Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εξωτερικούς συνεργάτες από τον Δικηγορικό Σύλλογο Γιαννιτσών



Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών στα πλαίσια δράσης της Σύμπραξης των Δικηγόρων Γιαννιτσών στις υποθέσεις Κτηματογράφησης του Κτηματολογίου του Δήμου Πέλλας, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ εξωτερικούς συνεργάτες-μηχανικούς με σύμβαση μίσθωσης ανεξάρτητων υπηρεσιών, για την παροχή έργου του αντικειμένου της ειδικότητάς τους (σύνταξη τοπογραφικών, κατόψεων, κ.λπ., εντοπισμό ακινήτων και συναφείς εργασίες), για χρονικό διάστημα 3 (τριών) μηνών και στη συνέχεια για  όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η διαδικασία υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο Πέλλας.

Απαραίτητα προσόντα: Οι εξωτερικοί συνεργάτες θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο μηχανικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ καθώς και δελτίο παροχής υπηρεσιών. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν συνιστούν εξαρτημένη εργασία ή σύμβαση έργου και ο Δικηγορικός Σύλλογος δεν θα καταβάλλει ασφαλιστικές εισφορές κατά τη διάρκεια της συνεργασίας. Η αποζημίωση αμοιβή των συνεργατών θα καθοριστεί κατόπιν διαπραγμάτευσης, όπου θα περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ και οι νόμιμες κρατήσεις.
Επιθυμητά προσόντα: Επαγγελματική εμπειρία και προηγούμενη ενασχόληση σε εργασίες του κτηματολογίου.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:
- Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα  παραμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
- Οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν σχέση συνεργασίας με επιχειρήσεις και φορείς που αναλαμβάνουν και εκτελούν το ίδιο έργο της συμπλήρωσης και υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο.
- Το βιογραφικό θα συνοδεύεται από:
1)  Οικονομική προσφορά για τις εξής (ενδεικτικά) εργασίες:
α) απλός εντοπισμός ακινήτου, β) σύνταξη τοπογραφικού, γ) σύνταξη τοπογραφικού κατόπιν επιτόπιας εμβαδομέτρησης, δ) τακτοποίηση αυθαιρέτου, ε) λοιπές εργασίες και
2) Οικονομική προσφορά για τις ως άνω εργασίες για περιπτώσεις πέραν του ενός ακινήτου του ίδιου ιδιοκτήτη με διαβάθμιση.
Κατάταξη υποψηφίων: Τα βιογραφικά των υποψηφίων θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου για το Κτηματολόγιο και θα ακολουθήσει προσωπική συνέντευξη στην οποία θα κληθούν να συμμετάσχουν οι υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις όπως αυτές περιγράφονται παραπάνω. Στη συνέντευξη θα συνεκτιμηθούν όλα τα στοιχεία που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση της γνώμης για τις γνώσεις, την εμπειρία και την καταλληλότητα των υποψηφίων.
- Για την τελική κατάταξη θα ληφθούν υπ’ όψιν  κατά σειρά προτεραιότητας η απαιτούμενη κάλυψη εκ μέρους των υποψηφίων των απαραίτητων και επιθυμητών προσόντων, η εμπειρία σε σχέση με το αντικείμενο εργασίας, η εμπειρία σε σχέση με αντίστοιχες δράσεις καθώς και η ανταπόκριση του υποψηφίου στις απαιτήσεις της προσωπικής συνέντευξης.
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα, αναγράφοντας «για τη θέση του εξωτερικού συνεργάτη μηχανικού»
- με e-mail, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  info@dsgian.gr
- με FAX, στο: 2382081156 ή
- ιδιοχείρως στην Γραμματεία του Συλλόγου, Δ/νση: Κουγιουμτζίδη 3, Γιαννιτσά, τηλ: 2382029756 τις εργάσιμες ημέρες από ώρες.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των βιογραφικών σημειωμάτων είναι η Παρασκευή 8η Απριλίου 2016.
Για περισσότερες πληροφορίες: στο τηλέφωνο 6946642190  κος Χρήστος Τανάσκος.
Απαραίτητα Δικαιολογητικά: ΄Οσοι εκ των υποψηφίων επιλεγούν θα κληθούν να προσκομίσουν την επομένη εργάσιμη από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που ορίζονται ως εξής
Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητος.
Επικυρωμένο Φωτοαντίγραφο  τίτλου σπουδών και
Φωτοαντίγραφο απόδοσης ΑΦΜ με τον τίτλο-επαγγελματική ιδιότητα του υποψηφίου.
Σε περίπτωση αδυναμίας προσκόμισης των δικαιολογητικών οι επιλεχθέντες θα αντικατασταθούν από τους επιλαχόντες, όπως αυτοί θα ορίζονται στη σειρά κατάταξης την οποία θα ορίσει η Επιτροπή.
     

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΞΥΝΙΔΗΣ

4 σχόλια:

  1. Ας πάει ο κόσμος στους μηχανικούς κατευθείαν..πολλούς έχουμε στην περιοχή δόξα το θεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι να πάει στους μηχανικούς κατευθείαν ....και μετά να τρέχει στους δικηγόρους για να διορθώσει τα λάθη των μηχανικών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όταν γίνουν τα λάθη να επιστρέψουν στους δικηγόρους. Πολλά λεφτά έχουμε δόξα το θεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ..Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή