Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας Τελωνείου Σκύδρας



Την Πέμπτη  24 Ιανουαρίου  έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας  του Τελωνείου Σκύδρας . Το κλίμα ήταν  γιορταστικό, παρά τις ανησυχίες  που συμμερίζονται οι υπάλληλοι και οι φορείς του Νομού , για  μεταφορά  ή μη του τελωνείου σε όμορο νομό, σύμφωνα με το  σχεδιασμό της Γ.Γ.Δ.Ε. «περί αναδιάρθρωσης και συνενώσεων των Περιφερειακών Τελωνείων».
Ο Νομός Πέλλας αποψιλώνεται σταδιακά από υπηρεσίες, να μην χαθεί και  αυτή, η οποία αποτελεί μια βασική δομή του παραγωγικού ιστού του Νομού,  όπως  το Τελωνείο με το Γενικό Χημείο.

Η  συμπόρευση όλων και ιδιαίτερα του επιχειρηματικού κόσμου του Νομού, είναι προς το κοινό συμφέρον και η σωστή οργάνωση με κριτήριο την αποτελεσματικότητα,  θα διευκολύνει την εκπλήρωση του σκοπού.

Ζωτικής σημασίας για τις μελλοντικές εξελίξεις καθώς και προς όφελος του Νομού , θα είναι το πρόγραμμα «Τελωνεία 2020», το οποίο ξεκίνησε το 2014, έχει διάρκεια επτά ετών και προϋπολογισμό άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ.  Το πρόγραμμα αυτό υποστηρίζει τη συνεργασία μεταξύ των τελωνειακών αρχών, διευκολύνει τη δικτύωση, τις κοινές δράσεις  και χρηματοδοτεί την προμήθεια συστημάτων  για την υποστήριξη της ανάπτυξης ενός πανευρωπαϊκού ηλεκτρονικού τελωνειακού περιβάλλοντος, το οποίο θα επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών σε πραγματικό χρόνο.



                                                                                       Η προϊσταμένη της Διεύθυνσης

                                                                                            Π. Μυστακίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου