Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τρίτη 1/3



Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «φρεσκάρεις» τις γνώσεις σου γύρω από ποικίλα θέματα, ενώ παράλληλα μπορεί να σε φέρει σε επαφή με πολύ κόσμο, είτε «διά ζώσης», είτε μέσω διαδικτύου. Ωστόσο δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες «εμπλοκές» στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να «πιστοποιήσει» μια όμορφη φιλία, μέσα από μια προσπάθεια για το κοινό καλό.

Ερωτικά
Κάποιες λεπτομέρειες που μέχρι... χθες δεν υπολόγιζες, μπορεί να γίνουν αιτία κι αφορμή για να «κολλήσει» μια προσωπική σου υπόθεση αλλά σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τις συζητήσεις με τον/την άμεσα ενδιαφερόμενο/η!
Γενικά
Στα επαγγελματικά σου έχεις κάθε λόγο να αισιοδοξείς, αφού δίπλα σου υπάρχουν άτομα που πέρα από μια καλή παρέα μπορούν να σου προσφέρουν και πολύτιμες βοήθειες. Επιπλέον, είναι η κατάλληλα στιγμή για να οργανωθείς και να καταστρώσεις τα πλάνα σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού στον «ορίζοντα» διαφαίνονται κάποια αναγκαία έξοδα.
Ερωτικά
Η ρεαλιστική αντιμετώπιση των πραγμάτων αλλά και η επιμελημένη παρουσία σου έλκουν τους άλλους κι ίσως τελικά μια επαγγελματική πρόταση που θα σου γίνει από ένα πρόσωπο, να μην είναι παρά η... πρόφαση για να βρεθεί πιο κοντά σου!

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν πολλά «σκαμπανεβάσματα», είτε στην διάθεση σου, είτε στις προθέσεις των άλλων απέναντι σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει κι ένα «θέμα» σε μια συνεργασία σου και σε μια τέτοια περίπτωση καλό είναι να βάλεις τα όρια σου, πριν θεωρηθείς ένα «βολικό θύμα». Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να πάρεις τις σωστές πληροφορίες, την πιο... κατάλληλη στιγμή!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου γίνει μια πρόταση που δείχνει ενδιαφέρουσα, το πιθανότερο όμως είναι να υποκρύπτει προβλήματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες «ενοχλητικές» εξελίξεις, που θα σε βάλουν σε σκέψεις.

Γενικά
Η ημέρα προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις υποθέσεις επαγγελματικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, ίσως μάλιστα να δοθεί διέξοδος σε ένα θέμα που σε ταλάνιζε εδώ και αρκετό καιρό. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις πόσο χρήσιμος/η μπορεί να είσαι. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας κάποιες κακές... συνήθειες!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη θα σου δώσει την ευκαιρία να ζήσεις μια ερωτική «περιπέτεια» φαίνεται όμως να πρόκειται περισσότερο για μια αμοιβαία κάλυψη αναγκών, παρά για κάτι που έχει συναισθηματική αξία. Ίσως πάλι να συμβεί «κάτι» στην δουλειά σου!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να σε φέρει πιο κοντά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, με αφορμή ένα πρόβλημα που ζητά την λύση του. Επιπλέον, σε καλεί να αφήσεις τα «μεγάλα» σχέδια και τις θεωρίες και να δεις τι μπορεί να γίνει στην πράξη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να σου ανοίξει τον δρόμο σε μια επαγγελματική συνεργασία, ίσως μάλιστα χρειαστεί να ταξιδέψεις για να «κλείσεις» μια συμφωνία.
Ερωτικά
Τα συναισθήματα σου είναι μάλλον ασταθή και το... κακό είναι ότι δεν θα βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση από όλο το «κοινό» σου. Προσπέρασε όμως κάθε «ξινή» ή κριτική διάθεση, αφού δεν είναι φτιαγμένοι όλοι για όλους!

Γενικά
Η ψυχολογία σου βελτιώνεται κατακόρυφα, κάτι που θα συμβάλλει θετικά σε πολλές από τις επιδιώξεις σου και ιδιαίτερα τις επαγγελματικές. Ωστόσο στο σπίτι ή την οικογένεια σου μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις που είτε θα σε αναστατώσουν, είτε θα σε προβληματίσουν για την στάση που πρέπει να κρατήσεις. Κι εδώ, το σωστό θα ήταν να κινηθείς με μέτρο, αποδεχόμενος/η μεν τις όποιες υποχρεώσεις σου αλλά και δίνοντας στους άλλους να καταλάβουν ότι έχουν επίσης τις δικές τους.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να... αρέσεις περισσότερο από όσο συνήθως ή απλά να βρεθείς κοντά σε πρόσωπα που εκτιμούν το στυλ και τα προσόντα σου. Κι είναι βέβαια στο χέρι σου να διαχειριστείς την όλη κατάσταση, σύμφωνα με τις επιθυμίες σου!

Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να προκύψουν αρκετές έκτακτες υποχρεώσεις, που από την μια πλευρά θα σε κουράσουν, από την άλλη όμως θα σου αφήσουν μια «γεμάτη» αίσθηση, αφού θα τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες, που η ύπαρξη τους ήταν για σένα μια πηγή άγχους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να υλοποιήσεις ένα σχέδιο σου, με την βοήθεια ενός προσώπου που σε συμπαθεί και σε εκτιμά.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να χάσεις χρόνο ή να αποπροσανατολιστείς εξετάζοντας τις «τεχνικές» λεπτομέρειες κι όχι την ουσία μιας σχέσης. Όμως όλα γίνονται και όλα διορθώνονται αν υπάρχει η σωστή «χημεία», αυτή είναι η... μία και μόνη αλήθεια!

Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να διευρύνει το ενδιαφέρον αλλά και τις ανησυχίες σου για το «τι μέλλει γενέσθαι» στα οικονομικά σου, αν όμως θέλεις πραγματικά να βρεις τις σωστές λύσεις, τότε οφείλεις πρώτα να περιορίσεις κάποια μη αναγκαία έξοδα. Επιπλέον, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πωλήσεις οτιδήποτε δεν χρειάζεσαι ή σου είναι βάρος. Παράλληλα όμως, η Αφροδίτη στον Υδροχόο ευνοεί την προμήθεια οικιακού εξοπλισμού.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι... περισσότερο, εφ’ όσον βέβαια συμφωνείς κι εσύ! Ωστόσο η γενικότερη τάση είναι
να «κλειστείς» στο σπίτι, απολαμβάνοντας τα καλά της «οικογενειακής» ζωής.

Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου αναδεικνύει τις αρετές αλλά και τα αδύνατα σημεία σου, κάτι που μπορεί να συμβάλλει σε μια εναλλαγή επιτυχιών και... απογοητεύσεων! Σίγουρα όμως μπορείς να περιορίσεις τις δεύτερες, αν οργανωθείς και συστηματοποιήσεις τις κινήσεις σου, δίνοντας προτεραιότητα σε αυτά που μπορεί να γίνουν άμεσα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σου δώσει την ευκαιρία να συνδυάσεις εργασία και διασκέδαση.
Ερωτικά
Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή μια επαφή με το εξωτερικό μπορεί να εμπλουτιστεί και με εξελίξεις ερωτικού ενδιαφέροντος, αν όμως είσαι εσύ που θα κάνεις την «κρούση», να θυμάσαι ότι στο πρόγραμμα είναι και οι... απορρίψεις!

Γενικά
Αν σε απασχολεί κάποιο οικονομικά θέμα, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις οργανωτικές ικανότητες σου, ώστε να μπουν όλα σε μια τάξη. Μάλιστα, μέσα από μια έρευνα αγοράς, θα έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις κάτι που θέλεις με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Παράλληλα όμως η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια αδιαθεσία, που «κρούει τον κώδωνα» για πράγματα που αμέλησες και αφορούν στην υγεία σου.
Ερωτικά
Με αφορμή ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα, μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που σου ταιριάζει από πολλές απόψεις και είναι σε θέση να καλύψει τις βασικές σου ανάγκες, τόσο τις συναισθηματικές, όσο και τις πιο... πρακτικές!

Γενικά
Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε καλεί να δώσεις έναν πιο πρακτικό χαρακτήρα στα σχέδια και τις αναζητήσεις σου, αφήνοντας κατά μέρος τις πολλές... θεωρίες! Επιπλέον μπορεί να συμβάλλει στην εκμάθηση μιας τεχνικής ή την «αλίευση» πληροφοριών που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει κάποιο «θέμα» με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο να αξιοποιήσεις την συμπάθεια των άλλων για να πετύχεις ευκολότερα και γρηγορότερα τους στόχους σου. Αν όμως δεν προσφέρεις κι εσύ κάποιες «εξυπηρετήσεις», μπορεί να θεωρηθεί ότι τους εκμεταλλεύεσαι!

Γενικά
Με την Σελήνη στον Τοξότη είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα που δεν έχουν τις ίδιες αντιλήψεις με σένα, πλην όμως έχουν γνώσεις ή δεξιότητες που τα καθιστούν εντελώς απαραίτητα για την επίτευξη των στόχων σου. Είναι πιθανό λοιπόν να υπάρξουν «τριβές» και διαφωνίες αλλά όλα θα εξελιχθούν προς το κοινό συμφέρον αν υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια ανέλπιστη όσο και... μυστική οικονομική βοήθεια!
Ερωτικά
Βρίσκεσαι στα... πρόθυρα μιας «κρυφής» επαφής ή ακόμη και σχέσης με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, ίσως μάλιστα να μπεις σε μια διαδικασία κατάστρωσης λεπτομερών σχεδίων για την ασφαλέστερη συνεύρεση σας!

Πηγή: astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου