Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο διαιτητής τίναξε το ντέρμπι στον αέρα



Ποδοσφαιρική Ελλάς το μεγαλείο σου... Ο επεισοδιακός ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό στην Τούμπα επρόκειτο να ολοκληρωθεί, καθώς αποφασίστηκε να παιχτούν τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, ωστόσο έπεσαν εκ νέου φωτοβολίδες στην επιστροφή του Ανδρέα Παππά στον αγωνιστικό χώρο κι έτσι, πριν την επανέναρξη, αποφασίστηκε νέα διακοπή.
 


Στον αγωνιστικό χώρο υπάρχουν αρκετά αντικείμενα και καθίσματα, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να παίζουν αυτές... μπάλα μέσα στο τερέν προχωρώντας σε αρκετές συλλήψεις, την ώρα που η Τούμπα έχει  μετατραπεί σε πεδίο μάχης.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς διεκόπη στο 88ο λεπτό με τον Ανδρέα Παππά να εξελίσσεται σε αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα. Πιο συγκεκριμένα ο ρέφερι της αναμέτρησης αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στον «δικέφαλο» του Βορρα λίγα λεπτά πριν τη διακοπή με αποτέλεσμα να τινάξει την αναμέτρηση στον αέρα.
Πάντως πέναλτι θα μπορούσε να δοθεί και στον Ολυμπιακό στο Α' μέρος στο 33ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Τσίμιροτ στον Φορτούνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διακοπή υπήρξε στο ματς και λίγο μετά το δεύτερο γκολ των Πειραιωτών. Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα δέχτηκε ένα ποτήρι με νερό από την εξέδρα, γεγονός που ανάγκασε τον Ανδρέα Παππά να διακόψει προσωρινά το ματς.

Ο δικέφαλος του Βορρά ξεκίνησε το παιχνίδι με τον καλύτερο τρόπο, καθώς στο 9ο λεπτό προηγήθηκε στο σκορ χάρη σε γκολ του Μακ, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Καπίνο και, πλασάροντάς τον εύστοχα, έκανε το 1-0.

Εντούτοις οι Πειραιώτες κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν μετά από εκτελεση φάουλ του Φορτούνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής ο Καμπιάσο έπιασε την κεφαλιά και υποχρέωσε τον Βελλίδη να μαζέψει την μπάλα από το βάθος την εστία του.

Μάλιστα στο 57ο λεπτό οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν την ολική ανατροπή με τον Φουστερ να παραβιάζει αυτή τη φορά την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 87ο λεπτό οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι που έπρεπε να δοθεί σε ανατροπή του Καπίνο στον Μακ, με αποτέλεσμα το ματς να πάρει φωτιά και να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του ΠΑΟΚ, πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν εσπευσμένα στα αποδυτήρια.
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-2

Γκολ:
9' Mακ (ΠΑΟΚ), 28' Καμπιάσο (Ολυμπιακός), 57' Φουστέρ (Ολυμπιακός)

Κίτρινες:
Μιλιβόγεβιτς (Oλυμπιακός), Αντόνις (ΠΑΟΚ), Λέοβατς (ΠΑΟΚ), Κάτσε (ΠΑΟΚ), Μακ (ΠΑΟΚ), Βίτορ (ΠΑΟΚ), Ιντέγε (Oλυμπιακός), Τζαβέλας (ΠΑΟΚ), Σεμπά (Ολυμπιακός)

Κόκκινες:

Δοκάρια:


ΠΑΟΚ (Τούντορ): Βελλίδης, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Τσίμιροτ, Άντονις (72' Κίτσιου), Χαρίσης (62' Κάτσε), Λέοβατς, Μυστακίδης (81' Αθανασιάδης), Πέλκας και Μακ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι:
Σιαμπάνης, Τζόλης, Μαλεζάς, Κάκκο

Ολυμπιακός (Σίλβα):
Καπίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Βούρος, Σαλίνο, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Φουστέρ (75' Πουλίδο), Σεμπά, Ιντέγε

Στον πάγκο βρίσκονται οι
: Ρομπέρτο, Ντομίνγκες, Κασάμι, Λάτσι, Σιόβας, Τσιμίκας







zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου