Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η Μαντόνα ξεγυμνώνει στη σκηνή 17χρονη Ελληνικής καταγωγής θαυμάστριά της (βίντεο)



Συνέβη στη συναυλία της Μαντόνα στο πλαίσιο της τουρνέ που κάνει στην Αυστραλία  την περασμένη Πέμπτη - και συγκεκριμένα στο Μπρισμπέιν του Κουίνσλαντ.
Η κοπέλα η οποία βρέθηκε με το στήθος της σε κοινή θέα επί σκηνής μετά από μια απρόσμενη κίνηση της 57χρονης ποπ σταρ δεν είναι άλλη από την, ελληνικής καταγωγής, Ζοσεφίνα Γεωργίου.


«Είναι το είδος του κοριτσιού που απλά θέλεις να χαστουκίσεις στον πωπό και να της κατεβάσεις...» είπε η τραγουδίστρια για την όμορφη μελαχρινή που ανέβασε στη σκηνή. Και τότε με μια ξαφνική κίνησή της κατέβασε το μπούστο που φορούσε κι αποκάλυψε το στήθος της. «Ω, γαμώτο. Συγγνώμη, σεξουαλική παρενόχληση» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια. «Μπορείς αν θες να κάνεις το ίδιο και σε μένα» συνέχισε. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν έγινε...




Πως έγινε η επιλογή της Ζοζεφίνας
Σύμφωνα με τα όσα είπε η ίδια: «Είδα τη Μαντόνα να με κοιτάει και να μιλάει σε κάποιους τύπους που και αυτοί στη συνέχεια άρχισαν να με παρατηρούν. Δέκα λεπτά αργότερα ένας από αυτούς με πλησίασε και με ρώτησε "σου αρέσει να χορεύεις; Η Μαντόνα σε κάθε σόου ανεβάζει στη σκηνή έναν θεατή"».
  Ενοχλήθηκε, άραγε, από το γεγονός; Καθόλου. Η ίδια δηλώνει πολύ cool. Κάτι που αποδεικνύεται και από το λογαριασμό της στο Instagram: Διαθέτει άφθονες ημίγυμνες και προκλητικές της πόζες. 
 Και η μητέρα της εξάλλου με ανάρτησή της στο Facebook υποστήριξε ότι η κόρη της δεν εξευτελίστηκε, αντίθετα, όπως έγραψε «ενθουσιάστηκε και είχε την καλύτερη στιμγή της ζωής της».



«Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι...»
  «Μόνο εγώ μπορώ να κρίνω αν ντροπιάστηκα ή όχι - γιατί πιστεύουν ότι εγώ εκτέθηκα από το στήθος μου ή το κορμί μου;» αναρωτήθηκε η 17χρονη μιλώντας στην εφημερίδα Courier Mail όπου και ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μηνύσει την Μαντόνα αν και το αυστραλιανό δίκαιο της δίνει αυτή τη δυνατότητα.


Καταρρέει η Μαντόνα;
Η σκηνή, όπως σημειώνει η Daily Mail, είναι μια από τις πολλές περίεργες που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της Αυστραλιανής τουρ με την ποπ σταρ να φαίνεται πως κοντεύει να χάσει τον αυτοέλεγχό της λόγω της σκληρής δικαστικής μάχης με τον πρώην σύζυγό της, Γκάι Ρίτσι, για την επιμέλεια του γιου τους, Ρόκο. Φέρεται να έχει εμφανιστεί στη σκηνή μεθυσμένη, συναισθηματική φορτισμένη και καθυστερημένη. 
Δείτε τι δήλωσε η 17χρονη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου