Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Στρατόπεδο προσφύγων μέσα στην πόλη των Γιαννιτσών!Δείτε τι ανακοίνωσε η κυβέρνηση.





Η υποψία που την τελευταία εβδομάδα έγινε πιθανότητα ,σήμερα δια στόματος Υπουργού Εθνικής Άμυνας έγινε κυβερνητική απόφαση. Τα Γιαννιτσά θα δεχτούν χιλιάδες λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Το hot spot των Διαβατών, οι ισχυρές αντιδράσεις τοπικών παραγόντων στη Θεσσαλονίκη αλλά και η παρουσία της κ.Τζάκρη που φέρεται να μην έχει διατυπώσει ενστάσεις στην προοπτική εγκατάστασης προσφύγων στην πόλη των Γιαννιτσών ,οδήγησαν στη σημερινή απόφαση Καμμένου.
Το στρατόπεδο του «Καπετάν Άγρα» που αρχικά θεωρούνταν ο πιθανότερος τόπος μετεγκατάστασης, τελικά εγκαταλείφθηκε. Η κυβέρνηση της κ.Τζάκρη και Σηφάκη, δια στόματος Καμμένου αποφάσισε να φέρει χιλιάδες λαθρομετανάστες μέσα στην πόλη και στις αυλές της περιοχής Νέας Τραπεζούντας καθώς ανακοίνωσε πως οι πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στο στρατόπεδο «Φιλιππάκου» δίπλα στο ωδείο και λίγα μέτρα από σχολικές μονάδες που φιλοξενούν εκατοντάδες μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης!
 Τι είπε ο Καμμένος στη σημερινή συνέντευξη τύπου.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε τη δημιουργία καταυλισμού στην Ειδομένη 20.000 ατόμων, ενώ άλλοι 2-3 για ακόμα 20.000 άτομα θα δημιουργηθούν στη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Κιλκίς και Γιαννιτσά. Όπως είπε ο υπουργός λόγω της πίεσης που ασκούν τα Σκόπια και της συγκέντρωσης πολλών προσφύγων στην χώρα μας, οι οποίοι μάλιστα δεν επιθυμούν να παραμείνουν στην κεντρική Ελλάδα για μεγάλο διάστημα, αποφασίστηκε, σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση, να δημιουργηθούν χώροι δίπλα στα σύνορα.
Συγκεκριμένα ανακοίνωσε δημιουργία καταυλισμών στο παλιό αεροδρόμιο Νέας Καβάλας, στο Παλαιό αεροδρόμιο κοντά στο χωριό Χέρσο Κιλκίς, στο στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο, στο στρατόπεδο Κοκκινόρη, στο χωριό Κεντρικό στο Κιλκίς και στο στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά.

62 σχόλια:

  1. Να τα μααας! Καλώς τα δεχτήκαμε. Καταυλισμός Σύρων στο Φίλλιπάκου!Δυστυχώς όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα κινδυνεύει και το δικό σου.Και εμείς το αφήσαμε το σπιτάκι να καεί. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γεια σου θοδωρα,παρτους στο σπιτι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτική αρχή και Τζάκρη σε πλήρη ταύτιση.Πόσοι καμένοι τελικά είμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση"...λέει στη συνέντευξη τύπου ο ψεκασμένος!Γρηγόρη αν μαθευτεί πως συνυγόρησες στο έγκλημα ψάξε αεροδρόμιο και για μακρινή χώρα προορισμου στην οποία πρέπει να πας να κρυφτείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ είναι ύψιστη έννοια Ελληνική,ιδιαίτερα για λαούς με τους οποίους μας συνδέουν ,πολιτισμικά και διαχρονικά ,τόσα πολλά....αφήστε στην άκρη τους φόβους ...λες και οι πρόσφυγες (κι όχι λαθρομετανάστες) θα απειλήσουν την μόνιμη ραστώνη του γιαννιτσώτη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε ποια ακριβως μονιμη ραστωνη αναφερεσαι φιλε μου;αυτοι που δουλευουν,δουλευουν και αυτοι που ειναι ανεργοι τρωνε τα σωθικα τους.ασχετα με το θεμα τον προσφυγων,συμφωνω οτι η φιλοξενεια ειναι υψηλη εννοια,ως ενος σημειου,αλλα απο κει και περα οχι να μας μιλας για ραστωνη.keep cycling...

      Διαγραφή
    2. Οδυσεα για πες μου μενεις 365 μερες το χρονο στα γιαννιτσα? και ξερεις για ολα τα προβληματα τισ πολης? η αυτα που θα ερθουν με την εγκατασταση τους στην πολη.Εγω ξερω οτι δεν μενεισ μονιμα εδω

      Διαγραφή
    3. Οδυσσέα 1 χρόνο αριστερά και τα φουγάρα της βαριάς ελληνικής βιομηχανίας άναψαν!Έτσι δεν μας υποσχέθηκε η κυρία Τζάκρη!

      Διαγραφή
    4. Σαββόπουλε ασε τις ειρωνίες για τους Γιαννιτσιώτες και χαλαρωσε εκει στο βουνο που μενεις, στα Γιαννιτσα μεγαλωσες και αν δεν σου αρεσαν ας μην γυριζες. Εσυ μαλλον εισαι σε διαρκή ραστώνη και με το να προσβαλεις τους κατα πολύ εργατικότερους απο εσενα Γιαννιτσιώτες δεν καταφερνεις τιποτε ουτε και εισαι ανωτερος τους, καθε αλλο μαλιστα θα ελεγα εγω που σε ξερω καλα.

      Διαγραφή
  6. Πρεπει να ξεσηκωθει ολη η πολη των Γιαννιτσων και περιχωρων εναντια σε αυτη την κυβερνητικη αποφαση. Ειναι απαραδεκτο και ανεπιτρεπτο να ερθουν στην πολη μας 10.000 "μεταναστες" !! Καταλαβαινετε φανταζομαι ολοι την κρισιμοτητα και επικινδυνοτητα της μεταφορας τοσων ανθρωπων. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχεις φίλε μου

      Διαγραφή
    2. Η πόλη των Γιαννιτσών έπρεπε να είχε ξεσηκωθεί τότε που το στρατόπεδο έκλεισε, με τις γνωστές συνέπειες για την αγορά της πόλης. Το θέμα ήταν να μην είχε κλείσει το στρατόπεδο. Από τη στιγμή όμως που συνέβη, η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη.
      Αν θυμάμαι καλά, είχαμε και τότε υπουργό στην Κυβέρνηση, η οποία ούτε τότε είχε εκφράσει ενστάσεις. Εμείς οι Γιαννιτσώτες τί κάναμε τότε; Πώς διαμαρτυρηθήκαμε; Την βγάλαμε και δεύτερη υπουργό.
      Συγχαρητήρια. Να την χαιρόμαστε. Ξαναψηφίστε την και ξαναστείλτε την στη Βουλή, να ξαναγίνει για τρίτη φορά υπουργός και να αποτελειώσει την πόλη για τα καλά. Έξάλλου, η παρακμή της πόλης των Γιαννιτσών είναι το δεύτερο πράγμα στο οποίο έχει αποδείξει ότι έχει ταλέντο. Το πρώτο είναι τα ψώνια στα Κολωνάκι εν καιρώ ανέχειας.
      Όταν, λοιπόν, επιβραβεύεις βουλευτές που έχουν κάνει ΜΟΝΟ κακό στην πόλη σου, επανεκλέγοντάς τους, μόνο και μόνο γιατί σου βρήκαν μια δουλειά, αυτά να περιμένεις.

      Διαγραφή
    3. Εσυ που τα ξερεις ολα και θελεις να ξεσηκωσεις ολα τα Γιαννιτσά μάθε πως προφανως δεν γινεται να ερθουν 10.000 ατομα σε ενα στρατοπεδο. Μην λεμε πραγματα που δεν ισχυουν..Το αρθρο ειναι ελλειπές.

      Διαγραφή
    4. Για την ακρίβεια θα έρθουν 4-5 χιλιάδες άτομα στα Γιαννιτσά επειδή 20.000:4 ή 5 στρατόπεδα είναι 4-5.000

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες και μετανάστες. Στρατόπεδα συγκέντρωσης όμως ποτέ και πουθενά δεν χρειάζονται. Αυτοί οι χώροι δεν θα είναι «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας», αλλά χώροι όπου θα κρατούνται πρόσφυγες και μετανάστες με μοναδικό κριτήριο την εθνικότητά τους. Εκεί θα γίνεται το φακέλωμα και θα προετοιμάζεται η απέλαση («επαναπροώθηση») των περισσότερων απ’ αυτούς, κατά παράβαση των ίδιων των διεθνών συμβάσεων. Αυτά τα στρατόπεδα αναβιώνουν τη φρικιαστική κληρονομιά των στρατοπέδων συγκέντρωσης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και των τόπων εξορίας στη μετεμφυλιακή Ελλάδα (Μακρόνησος, Γιούρα, Τρίκερι…), αφού σ’ αυτά θα κρατούνται άνθρωποι χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα… Αυτό που χρειαζόμαστε δεν είναι στρατόπεδα συγκέντρωσης, είναι δομές αλληλεγγύης και κοινωνικές υπηρεσίες για τους φτωχούς, ανεξάρτητα απ’ το αν είναι ντόπιοι, μετανάστες ή πρόσφυγες. Να διατεθούν ξενοδοχεία και να αξιοποιηθούν κλειστές ή εγκαταλελειμμένες δομές και κτίρια σ’ όλη την χώρα για τη φιλοξενία των αστέγων. Τα λεφτά που σπαταλιούνται για τη Frontex να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθούν παιδικές χαρές, βρεφονηπιακοί σταθμοί, πολιτιστικά κέντρα, χώροι πρασίνου. Η κυβέρνηση να σταματήσει να πληρώνει δισεκατομμύρια για το χρέος στους τοκογλύφους της ΕΕ και του ΔΝΤ και να τα δώσει για σχολεία και νοσοκομεία. Να αποσυρθεί το ασφαλιστικό και να ανακεφαλαιοποιηθούν τα ταμεία, όπως έγινε με τις τράπεζες, για να έχουμε όλοι αξιοπρεπή σύνταξη. Να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στους φασίστες και ρατσιστές δημαγωγούς να μας αποπροσανατολίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΕΜΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΟΥΝ ΑΦΓΑΝΙΣΤΕΣ;ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ.ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΙ ΣΚ@@@ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφγανοι λεγονται....μαλλον θα επρεπε να σας απασχολει περισσοτερο η συνταξη και η ορθογραφια σας!

      Διαγραφή
    2. ΑΦΓΑΝΙΣΤΕΣ? ΣΩΠΑ ΡΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΛΕΞΗ

      Διαγραφή
    3. Είσαι μεγάλος ρατσιστής!

      Διαγραφή
    4. Μακρια απο τον κωλο μας και ειμαστε ανθρωπιστες '''''''αν ειναι διπλα μας ρατσιστες ,ο τυπικος μαλακας ελληνας που σχολιαζει γιατι ειναι μαγκας

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια στη βουλευτή της καρδιάς μας, που λίγα χρόνια πριν κου νου σε το δάχτυλο στους τότε κυβερνώντες και ανησυχούσε για τη δημιουργία στρατοπέδου συγκέντρωσης.Μια χαρά .....μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι τοπικοί ηγέτες που είναι;; προβλέπεται ξεσηκωμός. Ότι να ναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν θυμαμαι καλά οταν το στρατόπεδο εκλεισε, η Τζακρη ηταν επίσης υπουργός. Και παροτι θα μπορούσε να το κανει, ουτε τοτε ειχε διατυπώσει ενστάσεις. Παρεμεινε απραγη. Οι συνεπειες από το κλείσιμο του στρατοπέδου ειναι γνωστές, Εμείς τι καναμε; Πως αντιδράσαμε; Επιβραβεύσαμε την απραξία της Τζακρη και την ξαναψηφίσαμε αρκετές φορές από τοτε. Τωρα οντας υπουργός για δεύτερη φορά (με αλλη κυβέρνηση φυσικά) δικαιώνει την επιλογή μας, εξακολουθωντας να παραμενει εγκληματικά απραγη σε ενα τοσο σοβαρό ζητημα για την πολη μας.
    Με καταθλιβει που το λεω, αλλά επιλέγοντας τετοιες πολιτικούς να διαχειριστούν την τυχη της πολης μας, που ουτε ως υπουργοί δε μπορούν να διεκδικησουν τιποτα, τετοια τυχη μας αξίζει να χουμε ως πολιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγω παντως ενα δικανο και μια καραμπινα τα εχω φουλαρισμενα... θα σκοτωσω χωρις κανενα δισταγμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ξερετε οτι θα πατε φυλακη ε??ανθρωποκτονια ονομαζεται η πραξη αυτη!

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητηρια στον υπευθυνο που δεν ντραπηκε και δημοσιευσε το σχολιο σου...ντρεπομαι για το τοπο μου..

      Διαγραφή
    3. μπορείς επίσης να βάλεις το δίκανο στον κώλο σου και την καραμπίνα στο στόμα σου και θα σε βοηθησουμε εμεις να πατηθουν ταυτοχρονα οι σκανδαλες! ζωο

      Διαγραφή
    4. Παλιορατσιστη!!! Δεν ντρεπεσαι να τα λες αυτά!

      Διαγραφή
    5. Και εγω δεν θελω να ερθουν ,αλλα αυτο που λες ρε φιλαρακι με εχει αφησει αλλαλο

      Διαγραφή
  14. Τον εμφυλιο που θα ξεσπασει σε λιγο στην πολη μεταξυ των υποστηρικτων των μεταναστων και αυτων που αντιδρουν στην εγκατασταση τους να δω ποιος θα τον διαχειριστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ας τους παρουν στα σπιτια τους.........

      Διαγραφή
    2. θα προτιμουσα να σου επερνε η κυβερνηση το σπιτι και να το παραχωρουσε σε μια οικογενεια συριων. ετσι, για να ξεβρωμισει ο τοπος

      Διαγραφή
  15. Ολοι την κατηγορουσατε και την κατηγορείται και οταν ερθει η ωρα της καλπης παλι θα την ψηφίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..................ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.ΑΥΤΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι ανθρωποι δεν ειναι εγκληματιες αλλα προσφυγες οπως οι προγονοι μας. Για ακομη μια φορα ειστε απογοήτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι πρόγονοι ήρθαν πρόσφυγες στη μητέρα ΕΛΛΑΔΑ με την ίδια θρησκεία και γλώσσα,αφού πρώτα τους κυνήγησαν γι αυτά. Οι πρόσφυγες που αναφέρεις δεν έχουν καμιά σχέση με τους προγόνους μας και τις συνθήκες που τους ανάγκασαν να ξεριζώθουν.

      Διαγραφή
    2. μαθε ποιοι ειναι οιος ειναι ο σκοπος τους και δες οι δικοι μας που ηταν προσφυγες...στην πατριδα τους....

      Διαγραφή
    3. Αυτού του είδους η "μετανάστευση" δεν έχει καμμία σχέση με τους πρόσφυγες του έθνους μας.Αραγε γιατί δεν υπήρξε η ίδια ευαισθησία τόσο γιά τον εμφύλιο στη Γιουγκοσλαβία,όσο και γιά τον πρόσφατο εμφύλιο στην Ουκρανία;Γιατί όλοι θέλουν να έρθουν στην Ευρώπη και ειδικά στην Γερμανία και σε άλλες πλούσιες χώρες της;Άραγε δεν υπάρχουν πλούσιες αραβικές χώρες που θα μπορούσαν να τους δεχτούν;Όταν πεινάς δεν δέχεσαι οποιαδήποτε δουλειά ακόμα και αν αυτή είναι π.χ. στη Ρουμανία;Μένω χρόνια στο εξωτερικό,έχω γνωρίσει ανθρώπους από όλη την υφήλιο και αυτό που έχω διαπιστώσει είναι πως αυτοί οι "μετανάστες" δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα δεδομένα και στην κουλτούρα των ευρωπαικών χωρών,δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία τους είναι έτη φωτός πίσω σε νοοτροπία.
      Λες οτί αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι εγκληματίες,δεν μπορώ να καταλάβω την βεβαιότητά σου,όταν πολλοί από αυτόυς μπορεί να μην έχουν ταξιδιωτικά έγγραφα ή να τα έχουν πλαστογραφήσει όπως συνέβη σε πρόσφατες περιπτώσεις.Χώρια που ο χώρος γιά το hot spot στα Γιαννιτσά είναι εντελώς ακατάλληλος από κάθε άποψη.

      Διαγραφή
  18. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!!!!!!!!!!!ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΟΝΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΑΜΠΑΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΥΧΟΠΟΝΙΑΡΑ Η ΤΖΑΚΡΗ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ!!!!!!!!ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥΣ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΧΕΣ.
    ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΤΖΑΚΡΗ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ: ΕΝΑΣ ΤΣΑΛΙΩΤΗΣ
    NTOY STA SPITIA SAS THA KANOUME AN TOLMISETE NA FERETE EDO METANASTES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρόσφυγες θεωρούνται ΜΟΝΟ οι Σύριοι, που έφυγαν αμάν και πώς από τη χώρα τους, για να γλυτώσουν από την εμπόλεμη κατάσταση... Όλοι οι άλλοι βρήκαν την ευκαιρία να την κάνουν γι' αλλού (κι ένας Θεός ξέρει γιατί) και είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... Μην το παίζουμε τόσο ευαίσθητοι ορισμένοι... και να μάθουμε να ξεχωρίζουμε κάποια πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θεωρειτε οτι οι υπολοιποι που εφυγαν απο τις χωρες τους..εφυγαν γιατι δεν μπορουσαν να αντεξουν αλλη ευτυχια?η γιατι προσπαθουν να ψαξουν για ενα καλυτερο αυριο?και στη τελικη ποιος ειστε εσεις που θα τους αποκαλεσετε λαθρομεταναστες....καμια ζωη δεν ειναι λαθραια ανθρωπε μου...και ουτε το χωμα που πατας σου ανηκει...

      Διαγραφή
    2. Σωστός! Επίσης λαθρομετανάστες είναι κι όλοι οι Έλληνες που έφυγαν για το εξωτερικό, ενώ στην Ελλάδα δεν υπάρχει πόλεμος.

      Διαγραφή
    3. και ο κουρδοι εχουν πολεμο και οι σερβοι ειχαν αλλα δεν εφυγαν κατα συροη,,

      Διαγραφή
    4. Λαθρομεταναστης είσαι εσυ χαμενε που θα πεις για τους ελληνες. Κρατα τον πακ τον αφγανο τον μαροκινο και καντον γαμπρο σου να σε δω μετα

      Διαγραφή
    5. Θέλω να απαντήσω στα πρώτα 2 σχόλια των Ανώνυμων (στις 12:02 π.μ.και 1:11 π.μ.).Το ποιός είναι λαθρομετανάστης και ποιός δικαιούται άσυλο ή μόνιμη παραμονή το ορίζουν διεθνείς,διακρατικοί και κρατικοί κανόνες.Έτσι λοιπόν όποιοι δεν πληρούν τις προυποθέσεις αποκαλούνται λαθρομετανάστες και αρκετοί από αυτούς που βρίσκονται στη χώρα μας αυτή τη στιγμή μπορούν να αποκαλούνται λάθρομετανάστες χωρίς αμφιβολία.Το χώμα που πατάει ο κάτοικος της Πέλλας του ανήκει αφού είναι ποτισμένο με αίμα των προγόνων του και το διπλοπληρώνει με ύπερογκους φόρους και ενφια.Είμαι Έλληνας που ζεί χρόνια στο εξωτερικό και με προσβάλλει η δημοσίευση του φίλου που με εξισώνει με τους λαθρομετανάστες.Εγώ πληρώνω φόρους,ενοίκια,ρεύματα,νερά κ.τ.λ.,τόσο στην χώρα που με φιλοξενεί αυτή τη στιγμή,όσο και στην πατρίδα μου.Οπότε συνεισφέρω στην ανάπτυξη των 2 αυτών χωρών.Επίσης σέβομαι τους νόμους τους και δεν απαιτω να προσαρμοστούν στη δικία μου κουλτούρα,όπως κάνουν οι λάθρομετανάστες,αλλά προσαρμόστηκα εγώ στην κουλτούρα της χώρας που με φιλοξενεί.

      Διαγραφή
  21. να μην τους αφησουμε να ερθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. den pate kala etsi ferte tous sta spitia mas mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. giannitsotes xesikothiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΛΥΠΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΩΤΟΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΕΤΕ. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!!

      Διαγραφή
  24. petamenoi k oi dyo mono i thesi sas noiazei koitakte na kanete kati gia ayth th poli oxi kentra gia metanastes an eiste axioi na legeste upourgoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Παιδια με το να γραφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του δεν κάνουμε τπτ... Προτίνω να ορίσουμε ολοι απο εδω ενα μερος ακι μια ωρα και να ενημερωσουμε οσους μπορουμε για μια πορεία διαμαρτυρίας... σας παρακαλώ ... μην το αφησουμε να περασει ετσι.. σας παρακαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Σας παρακαλώ παιδια ας αφησουμε τις κατηγοριες και ας κοιταξουμε να κανουμε κατι.. προτινω να ορισουμε απο εδω ενα μερος και ωρα για μια πορεια διαμαρτηριας προς το δημαρχειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μονο για διαμαρτηριες ειστε οπως τους αφησαν να ερθουν ας τους αφησουν να φυγουν κιολας!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από τη φύση του ο άνθρωπος αγωνίζεται για την επιβίωση του, επιλέγει τα μέσα και τους τρόπους που ικανοποιούν το ατομικό συμφέρον άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε με καταστροφικές συνέπειες. Το κοινοτικό συμφέρον συνυπάρχει συχνά με το ατομικό. Πάνω όμως από αυτά υπάρχει το εθνικό συμφέρον. Το προσφυγικό θα επιλυθεί μέσα στα πλαίσια των διεθνών κανόνων, των ανθρωπιστικών αρχών, σε συνεργασία με τα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, με υπεύθυνη εθνική πολιτική. Προσωρινή έστω εγκατάσταση σε μεγάλα αστικά κέντρα και σε τουριστικές περιοχές θα έβλαπτε την πρώτη βιομηχανία της χώρας που είναι ο τουρισμός, ο οποίος κράτησε όρθια την Ελλάδα με την συγκυριακή ραγδαία αύξηση προσέλευσης τουριστών τα τελευταία χρόνια. Υπάρχουν μήπως άλλες περιοχές που θα δέχονταν πρόσφυγες; μπορεί μια δημοκρατική πολιτισμένη πολιτεία να τους αφανίσει; υπάρχει δυνατότητα να τους επαναφέρει στις χώρες τους χωρίς εμπλοκές που θα οδηγούσαν σε καταστροφικά αποτελέσματα για τη χώρα; Αν δεν έλθουν στα Γιαννιτσά, θα τους πάνε σε άλλη πόλη, όπου και εκεί θα υπάρξουν διαμαρτυρίες. Όλα σχεδόν τα στρατόπεδα είναι στις παρυφές πόλεων. Αν τελικά από αδήριτη ανάγκη και με κρατική βία γίνει εγκατάσταση στα Γιαννιτσά, τουλάχιστον ας προκύψουν συναλλακτικά ωφέλη για τους δημότες και ας αναδειχθεί η πόλη για την ανθρωπιά της, έστω και κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις. Σε κρίσιμα χρόνια που διακυβεύεται όχι μόνο η οικονομία της χώρας αλλά και το μέλλον της, εθνικά σημαντικά θέματα αφήνονται έρμαια στην υστερία, σε ιδεοληψίες και μικροκομματικά συμφέροντα. Αναλαμβάνουν τη διαχείρισή τους ομάδες που ενεργούν αυτόβουλα, κραδαίνοντας μαχητικά τα ξίφη με παρορμητική θέρμη που γεννά κάποιες φορές το απαίδευτο θυμικό. Τίποτε δεν είναι διασφαλισμένο και σταθερό. Όλα μπορούν ανέλπιστα να ανατραπούν, ακόμη και αυτή η υποτυπώδης ευημερία ενός έστω μικρού μέρους των ελλήνων πολιτών. Η δημόσια συμφορά είναι ένα τέρας που περνά μέσα από τους αυλόγυρους και μέσα από τους τοίχους των σπιτιών και φθάνει μέχρι τα δωμάτια και καταστρέφει τον κάθε πολίτη. Όπως μαζί τα φάγαμε, έτσι και μαζί πληρώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή