Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Εμπειρίες για τους μικρούς του Ίκαρου στο τουρνουά του «ΗΡΑΚΛΗ» Θεσσαλονίκης



Ολοκληρώθηκε  το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο γήπεδο μπάσκετ "Ιβανώφειο" Θεσσαλονίκης το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης αγοριών  που διοργανώθηκε απο τις Ακαδημίες μπάσκετ του "Ηρακλή" Θεσσαλονίκης και τους "Ίκαρους" Γιαννιτσών με τα πιτσιρίκια να αποκομίζουν  θετικές εντυπώσεις και να αποκτούν  πολύτιμες παραστάσεις και εμπειρίες για το μέλλον.


Οι νεαροί μπασκεμπωλίστες των "Ικάρων"   γεννηθέντες τα έτη 2002-2006  ανταποκρίθηκαν  στην μεγάλη πρόκληση του ιστορικού αντιπάλου  αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια των ανθρώπων του Ηρακλή τόσο για την αγωνιστική τους  διάθεση  όσο και για την τήρηση του fair-play  καθώς και την γενικότερη αθλητική τους στάση.
Οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος  μετά το τέλος  του σημαντικού  τουρνουά δήλωσαν  τα εξής: «Είχαμε την ευκαιρία σήμερα να αγωνισθούμε με  τον  ιστορικό  Ηρακλή  που έχοντας πλούσια μπασκετική παράδοση  μας υποδέχθηκε με τον καλύτερο τρόπο! Σαν "Ίκαροι" τους ευχαριστούμε  που έδωσαν την ευκαιρία  να μπορέσουν  τα παιδιά μας  ν' αγωνιστούν στο θρυλικό "Ιβανώφειο' και να βιώσουν  εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν   να διατηρήσουν το υψηλό τους επίπεδο. Οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι αιφνιδιαστήκαμε και εκπλαγήκαμε ευχάριστα από την δυναμικότητα των τμημάτων του "Γηραιού" .Πραγματικά δεν περιμέναμε να φανούν τόσο ανταγωνιστικοί  και καλοδουλεμένοι!Τους ευχαριστούμε λοιπόν για τις δυνατές "μονομαχίες" όπως  επίσης και  για την φιλοξενία και υποσχόμαστε  η ουσιώδης  αγωνιστική μας συνάντηση να επαναληφθεί ,αυτή τη φορά στα Γιαννιτσά μας  που διψά για τέτοια υψηλού επιπέδου Τουρνουά ιστορικών  Ακαδημιών.!...". 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου