Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Προκλητική δήλωση Σηφάκη «Και η Πέλλα θα πρέπει να ζήσει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά»

“Ακούστηκε και μπορώ να πω προς το παρόν ότι δεν έχω και εγώ περαιτέρω ενημέρωση. Θα το δούμε άμεσα, αν υπάρξει τέτοια περίπτωση για φιλοξενία προσφύγων στα Γιαννιτσά. Αυτό δεν είναι τραγικό, καθώς θα πρέπει αν κλείσουν τα σύνορα να είμαστε έτοιμοι για άλλους χώρους. Όλοι οι χώροι ανά την Ελλάδα, είναι σε κατοικημένες περιοχές. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν κάποιοι εξ αυτών ως εφεδρείες. Σε ποια σειρά θα είναι τα Γιαννιτσά, τρίτη, τέταρτη, δέκατη… θα φανεί, πάντα ως λύσεις εναλλακτικές.

Θα υπάρξουν συναντήσεις και ενημέρωση με τους αρμόδιους. Όμως και η Πέλλα θα πρέπει να ζήσει την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά…
Είναι αντίστοιχο να λέμε δίνουμε αλληλεγγύη στην Ειδομένη, αλλά μακριά από μας. Οι ίδιοι άνθρωποι που τους στέλνουμε βοήθεια στην Ειδομένη, δεν είναι εγκληματίες. Θα δούμε πότε και εάν υπάρξει τέτοια περίπτωση, αλλά δεν μπορεί να λέμε να στηρίζουμε από μακριά και να λέμε όχι στην αυλή του γείτονα”.

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΕΡΧΕΣΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηφακη... Μπορει το ντα καπο κ η πλατεια Κολωνακιου να ειναι μακρια απ την Αριδαια.. Αλλα προσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι δεν δημοσιεύετε ολα τα σχόλια;;;; πάνω απο εκατό εχουν γεαψει εδω και βλέπουμε μόνο τρία!!! Αφού ειστε ελεγχόμενο site απο τον Σηφάκη γιατι βάζετε τον κόσμο σε τέτοια λογική; ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Σηφακη δινετε την εντυπωση ότι ζητε σε αλλον κοσμο και απελπισμένα προσπαθητε να δικαιολογήσετε την ανικανοτητα μιας τρομακτικα αφελους κυβερνησης. Κανεις δεν μπορει να αναγκασει κανεναν να είναι αλληλέγγυος και ανθρωπιστης. Οι πολιτες θα επιλεξουν που και ποτε θα είναι ανθρωπιστες κτλ. Παντως αλληλέγγυοι σε κυβερνηση που δεν εχει ιδεα από στρατηγικο σχεδιασμο, διαχειρηση κρισεων, διοικηση εργων κτλ σιγουρα δεν θα ειμαστε. Δεν θα μετατοπισετε τα αποτελέσματα της ανικανοτητα σας στις τοπικες κοινωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή