Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο Γιάννης Σηφάκης στο αποχετευτικό έργο της Αριδαίας



Ο βουλευτής Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε το έργο της αποχέτευσης της Αριδαίας μαζί με τον εργολάβο του έργου Γιάννη Τόλιο. Αφού εξέφρασε την ευχαρίστηση του από το γεγονός της έναρξης κατασκευής του μεγαλύτερου έργου που έγινε ποτέ στην Αριδαία και επισήμανε την σπουδαιότητα του έργου αυτού για την καθημερινότητα της ζωής των κατοίκων της Αριδαίας ζήτησε από τον εργολάβο την γρήγορη ολοκλήρωση του με αυστηρή τήρηση των προδιαγραφών ποιότητας κατασκευής.

Ακόμη δεσμεύτηκε να επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις την ένταξη του βιολογικού καθαρισμού που θα ολοκληρώσει το έργο σε χρηματοδοτικό εργαλείο με δεδομένο ότι μόνο τότε το έργο της αποχέτευσης θα καταστεί λειτουργικό.
Ο εργολάβος Γιάννης Τόλιος αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον βουλευτή για την αποφασιστική παρέμβαση του για την διατήρηση του έργου στο τομεακό πρόγραμμα του Υπουργείου σαν γέφυρα στο νέο ΕΣΠΑ ( γεγονός που εξασφάλισε την άμεση χρηματοδότηση του έργου και την άμεση έναρξη της κατασκευής του) δεσμεύτηκε, με βάση την μεγάλη εμπειρία του σε αντίστοιχα έργα, να ολοκληρώσει το έργο πολύ νωρίτερα από την συμβατική προθεσμία, ίσως και νωρίτερα από την συμπλήρωση ενός έτους από την έναρξη της κατασκευής.

1 σχόλιο:

  1. κοιτάξτε ο Σηφάκης με τι πονηρό τρόπο προσπαθεί να οικειοποιηθεί τα έργα της ΝΔ (αποχετευτικό) όπως επίσης και τους 13 γιατρούς που δημοσιεύει πιο κάτω. Η προκήρυξη αυτή των γιατρών είναι συνέχεια προκήρυξης της ΝΔ που την κρατούσαν στα συρτάρια του υπουργείου τα τελευταία 2 χρόνια. Προς τιμή της η Ντόρκα έχει αναγνωρίσει τα έργα της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή