Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Ήττα για τους παίδες του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών από τον ΠΑΣ Αετός Κιλκίς



Με ήττα εντός έδρας συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 31/01/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , από τον «ΠΑΣ Αετός Κιλκίς», με σκορ 43-50.
Σε ένα πολύ δυνατό και όμορφο ταυτόχρονα παιχνίδι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ οι δυο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και διαφήμισαν το μπάσκετ του Νομού μας. Στο πρώτο ημίχρονο η διαφορά ήταν στον πόντο με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από ένα καλό δεκάλεπτο.
Με το 3ο δεκάλεπτο να ανήκει στον Αετό και το 4ο στον Μέγα. Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό και έτσι η ομάδα του Αετού πήρε το ροζ φύλλο με το σκορ στο 43-50.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν να πω συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον Αετό καθώς είναι η ομάδα που πέρασε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος. Είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα και άξιζε την πρωτιά. Όσον αφορά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια εκτός από το 3ο δεκάλεπτο και αυτό μας στοίχισε. Στο 4ο κάναμε μία φοβερή εμφάνιση στην άμυνα όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στην επίθεση. Πιστεύω σε αυτά τα παιδιά γιατί πραγματικά φέτος ήταν μια χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα. Ίσως σήμερα να δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό για 30 λεπτά. Δυστυχώς ένας αγώνας δεν κρατάει τόσο. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε όλη την διάρκεια. Εμείς συνεχίζουμε καθώς απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές και θέλουμε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τέλος να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που έρχεται να στηρίξει την ομάδα μας και να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο».


Τα δεκάλεπτα: 15–12, 09–11, 07–23, 12–04.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Αναστασιάδης Γ. 2, Στόιτσης Κ. 11, Βαφειάδης Α. 1, Μπάρπας Δ. 2, Βενιτσανόπουλος Α., Παπασταύρου Α., Πετρίδης Γ., Καρουλίδης Η., Μυλωνάς Δ., Καραγεώργιος Α. 2, Γραικός Γ. 13, Χατζηλαμπρινός Σ. 12
ΠΑΣ Αετός Κιλκίς: (Προπονητής :Κ. Μπαχταλιάς): Πετανίδης Κ. 7, Πουλτουρτζίδης Ε., Σιδηρόπουλος Χ., Μάνδρας Γ., Βλαχονάσιος Δ., Αμοιρίδης Ν., Νικολαίδης Θ. 4, Τσαρίδης Ε. 5, Τουλούπης Ε. 10, Θεογιάννης Β. 5, Μακουλής Α. 6, Γκαντίδης Θ. 13

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου