Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Εξετάσεις Οδικών Μεταφορέων και Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων στα Γιαννιτσά



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν σήμερα, 04.04.2016 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας οι εξετάσεις για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Επάρκειας  Επιβατών και Εμπορευμάτων. 
Στις εξετάσεις  που διοργανώθηκαν από το Τμήμα Μεταφορών  Γιαννιτσών, της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Πέλλας συμμετείχαν υποψήφιοι οδικοί μεταφορείς από την Κεντρική Μακεδονία, οι οποίοι έχουν ολοκληρώσει πρόγραμμα κατάρτισης σε Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Μεταφορέων. 

Παράλληλα διεξήχθησαν οι εξετάσεις για την απόκτηση των Πιστοποιητικών  Επαγγελματικής Κατάρτισης Οδηγών Οχημάτων Μεταφοράς Επικινδύνων Εμπορευμάτων (ADR)  όλων των κατηγοριών. 
Το Ινστιτούτο Μεταφορικών Σπουδών – ΣΕΚΑΜ –ADR” ευχαριστεί την εξεταστική επιτροπή του Τμήματος Μεταφορών Γιαννιτσών, του Υπουργείου Μεταφορών για την άψογη διοργάνωση των εξετάσεων, όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και εύχεται σε όλους τους επιτυχόντες κάθε επιτυχία στο επάγγελμά τους. 

Με τιμή

Στυλιανός Νανούδης
Δικηγόρος


Ινστιτούτο Μεταφορικών Σπουδών και Μελετών
ΣΕΚΑΜ – ΣΕΚΟΟΜΕΕ

Με την υποστήριξη του
Δικηγορικό Γραφείο Θεοχάρη Αγγελίδη και Συνεργατών
Διδασκάλου 35α – Γιαννιτσά
Τ. 2382082780
Φ. 2382021512
Facebook.com/grtransport
Greek-transport.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή