Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια και πρόσκληση υποδοχής από τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου στην Ομάδα Βόλεϊ Μαθητριών του ΓΕΛ Σκύδρας



Μέγιστη χαρά και ικανοποίηση, ρίγη συγκίνησης και δικαιολογημένη υπερηφάνεια αισθανθήκαμε όλοι μας με τη μετάδοση της είδησης ότι η ομάδα βόλεϊ των Μαθητριών του ΓΕΛ Σκύδρας αγωνιζόμενη, σήμερα Πέμπτη 21/4/2016, στον τελικό του πανελλήνιου σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, κατάκτησε τη δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο της διοργάνωσης.

Για τη σημαντικότητα της διάκρισης αρκεί να επισημανθεί ότι η αντίπαλη ομάδα του τελικού, δηλαδή το Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης, έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια υψηλές θέσεις στο αντίστοιχο πρωτάθλημα και οι παίκτριές του αγωνίζονται σε ομάδες της Α1 κι Α2 κατηγορίας του πανελλήνιου πρωταθλήματος γυναικών βόλεϊ.
Η Σκύδρα ζει, λοιπόν, μια ακόμη ιστορική στιγμή. Το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο. Δικαιώνει την αθλητική παράδοση της Σκύδρας που χτίστηκε σε βάθος χρόνου με προσπάθεια, επιμονή, σωστή προετοιμασία, συντονισμένη και συλλογική δράση κόντρα στις δυσκολίες και στην απαισιοδοξία.
Θερμότατα συγχαρητήρια και πάμπολλα εύγε στις μαθήτριες, στους προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής, τον διευθυντή κι όλους τους καθηγητές, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, τον ΦΕΣ «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», τους συμπολίτες μας που συνόδεψαν, συμπαραστάθηκαν κι εμψύχωσαν την ομάδα στην Κύπρο κι όλους τους αφανείς συντελεστές αυτής της μεγάλης διάκρισης, τρανταχτής απόδειξης και παραδείγματος συνδυασμού της δύναμης του σώματος και της ψυχής.
Εύχομαι, ολόψυχα, μαζί μ΄όλους τους συμπολίτες μας, το επίτευγμα αυτό και η μέχρι τώρα θριαμβευτική πορεία να δυναμώσει τα παιδιά μας ακόμη περισσότερο και με θάρρος, αυτοπεποίθηση, καλή προετοιμασία και ομαδικό πνεύμα να έχουν πάντα επιτυχίες, να τα καμαρώνουμε και να τα θαυμάζουμε,
Αγαπητά μου παιδιά. Αγαπητοί προπονητές, εκπαιδευτικοί και συνοδοί.
Ανήκετε κι εσείς στους καλύτερους κι άξιους πρεσβευτές μας.
Χάρη σε σας, ο Δήμος μας, ο Δήμος Σκύδρας βρίσκεται στη θετική επικαιρότητα κι αναδεικνύεται και προβάλλεται πανελληνίως.
Εμείς δεν έχουμε τείχη να γκρεμίσουμε ή μεγάλες πύλες για να τις ανοίξουμε, όπως γινόταν στην Αρχαία Ελλάδα για τους Ολυμπιονίκες.
Έχουμε, όμως, και σας ανοίγουμε τη μεγάλη αγκαλιά μας, έχουμε να σας δώσουμε πολλά δροσερά φιλιά κι ένα συμβολικό λουλούδι για να σας προσφέρουμε.
Και, φυσικά, ετοιμάζουμε την επίσημη τελετή υποδοχής σας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Σαφραμπόλεως, στον χώρο της Ανθοέκθεσης, την Κυριακή 24 Απριλίου 2016 το βραδάκι, λίγο μετά τη μουσική εκδήλωση του ΓΕΛ Σκύδρας.
Ένα μεγάλο, λοιπόν, ευχαριστώ για όλους εσάς, απ΄όλους μας.
Στο σημείο αυτό θέλω, ταυτόχρονα, να ευχαριστήσω από καρδιάς τους αδελφούς μας Κυπρίους, το Δήμο Λάρνακας, που φιλοξένησε τους αγώνες και συμπαραστάθηκε στην ομάδα μας.
Ίσως, αυτό το γεγονός να είναι η απαρχή μιας στενότερης σχέσης και συνεργασίας μεταξύ μας.
Απευθυνόμενη, τώρα, στις αγαπητές μου συμπολίτισσες και στους αγαπητούς μου συμπολίτες, σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στην πάνδημη υποδοχή της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθεί, σήμερα το βράδυ της Πέμπτης 21 Απριλίου 2016 κι ώρα 23:00΄ μπροστά από το Δημαρχείο μας.
Πρέπει να είμαστε όλες κι όλοι παρόντες.
Η Δήμαρχος Σκύδρας
Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου