Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Δεύτερη θέση για τις νεανίδες του «Μέγα» στο 28ο πανελλήνιο πρωτάθλημα!!!

Την 2η θέση κατέκτησε ο «Μέγας » στο 28ο πρωτάθλημα νεανίδων που διεξήχθη στη πόλη μας τα Γιαννιτσά από 24 έως 27 Μαρτίου 2016.
Οι αθλήτριες του «Μέγα» στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο την Ν.Ιωνία σε ένα κατάμεστο γήπεδο πάλεψαν μέχρι το τέλος για να μπορέσουν να σηκώσουν το χρυσό αλλά νικητής τελικά ήταν η ομάδα με τα λιγότερα λάθη.

Δύο αθλήτριες του «Μέγα» ψηφίστηκαν για την καλύτερη επτάδα της διοργάνωσης η Ανδρίτσου Ολίνα ως καλύτερη πλέι μέικερ και η Φράγκου Δέσποινα ως καλύτερο δεξί ίντερ.
Στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι  της ομάδας οι οποίοι στήριξαν και στηρίζουν  την ομάδα. Ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Πέλλας Κος Στάμκος Γρηγόριος, ο Αντιδήμαρχος οικονομικών Κος Επιτροπάκης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ  Κος Κερασόπουλος Παναγιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κος Ανδρεάδης Γεώργιος οι οποίοι μετά το τέλος του αγώνα έκαναν και τις απονομές μαζί με το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ Κο Στρατάκη Ευάγγελο και τον Αντιπρόεδρο της ΕΣΚΧΚΜ Κο Κουρτσιλίδη Παναγιώτη.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αλέξανδρος  Ταρινίδης, έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Θέλω να δώσω πολλά μπράβο στις αθλήτριές μου για το πάθος και τον εγωϊσμό που έβγαλαν μέσα στο γήπεδο. Ήταν ένας τελικός που θα κέρδιζε αυτή η ομάδα που  έκανε τα λιγότερα λάθη στο παιχνίδι και αυτή η ομάδα δεν ήμασταν εμείς. Συγχαρητήρια στην Ν.Ιωνία δίκαια είναι πρωταθλήτρια. Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κόσμο μας που πάντα μένει δίπλα μας και στις χαρές και στις λύπες».

Η Διοίκηση του Μέγα , οι αθλήτριες, ο προπονητής , οι οπαδοί και οι φίλοι της ομάδας ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Πέλλας και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Πέλλας κο Στάμκο Γρηγόριο ο οποίος βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και  στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση της τελικής φάσης  του 28ου Πανελληνίου πρωταθλήματος HANDBALL.

Στην τελική φάση συμμετείχαν συνολικά έξι ομάδες:
Γ.Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Ο.Φ.Ν. ΙΩΝΙΑΣ
ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΦΕΡΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ.



1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στα παιδιά και "εις ανώτερα". Αλλά ρε παιδιά γράψτε στο άρθρο σας και την λέξη Χάντμπωλ. Πουθενά δεν αναφέρεστε στο άθλημα παρά μόνο στο τέλος με την λέξη HANDBALL. Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή