Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

Εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών



Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών, παράλληλα με τη δράση του για την διατήρηση και διαφύλαξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς  κατέχει και έναν ιδιαίτερο ρόλο: Τιμά την γυναίκα και όλα όσα πρεσβεύει, στηρίζει την γυναίκα στην κοινωνία προσαρμόζοντας τις δράσεις του ανάλογα με τις ανάγκες της εποχής και βοηθά στην επίλυση των διαφόρων προβλημάτων της. Στόχος του είναι η εξύψωση της Ελληνίδας γυναίκας-μητέρας, η ηθική συμπαράσταση και προστασία γυναίκας και παιδιού.

Στο πλαίσιο του εορτασμού για την παγκόσμια  ημέρα της γυναίκας, διοργανώθηκε την Τετάρτη 9 Μαρτίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών, ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Πρώιμη και απώτερη αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή».



Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Dr Ιωάννης Βαρναλίδης Πλαστικός Χειρουργός -  Διδάκτωρ Α.Π.Θ., Μέλος Αμερικάνικης Εταιρίας Πλαστικών Χειρουργών (ASPS), ο οποίος  ανέπτυξε τα διάφορα ζητήματα που αφορούν τον καρκίνο του μαστού και εν συνεχεία αναφέρθηκε στους  διάφορους τρόπους  αποκατάστασης μετά από μαστεκτομή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Παναγιώτης Κερασόπουλος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Απόστολος Φάκκας, η Γιατρός-Αιματολόγος Αθηνά Παπαδοπούλου – Βαρναλίδου, η Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών Σωματείων (Π.Ε.Κ.Σ.) Σοφία Κοσμόγλου, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Φωτιάδης Γεώργιος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Γιαννιτσών Νικολαϊδου Χριστίνα, η Πρόεδρος της Μικρασιατικής Εστίας Ν. Πέλλας Ελένη Μαυροκεφαλίδου, εκπρόσωποι και μαθητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, φίλοι και μέλη του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου