Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Δήλωση Γιώργου Καρασμάνη για το κέντρο υποδοχής προσφύγων στην Πέλλα.



Θεωρώ επιεικώς αδιανόητο, να επιλέγεται για την φιλοξενία ανθρώπων χώρος σφαγείων ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλος ακόμη και για τη σφαγή ζώων.
 Έχω τονίσει στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι κατάλληλοι, στην Πέλλα. Τουναντίον, όπως υπέδειξα, υπάρχουν κατάλληλοι χώροι  στη μεθόριο, εγγύτατα των συνόρων και με πρόσβαση προς αυτά. Μάλιστα ένας εξ αυτών είναι
ξενοδοχειακού τύπου και μπορεί να φιλοξενήσει άμεσα πέντε χιλιάδες πρόσφυγες.
 Είναι εξοργιστικό, αυτοί οι χώροι να μην χρησιμοποιούνται επειδή, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σ’ αυτές τις περιοχές, ασκούν πιέσεις για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Και να προτιμούν να στοιβάξουν ανθρώπινες ψυχές σε χώρους ακατάλληλους.

6 σχόλια:

  1. Οτι να ναι είσαι κυρ Γιώργη.Πρωτος ετρεξες στον καμενο.στο δελτιο που εβγαλες τα ριξες στον σταμκο γιατι δεν συνεργαστηκε με την κυβερνηση.τσιμουδια για ακαταλληλοτητα χωρων.δεν αναφερες τιποτα περι πρότασης για εκτος Γιαννιτσων ή πέλλας.τωρα ζητας να τους στειλουν στο ...διαστημα.εχεις χασει την μπαλα.τραγικος.σε τυφλωσε η εμπαθεια και η μικροπρεπεια.τραγικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ , Ο ΜΟΥΓΓΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΜΕ 40 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΡΥΦΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ;ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ.ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί δεν πήγε στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο να πει την γνώμη του;Θα πεφτε η υπόληψή του δηλαδή;Για πόσο χαϊβάνια μας περνάει ο μπαρμπα γιώργος.Ο δήθεν ευαίσθητος περίμενε να δει που θα κάτσει η ιστορία και μετά ως δια μαγείας μας εμφάνισε πρόταση.Ρε άντε από δω.

      Διαγραφή
  3. Προσέξτε το μέγεθος της υποκρισίας Καρασμάνη.Στις 26 Φεβρουαρίου έβγαλε δελτίο τύπου μετά την συνάντηση του με τον Καμμένο.Το δελτίο έκλεινε έτσι..."Ο Υπουργός Πάνος Καμένος δήλωσε στον Γιώργο Καρασμάνη ότι, αν ο Δήμος Πέλλας του υποδείξει έναν επίπεδο επαρκή χώρο για να εγκατασταθούν σκηνές, εστιατόρια, τουαλέτες κλπ, δεν θα έχει ουδεμία αντίρρηση να δημιουργήσει εκεί το χώρο φιλοξενίας των προσφύγων και να μη χρησιμοποιηθεί το στρατόπεδο"...Ούτε κουβέντα αντίδρασης τότε από καρασμάνη.Απλά μετέφερε την άποψη του καμμένου.Σήμερα λέει να τους κλείσουμε κάπου...σε ξενοδοχείο στα σύνορα.Τότε τουμπεκί.Μα τόσο υποκριτής γίνεται ρε γαμώτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πλέον επιβεβαιωμένο 100%. Ο Στάμκος φταίει και για το προπατορικό αμάρτημα. Ο Καρασμάνης έκανε τα πάντα για να αποτρέψει τον Αδάμ να φάει το μήλο. Του πρότεινε στη θέση του ακόμη και 10 τόνους ροδάκινα(συν την επιδότηση).
    Ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, η « μούσα» του Τσαλίκη ο τέως Υπουργός.
    Κατάλυμα ξενοδοχειακού τύπου που μπορεί να φιλοξενήσει άμεσα πέντε χιλιάδες πρόσφυγες. Δέκα Μακεδονία Παλλάς μαζί και μάλιστα στη μεθόριο.
    Η τελειότητα κύριε Καρασμάνη έχει ένα σοβαρό μειονέκτημα: έχει την τάση να γίνεται βαρετή.
    Και όπως λένε και οι Κινέζοι, πρέπει να είσαι πολύ σοφός για να μη θέλεις να είσαι τέλειος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είσαι εσύ ρε ψυχή δεξιχαφ(ιεδούλη);;Τώρα που στριμώχτηκε ο δικός σου ξαναβγήκες στην επιφάνεια;

      Διαγραφή