Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για το μακελειό στις Βρυξέλλες



Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τα πολύνεκρα χτυπήματα στις Βρυξέλλες. Η σχετική ανακοίνωση δημοσιεύτηκε στο πρακτορείο ειδήσεων που βρίσκεται υπό τον έλεγχό του, το A’maq Agency.


Η ανακοίνωση:
«Υποσχόμαστε στη συμμαχία των σταυροφόρων εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου ότι θα ζήσουν μαύρες μέρες σε απάντηση για την επίθεσή τους εναντίον του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Ένας μυστικός πυρήνας των στρατιωτών του Χαλιφάτου όρμησε εναντίον του σταυροφορικού Βελγίου, το οποίο δεν σταμάτησε να μάχεται το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους.
Οι μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου πραγματοποίησαν μια σειρά βομβιστικών επιθέσεων, με ζώνες και συσκευές εκρηκτικών, την Τρίτη, στοχεύοντας στο αεροδρόμιο και στον κεντρικό σταθμό του μετρό στο κέντρο της πρωτεύουσας του Βελγίου, τις Βρυξέλλες, μια χώρα που συμμετέχει στον διεθνή συνασπισμό κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου.
Οι μαχητές του Ισλαμικού Χαλιφάτου άνοιξαν πυρ μέσα στο αεροδρόμιο του Zaventem, πριν πυροδοτήσουν τα εκρηκτικά που είχαν πάνω τους αρκετοί από αυτούς, την ώρα που ένας μάρτυρας-βομβιστής πυροδότησε τη ζώνη εκρηκτικών που είχε στο σταθμό του μετρό του Maalbeek. Οι επιθέσεις είχαν ως αποτέλεσμα περισσότερους από 230 νεκρούς και τραυματίες».
tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου