Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Βόμβες Ιβάν Σαββίδη: Η ομάδα δεν θα κατέβει στον επαναληπτικό



Ιβάν ο... ποταμός! Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, ζήτησε επανάληψη του αγώνα με ξένο διαιτητή, έστειλε... χαιρετίσματα στον Μαρινάκη, κάλεσε τον Γκιρτζίκη να παραιτηθεί, τόνισε πως η ομάδα του δεν θα «κατέβει» στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό κι ανέφερε ότι ο νέος προέδρος της ΕΠΟ θα είναι από την Θεσσαλονίκη! 


Έξαλλος ο Ιβάν Σαββίδης, περίπου μία ώρα μετά την οριστική διακοπή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό τα έβαλε... με όλους και με όλα! Το «αφεντικό» του Δικεφάλου μιλώντας στον ΟΤΕSPORTS ζήτησε να ξαναγίνει το ματς αλλά με διαιτητές από το εξωτερικό, κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη (που όπως είπε είναι στο Λονδίνο) να βρει λύσεις, τα... έχωσε σε Έλληνες διαιτητές που «δεν φοβούνται ούτε τον Θεό, ούτε τον διάολο». Παράλληλα κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη να παραιτηθεί, ενώ τόνισε πως ο επόμενος πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα είναι από την Θεσσαλονίκη. Ανέφερε πως η Αθήνα... πετάει αποφάγια στην υπόλοιπη Ελλάδα, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με τα όσα προκάλεσε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ! 
Αναλυτικά ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη μπροστά σε όλους. Δυστυχώς δεν βλέπουμε καμία κίνηση προς τα εμπρός. Και όλα αυτά προκαλούν αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο σήμερα.
http://partner.sbaffiliates.com/processing/impressions.asp?btag=a_37663b_42043&aid=
Είχα πει την φράση που δυστυχώς δεν την κατάλαβαν όλοι καλώς. Σήμερα είναι παρών το Αθηναϊκό ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο όλης της Ελλάδας και το κατάλαβαν όλοι αυτό. Δεν μπορούν τέτοιοι διαιτητές να βγαίνουν στον αγωνιστικό χώρο. Απαιτώ να απομακρύνουμε από το ποδόσφαιρο όλους τους διαιτητές που έχουν λερώσει το όνομά τους. Αλλιώς να παραιτηθεί ο κύριος Γκιρτζίκης.
Η θα πρέπει να σταματήσει αυτά τα πράγματα ή να φύγει από το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξαναγίνει το ματς με έναν διεθνή διαιτητή, αλλιώς εμείς δεν θα πάμε να παίξουμε στη ρεβάνς. Ανεξαρτήτως της τιμωρίας εγώ την απόφασή μου δεν θα την αλλάξω. Εγώ προειδοποιώ τους διαιτητές να μην παίζουν με την φωτιά γιατί οι ενέργειές τους οδηγούν σε αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο.
Τα όσα έγιναν και προκάλεσε ο διαιτητής, ποιος πρέπει να τα πληρώσει. Η πολιτεία δεν κάνει απολύτως τίποτα. Πως είναι δυνατό σε ένα τόσο γεμάτο γήπεδο ο διαιτητής νομίζει πως είναι ο ποιος σημαντικός άνθρωπος και ότι γουστάρω κάνω.
Για πρώτη φορά στην ζωή παρακολουθώ όλα αυτά και έχω αρχίσει να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο στην Αθήνα, δεν είναι μόνο Αθήνα όλη η Ελλάδα. Τα αποφάγια της Αθήνας τα πετάνε στους υπόλοιπους.
Πρέπει να δράσουμε αποφασιστικά και όλα τα ντέρμπι να διαιτητεύσουν ξένοι διαιτητές και αν η Ομοσπονδία δεν έχει χρήματα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καλύψει όλα τα έξοδα.
Δεν επιτρέπεται να κοροϊδεύουν όλους τους φιλάθλους και να μην φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάβολο. Σε καμία περίπτωση δεν τους δικαιολογώ για όσα έγιναν, αλλά είμαστε άνδρες.
Θα πρέπει να κάνει κάτι η Πολιτεία και να αρχίσει μηνύσεις κατά των διαιτητών που προκαλούν με προβοκάτσιες την βία. Στέλνω τα χαιρετίσματά μου σε όλους τους φίλους. Ο ΠΑΟΚ ακόμα και να μείνει μόνος θα συνεχίσει να κάνει τις ενέργειες που πρέπει να κάνει. Αυτοί δεν θα πρέπει να περιμένουν τον Οκτώβρη. Ο νέος άνθρωπος της ΕΠΟ θα πρέπει να είναι μόνος από την Θεσσαλονίκη. Αλλιώς να είσαστε δίκαιοι και σωστοί.
Ζητώ συγνώμη από φίλους που επιθυμούν πολύ την κάθαρση του ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς οι ελεγχόμενοι διαιτητές σπάνια κοιτάζουν το καλό. Σας μιλάω ανοικτά η θέση του ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξει ακόμα και αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα».  

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου