Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Αποκριάτικο πάρτι «Ready’s” από το Εδεσσαϊκό Θεατρικό Εργαστήρι



Στο κλίμα της Αποκριάς το Εδεσσαϊκό Θέατρο αυτή την εβδομάδα. Μικροί και μεγάλοι, φοράμε την καλύτερη διάθεσή μας και με οδηγό το κέφι, διασκεδάζουμε σε δύο παράλληλες εκδηλώσεις.
Η πρώτη αφορά το πάρτι που διοργανώνει η Τεχνική Ομάδα με θέμα «η Ρεμπέτικη Ελλάς», το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 8 το βράδυ στην αποθήκη του συλλόγου (έναντι Lidl).Ζωντανή μουσική, θεατρικά δρώμενα και πολλές εκπλήξεις, σας περιμένουν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας. Ευπρόσδεκτα ποτά και εδέσματα για τον μπουφέ.



Νωρίτερα την ίδια μέρα, το Θεατρικό Εργαστήρι, μπαίνει  στους ρυθμούς της Αποκριάς, με πάρτι που θα γίνει στο εντευκτήριο του συλλόγου από τις 5 το απόγευμα. Ντυμένοι μασκαράδες, με επικεφαλής τη Θεατροπαιδαγωγό μας κα Χρύσα Αλεξάκη, τα παιδιά θα διασκεδάσουν, με τραγούδια, χορό και εορταστικά δρώμενα. Σας ενημερώσουμε, πως το νέο ωράριο λειτουργίας του, έχει ως εξής: κάθε Σάββατο 3μμ-5μμ Πειραματική ομάδα Εφήβων (12+ ετών) ,  5μμ-7μμ το θεατρικό παιχνίδι για παιδιά 4-12 ετών και 7μμ-8μμ Πειραματική Σκηνή Ενηλίκων.
Το μάθημα του επόμενου Σαββάτου (12 Μάρτη), λόγω της αποκριάτικης παρέλασης, μεταφέρεται στην Κυριακή 13 του μηνός τις ίδιες ώρες. Επίσης για τις δύο επόμενες Κυριακές (6 και 13 Μαρτίου) αναβάλλονται λόγω των αποκριάτικων εκδηλώσεων, οι προβολές  της «Θεατρικής βραδιάς».


Δηλώσεις συμμετοχής στο αποκριάτικο άρμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, μπορείτε να υποβάλλετε ως την επόμενη Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016. Το θέμα είναι «Κωμωδία και Δράμα:οι δύο όψεις του Θεάτρου» και το κόστος της στολής είναι 12€  (συμπεριλαμβανομένου του μακιγιάζ).Πληροφορίες στο τηλ 6938363911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου