Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Νίκη των εφήβων του «Μέγα» μέσα στο Κιλκίς και πρωτιά ομίλου



Με νίκη εκτός έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, την Κυριακή 7-1-2016, το Εφηβικό τμήμα μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα του «ΠΑΣ Αετού» με σκορ 51-39, στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς.
Σε ένα παιχνίδι που έγινε σε μια δύσκολη αγωνιστικά έδρα αλλά σε πολύ καλό κλίμα, η ομάδα του «Μέγα» ξεκίνησε κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο δεκάλεπτο στην επίθεση βρίσκοντας λύση σε όλες τις αμυντικές προσπάθειες των γηπεδούχων, καταφέρνοντας να πάρει στο τέλος του δεκαλέπτου μια διαφορά πέντε πόντων (12-17). Στο δεύτερο δεκάλεπτο,
βρίσκοντας καλύτερο ρυθμό και στην άμυνα (δέχτηκαν 6 πόντους) οι έφηβοι του «Μέγα», έφτασαν στο ημίχρονο του αγώνα να βρίσκονται μπροστά στο σκορ με 10 πόντους (18-28)
Στην συνέχεια του παιχνιδιού και στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα των Γιαννιτσών κρατώντας την ίδια απόδοση σε άμυνα και επίθεση καταφέρνοντας όμως να τρέξει στον αιφνιδιασμό μπόρεσε να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια και να αυξήσει έτσι την διαφορά στους 16 πόντους (28-44) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στο τέταρτό δεκάλεπτό η πίεση της ομάδας του «Αετού» έφερε αποτέλεσμα αφού περίπου πέντε λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού μείωσαν την διαφορά στους οκτώ πόντους. Οι παίκτες του «Μέγα» βρίσκοντας ξανά τον ρυθμό τους κατάφεραν να τελειώσουν τον αγώνα και να πάρουν το «ροζ» φύλλο με το τελικό σκορ 39 - 51.
Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Γιάννης Κασιμίδης είπε τα εξής:
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την σημερινή τους απόδοσή. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα παιδιά γιατί για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση των αγώνων έπρεπε να κερδίσουμε το συγκεκριμένο ματς. Ήταν συγκεντρωμένοι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, κάνοντας λίγα λάθη και γι αυτό καταφέραμε να έχουμε τον πλήρη έλεγχο. Εννοείτε πως μια αγωνιστική πριν από το τέλος μπορεί να περάσαμε πρώτοι στο όμιλο μας αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα αν δεν καταφέρουμε να κερδίσουμε και το επόμενο και τελευταίο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του «Αετού» για το πολύ καλό δυναμικό που διαθέτει καθώς επίσης και στους παράγοντες της ομάδας του Κιλκίς για την άψογή φιλοξενία.»

Τα δεκάλεπτα: A΄ 12-17, Β΄ 06-11, Γ΄ 10-16, Δ΄ 11-07.

Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Γ. Κασιμίδης ):
Στόιτσης Κ. 11π, Βασιλειάδης Γ. 9π, Γοτουχίδης Α., Ρίσκος Θ., Μιχαηλίδης Π., Μπουτάκης Κ. 5π, Ελευθεριάδης Κ., Στόιτσης Γ. 9π, Χατζηλαμπρινός Σ. 14π, Κάλτσης Α., Μπουρονίκος Γ. 2π, Μαυρένης Δ. 1π.

Π.Α.Σ. Αετός Κιλκίς (Μπαχταλίας Γ.): Κολιαδήμας Α. 5π, Ξινίδης., Νταματσίδης. 10π, Αραβίδης Δ., Φιλιππίδης Γ. 12π, Νικολαίδης Θ., Αραβίδης Α, Γκρεκός Ε. 8π, Πετανίδης Κ. 2π, Μανδράς Κ., Αμοιρίδης Ν. 2π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου