηταν να μιλήσει ένας εκπρόσωπος τους!!! Ο δήμαρχος ποιον φορέα εκπροσωπεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Δήμαρχος εκπροσωπεί όλη την πόλη.Εαν ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου δεν το βλέπει αυτό, καταλαβαίνει κανείς τι δικηγόρους έχουν τα Γιαννιτσά που βγάζουν τέτοιο πρόεδρο αετό

      Διαγραφή
  15. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή