Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Νίκη του Γ.Α.Σ. ‘Μ. Αλεξάνδρου’ Γιαννιτσών επί του ‘Ατρόμητοι’ Ν. Σάντας



Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε για φέτος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το τμήμα Μίνι basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 05/03/2016, στο κλειστό γυμναστήριο Γαλλικού , επί των «Ατρόμητων» Ν. Σάντας, με σκορ 31-55.
Σε ένα παιχνίδι με εμφανή την διαφορά των δύο ομάδων ο ‘Μέγας’ επέβαλε τον ρυθμό του από την αρχή και στο ημίχρονο είχε πάρει μία διαφορά 17 πόντων με σκορ 13-30. Στο ίδιο μοτίβο και το δεύτερο ημίχρονο καθώς η ομάδα του Μέγα συνεχώς ανέβαζε την διαφορά με αποτέλεσμα το ματς να τελειώσει με σκορ 31-55.
Ήταν ένα όμορφο ματς με τον Μέγα να έχει συνεχώς το πάνω χέρι και να εξασφαλίζει από πολύ νωρίς το ροζ φύλλο αγώνα.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη και την συμπεριφορά που είχαν σε όλο το ματς. Δυστυχώς τα παιδιά έχουν κάνει λίγα παιχνίδια και είναι λογικό να έχουν λίγο άγχος και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Θα πρέπει να περιορίσουμε το άγχος μας και να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα καθώς το τουρνουά αυτό είναι μία ευκαιρία για εμάς να μάθουμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε μέσα σε ένα παιχνίδι. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο και να παρουσιάσουμε ένα όμορφο μπάσκετ και νομίζω πως θα τα καταφέραμε. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην αντίπαλη ομάδα καθώς έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια».


Τα δεκάλεπτα: 07–16, 06–14, 08–13, 08–12.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Πάζος Α., Καραλής Α., Μπατιμαρούδης Δ., Μπατιμαρούδης Θ., Μανωλέμης Α., Βασιλειάδης Δ., Καραπάνος Ν., Στόιτσης Κ., Σωτηρίου Ν., Κουβρούκης Γ., Φασόλης Ε., Αρβανίτης Σ.
ΑΟ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: (Προπονητής :Κ. Λαδάς): Λαγκλιάρης Θ., Δεβλέτογλου Κ., Δεβλέτογλου Ι., Μπάμλος Β., Δαγκλιάρης Γ., Τσίγκας Χ., Σιγάλας Ε., Μαλάτος Ε., Τριανταφυλλίδης Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου