Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΙΤΑΛΙΑ - Κόλαση στην Autostrada A14. Συμμετοχή ελληνικού φορτηγού. Σοβαρά τραυματίας ο οδηγός



ΦΑΝΟ ΙΤΑΛΙΑ - Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα μετέτρεψαν σε κόλαση την Autostrada A14. To πρώτο καταγράφηκε χθες το πρωί στις 7.30 με κατεύθυνση Νότια κοντά στο casello di Marotta, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα, μία σκούπα και ένα άλλο όχημα. Στο σημείο έσπευσαν δύο ελικόπτερα για την μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο της Ανκόνα. Στο δεύτερο ατύχημα ενεπλάκησαν τρεις νταλίκες, ένα μικρότερο φορτηγό και ένα Passat με γερμανικές πινακίδες.
Το συμβάν έγινε μία ώρα μετά το πρώτο λίγα χιλιόμετρα Βορειότερα και πάλι με κατεύθυνση την Ανκόνα. Μία σύγκρουση που πιθανόν να προκλήθηκε λόγω διάσπασης της προσοχής, κατά την διάρκεια που τα οχήματα ακόμη κινούνταν με χαμηλές ταχύτητες λόγω του πρώτου ατυχήματος. Οι οδηγοί των οχημάτων μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα και με ασθενοφόρα του νοσοκομείου της Ανκόνα. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα και δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ η κίνηση προς τα νότια διεκόπη.  

Στο δεύτερο ατύχημα ένα Fiat Cubo πολτοποιήθηκε ανάμεσα σε δύο νταλίκες. Η οδηγός του οχήματος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπως και ο Έλληνας οδηγός του φορτηγού. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει υποστεί κατάγματα στα κάτω άκρα.















greek-transport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου