Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Καμμένος."Κατάπιε" ολόκληρη Μακεδονία για μια...καρέκλα.



Τη στήριξη του στην κυβέρνηση μέχρι τέλους τετραετίας εξέφρασε μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος. 
Tη στροφή ή καλύτερα την "κωλοτούμπα" του Πάνου Καμμένου στο θέμα Μουζάλα και την άρση ουσιαστικά του τελεσιγράφου που είχε διατυπώσει ο υπουργός Άμυνας προς τον Αλέξη Τσίπρα για απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, την υποδέχθηκαν στο Μαξίμου με ιδιαίτερη ευχαρίστηση, αφού το μείζον θέμα φαίνεται να
τίθεται για αργότερα με ότι καταναυστικό συνεπάγεται αυτό....

Συνεργάτες του πρωθυπουργού δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για το χαμήλωμα των τόνων από τον εταίρο τους στην κυβέρνηση και θεωρούν ότι πλέον δεν υφίσταται ουσιαστικά κανένα θέμα. Οι ίδιες πηγές τόνισαν πως η υπόθεση Μουζάλα δεν θα εξεταστεί χωριστά από τυχόν άλλες αλλαγές προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα και σε χρόνο που θα κρίνει ο πρωθυπουργός και μόνο.

Από την άλλη, ο Πάνος Καμμένος είπε μεταξύ άλλων ότι την ερχόμενη Τρίτη θα γίνει η συζήτηση για τη διαφθορά στη Βουλή και εκεί θα δοθούν ονοματεπώνυμα για τη διαπλοκή.

Για πολύ σημαντικές στιγμές τόσο για την πατρίδα όσο και για το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έκανε λόγο ο Καμμένος, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Υπογράμμισε ότι οι ΑΝΕΛ στήριξαν από την πρώτη στιγμή την κυβέρνηση Τσίπρα, προκειμένου η πατρίδα να ξεφύγει από τα δόκανα της διαπλοκής, να βγούμε από τα μνημόνια και να σταματήσουμε το διεφθαρμένο σύστημα, με πρώτο κυρίαρχο θέμα, όμως, την προστασία των εθνικών θεμάτων.

«Είμαστε ένα βήμα προ της εξόδου από την κρίση» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος εξήρε τη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στις Βρυξέλλες και διαπραγματεύεται το μεταναστευτικό και εγώ ξεκινώ την αποστολή του στις ΗΠΑ, αύριο, προκειμένου να πραγματοποιήσω εκεί συναντήσεις και με πολιτικούς παράγοντες, αλλά και παράλληλα με την ομιλία μου στο μεγαλύτερο κέντρο αποφάσεων το Ισραηλιτικό Κέντρο των ΗΠΑ» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου