Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια Πνευστών στη Φιλαρμονική του δήμου Πέλλας



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος Σεμιναρίων Τεχνικής κατάρτισης & εξειδίκευσης Πνευστών για τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Πέλλας.
Όσοι παραβρέθηκαν για τρεις ημέρες (24, 25 και 26 Ιανουαρίου) στην αίθουσα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια για τα Πνευστά μουσικά όργανα, από τον διεθνούς φήμης μουσικό & σολίστ Γεράσιμο Ιωαννίδη.


Ο Γεράσιμος Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε τρομπέτα στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών   με καθηγητή τον Δημ. Κάφυρη. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια στην Ελβετία, Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Σουηδία και Ελλάδα με διάσημους καθηγητές.Διετέλεσε μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων, της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει διδάξει σε σεμινάρια στην Ελλάδα, Wurzburg Γερμανίας, ΗΠΑ, Μπούρσα και Άγκυρα Τουρκίας και Μελβούρνη Αυστραλίας. Ως σολίστ έχει παίξει στην Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία, Πολωνία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μάλτα, Τσεχία, Danville (KentuckyUSA) και έχει συμπράξει με άλλους διάσημους σολίστ.Το 2010, προσεκλήθη ως τιμώμενος καλλιτέχνης στο Σύδνεϋ Αυστραλίας και έλαβε μέρος στο Συνέδριο της   Διεθνούς Ένωσης εκτελεστών τρομπέτας (ITG). Διδάσκει ως καθηγητής τρομπέτας στο Ορφείο Ωδείο Αθηνών από το 1979.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου